Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Τελικά έφτασε ο Εύαθλος Μακεδόνες Πολυκάστρου στον τελικό!

Τελικά δεν χρειάσθηκε να κάνει χρήση του πλεονεκτήματος της έδρας του ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ για το τρίτο ματς της Α΄ Φάσης των αγώνων play-off της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Εκδήλωση με θέμα: «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Παιδί: Η Παρέμβαση του Γονέα»



Η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου που πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με συντονίστρια την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου, επεκτείνει τη δράση της με μια ακόμα εθελοντική πρωτοβουλία.

Την Τετάρτη 9 Απριλίου στις 5:30 μ.μ. διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα: «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Παιδί: Η Παρέμβαση του Γονέα», στο Πνευματικό Κέντρο του Κιλκίς (παλαιά Νομαρχία).

"Αμάραντα, το χωριό της Εθνικής Αντίστασης"


Εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα “Ευρωεκλογές” με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη

Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και ώρα 12.30 μ.μ. στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Κιλκίς σε εκδήλωση – διάλογο με θέμα “ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014”
Κεντρικός ομιλητής ο υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα ευρωεκλογών της ΝΔ , βουλευτής κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Εθελοντική καθαριότητα στο λόφο Αγίου Γεωργίου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς (Σ.ΦΙ.Π.), στα πλαίσια της πανελλήνιας δράσης Let's do it Greece και σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, οργανώνεται εθελοντική καθαριότητα του άλσους του λόφου του Αγίου Γεωργίου.

Το Σχολείο του Μέλλοντος. Μάνατζμεντ και Διοίκηση

Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων χρονικής διάρκειας  δεκατεσσάρων(14) μηνών με τη χρήση Μεικτής (Blended) Εκπαίδευσης. 

Δείτε ΕΔΩ

Πασχαλινό και θερινό ωράριο καταστημάτων του Κιλκίς


Πασχαλινό ωράριο, δείτε ΕΔΩ


Θερινό ωράριο, δείτε ΕΔΩ

Ποντοκερασιά δήμου Κιλκίς: Όμορφη και πράσινη

Ν. Νικολόπουλος: «Σε εμένα έκλεισαν τα μικρόφωνα και τις κάμερες. Στον Μητροπολίτη Πειραιώς τι θα κάνουν, θα τον ξυρίσουν;»


Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Θεόφιλο Κυριακίδη για το «gnomikilkis.gr» παρεχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής και αντιπρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» Νίκος Νικολόπουλος, στα πλαίσια της περιοδείας του στο Κιλκίς ενόψει των Ευρωεκλογών.

Α' Επιστημονικό Συνέδριο Κιλκίς “Η προσφυγική εγκατάσταση στο ν. Κιλκίς”









Με σκοπό να συγκεντρωθεί όλο εκείνο το πληροφοριακό υλικό σχετικά με την εγκατάσταση των προσφύγων του προηγούμενου αιώνα στην περιοχή του Κιλκίς, αλλά και να αναδειχθεί πανελλαδικά το Κιλκίς, ως ιστορικός και κατεξοχήν προσφυγικός τόπος, ο Δήμος Κιλκίς διοργανώνει το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 το Α' Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο “Η προσφυγική εγκατάσταση στο Νομό Κιλκίς”.

Δείτε το τελικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Συμεωνίδου: "Οι δεσμεύσεις μας για το νερό του δήμου Παιονίας"

Δείτε ΕΔΩ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλά στη Γνώμη