Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Επεκτείνεται το μέτρο των ανώτατων τιμών για εμφιαλωμένο νερό, καφέδες, τοστ στις οργανωμένες παραλίες

Επεκτείνεται το μέτρο των ανώτατων τιμών για εμφιαλωμένο νερό, καφέδες, τοστ κ.λπ. στις οργανωμένες παραλίες με εισιτήριο εισόδου (ανώτατες τιμές ισχύουν ήδη σε αεροδρόμια, πλοία, γήπεδα, αρχαιολογικούς χώρους, κινηματογράφους, θέατρα κ. α. για όρθιους πελάτες).

Θα λειτουργήσουν και φέτος τα δημοτικά σχολεία της Τούμπας και Γοργόπης

Αναστολή εφαρμογής της αριθμ. 92892/Δ4/11−07−2013 (ΦΕΚ 1760/τ.Β΄/19−07−2013) κοινής υπουργικής απόφασης με θέμα: «Ιδρύσεις, Προαγωγές, Υποβιβασμοί, Συγχωνεύσεις και Καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων» για το σχολικό έτος 2014−2015 .
Δείτε το σχετικό ΦΕΚ ΕΔΩ

Πρόστιμο 31.000 ευρώ γιατί πέταξε το σκυλί του από το αυτοκίνητο

Περαστική κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του ασυνείδητου οδηγού και το κατήγγειλε στην αστυνομία
Τσουχτερό πρόστιμο, ύψους 31.000 ευρώ επέβαλε ο δήμος Κιλκίς σε ασυνείδητο ιδιοκτήτη σκύλου, που έβαλε το ζώο σε ένα σακί και το πέταξε από το αυτοκίνητό του, ζωντανό.

Αυτός είναι ο παιδεραστής των Σερρών

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 14.07.2014 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.
Πρόκειται για τον ΚΟΥΛΑΞΙΖΗ Παναγιώτη του Χρήστου και της Μαρίκας, γεννηθέντα στο Μπρέττεν Γερμανίας το έτος 1967.

Μεταφορά μαθητών: Τι αλλάζει στην διαδικασία επιλογής αναδόχων

Το Υπουργείο Εσωτερικών απέστειλε εγκύκλιο προς τις Περιφέρειες της Χώρας, σχετικά με την αρμοδιότητα της μεταφοράς των μαθητών, και τις ρυθμίσεις που προστέθηκαν στο άρθρο 49 του ν.4274/2014 (ΦΕΚ 147 Α') «Ρυθµίσεις Ποινικού και Σωφρονιστικού ∆ικαίου και άλλες διατάξεις», προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενα προβλήματα στην εν λόγω διαδικασία, κατά την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου 2014 - 2015.

«Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς»

Οι προοπτικές ένταξης στην αγορά εργασίας 150 ανέργων ατόμων, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς», συζητήθηκαν στη διάρκεια ενημερωτικής ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Ιουλίου 2014 στο Κέντρο Νεότητας Γουμένισσας.

Θα λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί Κιλκίς

Από τον Οργανισμό Αθλητισμού – Πολιτισμού Περιβάλλοντος – Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνεται ότι και το επόμενο σχολικό έτος 2014 – 2015 θα λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί Κιλκίς (1ος 2ος 3ος ) Νέας Σάντας, Σταυροχωρίου και Χέρσου.

Ενισχυμένος στο νέο ξεκίνημα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Την Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 19:00 η ''πρώτη'' της προετοιμασίας για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών του σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Τους έψαχναν στην Ελβετία και στην Κροατία και τους συνέλαβαν στους Ευζώνους και Δοϊράνη

Συνελήφθη χθες (28.07.2014) το πρωί στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας υπήκοος Σερβίας ηλικίας 36 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Υποβολή αιτήσεων - δηλώσεων αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2014-2015

Από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς καλούνται οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να υποβάλλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων σχολικού έτους 2014-2015.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Σταύρου Μυστρίδη

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς εκφράζει την βαθιά του θλίψη για το θάνατο του εκλεκτού μέλους Σταύρου Μυστρίδη από την Τούμπα – Παιονίας. Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος που με την θετική συμπεριφορά του είχε απασχολήσει τις εργασίες μας και σε επίπεδο Γενικών Συνελεύσεων, για παράδειγμά προς μίμηση. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του."

Σε δίκη για απάτη παραπέμπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΓΝΟ Ν. Κολιός

Σε δίκη παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ο ιδιοκτήτης της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ Νίκος Κολιός. Ο επιχειρηματίας θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος για απάτη. Εναντίον του είχαν προσφύγει τέσσερις κτηνοτρόφοι για ανείσπρακτη οφειλή -κατά τους ισχυρισμούς τους- ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής- Ν¨εο δάνειο με νέο Μνημόνιο·»Πλημμύρισε» το Σύνταγμα για τις καθαρίστριες (συγκέντρωση)·Γάζα: Πόλεμος και νέες απώλειες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κανένα φως- Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής ανατινάζει την αισιοδοξία·Στο Ειδικό Δικαστήριο – Για τη λίστα Λανγκάρ Παραπέμπονται ο Γ. Παπακωνσταντίνου, η εξαδέλφη του Ελένη και οι δύο γαμπροί ·Από αύριο μειώσεις συντάξεων με «άλλη» παρακράτηση