Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Κιλκίς: Αποτελέσματα εσωκομματικών εκλογών Νέας Δημοκρατίας

Αποτελέσματα εκλογών στο ν. Κιλκίς, για ανάδειξη νέου προέδρου Νέας Δημοκρατίας, 20 Δεκεμβρίου 2015
Έγκυρα: 4019
Έλαβαν
Ευάγγελος Μεϊμαράκης:1226
Απόστολος Τζιτζικώστας:1722
Κυριάκος Μητσοτάκης:754
Άδωνις Γεωργιάδης:317


Μοίρασε δώρα σε παιδιά ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου


Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με μια ηλιόλουστη μέρα και με ευχές για τις Άγιες Μέρες από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 15 στην όμορφη στολισμένη κεντρική πλατεία την ονομαστή πόλη των ονείρων στο Πολύκαστρο του Δήμου Παιονίας, μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά δίνοντας με αυτήν την ενέργεια του χαρά σε μικρούς και μεγάλους. 

"Κύριε Κουκάκη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς"

"Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντών του Συλλογου, ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση "Βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων «Φάρμα Κουκάκη»" για την ισχυρή σας χειρονομία αλληλεγγύης να προσφέρετε είδη γαλακτοκομικών προιόντων και χυμους, ώστε αυτά στη συνέχεια να διανεμηθούν σε ευπαθή μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, κατά την περίοδο των Χριστουγεννων! 

Στα χρώματα του Κιλκισιακού, ο Εύοσμος Θεσσαλονίκης

Στις εγκαταστάσεις του Ντίνου Κούη στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. 

Ολοκληρώθηκε η κοινωνική διαβούλευση για το Σχέδιο της αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κοινωνική διαβούλευση για την αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών. Σε συνέχεια του πρώτου κύκλου παρουσιάσεων των Σχεδίων αναδιάρθρωσης, πραγματοποιήθηκαν νέες παρουσιάσεις κατά το χρονικό διάστημα από 25/11 μέχρι και 8/12/2015, σε Τρίπολη, Πάτρα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Ηράκλειο και Αττική, με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Λαϊκοποντιακή βραδιά στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς, στις 26 Δεκεμβρίου 2015

Παρατείνεται έως τις 8 μ.μ. η ψηφοφορία για εκλογή προέδρου της Ν.Δ.

Ο Προεδρεύων της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ), της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Τραγάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους οπαδούς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, που ήρθαν μαζικά και συγκινητικά σήμερα να τιμήσουν τη Δημοκρατία και να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να εκλέξουν Πρόεδρο και Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη 3 άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (19-12-2015) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 47χρονος και δύο 29χρονοι, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο 47χρονος είχε προμηθεύσει με ναρκωτικά δισκία, έναντι χρηματικού ποσού, έναν από τους 29χρονους, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 ναρκωτικά δισκία, ενώ στην κατοχή του άλλου 29χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 2,5 γραμμαρίων.

Κιλκίς: Εσωκομματικές εκλογές Νέας Δημοκρατίας (Video)



Εσωκομματικές εκλογές Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς. 20 Δεκεμβρίου 2015, 11.00 π.μ.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς

Χωρίς προβλήματα οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας
"Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώνει ότι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κόμματος σε όλη τη χώρα, ξεκίνησε και συνεχίζεται ομαλά, χωρίς να έχουν παρατηρηθεί τεχνικά προβλήματα.

Εκλογές ΝΔ: Πώς μπορούν οι ψηφοφόροι να ενημερώνονται για τα εκλογικά τμήματα

Για το ν. Κιλκίς, δείτε ΕΔΩ
Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας
Τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, που θα προσέλθουν σήμερα Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κόμματος, μπορούν να ενημερώνονται για τα εκλογικά τμήματα μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας www. nd.gr, από τις κατά τόπους Τοπικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ) και από τους τηλεφωνικούς αριθμούς:

Τι είναι η καρδιακή ανεπάρκεια;

Του Βασίλη Καρασαββίδη*
Η καρδιακή ανεπάρκεια είναι σοβαρή πάθηση στην οποία η καρδιά αδυνατεί να εκτελεί το ρόλο της ως αντλία και να αποστέλλει αίμα στα διάφορα μέρη του σώματος.
Η συχνότητά της αυξάνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια στο δυτικό κόσμο. Ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενών που επιβιώνουν σήμερα από καρδιακή προσβολή και η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης, συμβάλλουν στη συνολική αύξηση των ασθενών με καρδιακή ανεπάρκεια.