Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτύου και διακριβώθηκε η εμπλοκή 17χρονου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της συνεχούς δράσης για την αντιμετώπιση του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, εξιχνιάστηκε σχετική υπόθεση με θύμα 17χρονη. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές αναπαραστάσεις ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, στην οποία εμπλέκεται 17χρονος ημεδαπός.

Τι είναι η Διπολική Διαταραχή;

Του Όμηρου Σαββίδη*
Οι περισσότεροι γνωρίζουν τη διπολική διαταραχή με τον όρο μανιοκατάθλιψη. Πρόκειται για μια ψυχιατρική πάθηση που απαντάται στο 1- 2% του πληθυσμού. Ανήκει στο φάσμα των συναισθηματικών διαταραχών και κύριο χαρακτηριστικό της είναι η εναλλαγή φάσεων κατάθλιψης και μανίας.

Οι κιλκισιώτες Γεωργαντάς και Πέτρογλου, στις εργασίες της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 οι εργασίες της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε απολογισμός της μέχρι τώρα πορείας αλλά και σχεδιασμός σε πολιτικό επίπεδο των μελλουμένων.

Οικισμός Αναβρυτό δήμου Κιλκίς: Το χωριό των συνταξιούχων

«Κουαρτέτο για την Ελλάδα: Οι σχολαστικοί τέσσερεις»

Πηγή: Deutsche Welle
Για μια ακόμα φορά αναμένονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των δανειστών. Eίναι τόσο μισητοί που χρειάζονται προσωπικό ασφαλείας, γράφει το Spiegel, το οποίο δημοσιεύει σήμερα και μια συνέντευξη με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Μνημονιακές απαιτήσεις-σοκ για τις συντάξεις: Στόχος τα 72 έτη από την αύξηση των ορίων ηλικίας

Σταδιακή αύξηση των ορίων ηλικίας, με απώτατο στόχο τα 72 έτη έως το 2060, απαιτεί η τρόικα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο πρωτοδέλιδό της η εφημερίδα «Αγορά», οι δανειστές απαιτούν την αύξηση των ορίων ηλικίας, συνδέοντας το έτος χορήγησης της σύνταξης με το προσδόκιμο ζωής των πολιτών της χώρας.