Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Οι “Κραυγές” του Φώτη Μισόπουλου

Ο Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτριος Σισμανίδης, σας καλεί στα εγκαίνια της εικαστικής παρέμβασης στο χώρο του Φώτη Μισόπουλου με τίτλο “Κραυγές”, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ελευθέρια 2015”, την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 8.30 το βράδυ στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς.

"Θα κινηθούμε νομικά" λένε οι φιλοζωικές οργανώσεις για την απαγόρευση των κατοικιδίων στα στρατιωτικά οικήματα και ΚΑΑΥ

Άμεση ήταν η αντίδραση της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο) και της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Φιλοζωικών Σωματείων στην επιστολή που απέστειλε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας σχετικά με την απαγόρευση φιλοξενίας ζώων στα στρατιωτικά οικήματα και ΚΑΑΥ.

Σχολή Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού: Αγώνες και στην Πτολεμαΐδα

Συνεχίστηκαν οι εξορμήσεις της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, που το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουνίου βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα για να λάβει μέρος στο πολύ δυνατό τουρνουά του Βυζαντινού Αετού Εορδαίας. Εκεί συμμετείχαν τα τμήματα Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι.

Όλοι στον Αγώνα - Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, σε κάθε πολη της Ελλάδας

Υπογράφει η Πανελλαδική Γραμματεία Π.Α.Σ.ΕΒΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

- ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

- ΜΟΝΗ ΜΑΣ, ΕΛΠΙΔΑ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι και συνταξιούχοιΚάθε μέρα που περνά βλέπουμε να καταρρέουν σα χάρτινος πύργος τα παραμύθια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις ¨κόκκινες γραμμές¨, την ¨πατριωτική στάση της¨ και τον ανυποχώρητο αγώνα της.

Η εγκληματικότητα στην άσφαλτο τον Μάιο 2015, στην Κεντρική μακεδονία

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που έλαβαν χώρα κατά τον μήνα Μάϊο του έτους 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

ΚΚΕ: Ρύθμιση οφειλής 100 δόσεων για αγρότες, χωρίς την προϋπόθεση εξόφλησης των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών

Ερώτηση ΚΚΕΤο 2013 αυξήθηκαν ξαφνικά τα όρια συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια για αγρότες και αγρότισσες, ακόμη και για όσους είχαν συμπληρώσει το 65ο έτος ηλικίας και είχαν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές εισφορές τους.

3o Φεστιβάλ Άνοιξης του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού Κιλκίς

Υπογράφει το Δ.Σ. Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού
Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά στο 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΟΙΞΗΣ του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού.  Θα χαρούμε να σας δούμε στις εκδηλώσεις μας και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Τι θα δούμε φέτος στο θερινό σινεμά του Δήμου Κιλκίς

Καλοκαίρι 2015 και ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός” έχουν προγραμματίσει υπέροχες καλοκαιρινές ταινίες που θα μας ψυχαγωγήσουν στο όμορφο περιβάλλον του κινηματογράφο τις νύχτες του καλοκαιριού.

Συμμετοχή με περίπτερο στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Κιλκίς»


Video αρχείου Γνώμης
Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς 
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη διοργάνωση του τρίτου κατά σειρά Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας και τον περιβάλλοντα χώρο.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Μάιο 2015

Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαΐου του έτους 2015, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -1375- άτομα και ειδικότερα:

Στο Σοχό της ιστορίας και της παράδοσης!

Στον Σοχό μας ταξιδεύει τις δύο επόμενες Κυριακές η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε. Όμορφα και αρχοντικά απλωμένο τον εντοπίζουμε εύκολα λίγο πιο έξω από την Θεσσαλονίκη.

Ελπιδοφόρα εμφάνιση Παπαδόπουλου στα Χανιά - Αγωνίστηκε με επιτυχία στη διεθνή συνάντηση “Χανιά 2015”

Η αφρόκρεμα του ελληνικού στίβου βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στην Κρήτη, προκειμένου να συμμετάσχει στη διεθνή συνάντηση "Χανιά 2015", την οποία διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Ελευθέριος Βενιζέλος σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης.

Διαγωνισμός Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Στο πλαίσιο της Δράσης «Συμμετέχω», και με σκοπό την ανάδειξη των καλών Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου, ανακοινώνεται Διαγωνισμός Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Εορτασμός «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας»

Ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων» πραγματοποιήθηκε την 07-06-2015 το πρωί, στις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα:

Εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, στις 13 και 17 Ιουνίου 2015

Ελευθέρια 2015
Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην ετήσια μουσικοχορευτική του εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα των «Ελευθερίων 2015».

Επιμορφωτική Κιλκίς: Εξετάσεις αγροτών για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων στο Πολύκαστρο

Συνεχίζονται με επιτυχία τα τμήματα εξετάσεων αγροτών στην πιστοποίηση για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων, που υλοποιούνται από την Επιμορφωτική Κιλκίς στο Πολύκαστρο.

Κιλκίς: 68χρονος τσίμπησε 11 κυψέλες με τις μέλισσες μαζί...

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, περίπτωση ζωοκλοπής, από έναν 38χρονο ημεδαπό και μία 35χρονη ημεδαπή σε περιοχή του Κιλκίς. Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 68χρονου ημεδαπού, για παράβαση της Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Κώστας Ζουράρις: «Ελληνικότητα και Παιδεία: Τι προσδοκούμε από την παιδεία;» - Video



Εκδήλωση της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς. Εναρκτήρια συνάντηση του « Εργαστηρίου Ελληνικής Παιδείας» την Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 8:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του εντευκτηρίου της (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος) με θέμα: «Ελληνικότητα και Παιδεία: Τι προσδοκούμε από την παιδεία;» με ομιλητή τον καθηγητή και βουλευτή Κώστα Ζουράρι.

Το έργο «Ράφτης Κυριών» του Ζωρζ Φεντώ, από την Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Δήμου Ωραιοκάστρου

Το κορυφαίο έργο «Ράφτης Κυριών» του Ζωρζ Φεντώ, από την Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Δήμου Ωραιοκάστρου, παρουσιάζουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ. και ο Δήμος Ωραιοκάστρου, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Εθνικής Αμύνης 1).
Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο "Αετός" Κιλκίς ευχαριστεί...

Υπογράφει εκ μέρους του Δ.Σ., ο πρόεδρος του Π.Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ,
Γιώργος Στεφούδης
"Μία ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά γεμάτη από χαρές, από λύπες, από επιτυχίες, από αποτυχίες. Μια χρονιά όμως γεμάτη από μπάσκετ!
Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους που συνέβαλλαν στο να τελειώσει επιτυχώς ακόμη μια χρονιά.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΑΥΓΗ ·Το κυβερνητικό σχέδιο για οριστική –βιώσιμη λύση-Ρήτρα χρέους για τη συμφωνία·Κόντρα Πανούση- Κωνσταντοπούλου- Πυροσβεστική παρέμβαση Βούτση·Συλλογικές συμβάσεις- Από τη Γενεύη στη… Βουλή
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Όλο και πιο κοντά στα στεγνά ΑΤΜ-Περιορισμό στις αναλήψεις (αν συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό οι εκροές) προβλέπουν Moody’s και JP Morgan·Κράτος ανάλγητο! –Η Εφορία τιμώρησε πολύτεκνο με 16 παιδιά-Με ετήσιο εισόδημα 38.000 ευρώ καλείται να πληρώσει 10.000!-Προσέφυγε στο ΣτΕ· «Πρώτη φορά Αριστερά» μειώνει τις αποζημιώσεις εργαζομένων!