Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Παιονίας ο Στέφανος Τσιόνκης

Αυτό αποφάσισαν τα μέλη και οι φίλοι της Α.Ρ.ΣΥ. Παιονίας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, με μεγάλη πλειοψηφία στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του π. Δημαρχείου Αξιούπολης.

Ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ μη ασφαλές πυρηνέλαιο

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων και ύστερα από εργαστηριακές δοκιμές στο Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος πυρηνελαίου στο οποίο ανιχνεύτηκε συγκέντρωση Πολυκυκλικών Αρωματικών Υδρογονανθράκων πάνω από τα νομοθετημένα όρια καθιστώντας το τρόφιμο ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ.

Ανακαλούνται από τον ΕΦΕΤ ακατάλληλα πλαστικά πιάτα

Ο ΕΦΕΤ, κατά τη διενέργεια ελέγχου σε πλαστικά πιάτα και σε συνέχεια εργαστηριακών δοκιμών από το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε ότι αυτά είναι ακατάλληλα για επαφή με τρόφιμα, καθόσον στην επιφάνειά τους φέρουν εκτύπωση, η οποία δύναται, κατά την χρήση τους, να μεταφερθεί στο τρόφιμο.

Τι είπε η Αγαθοπούλου στη Βουλή για το μνημείο μπροστά στη ΛΑΦ Κιλκίς


Ο Παραστατίδης μιλά στη Βουλή για τα σφαγεία Κιλκίς


Η «Πολιτεία 2021» εναντίον Άδωνι Γεωργιάδη για την επίσκεψή του στο Κιλκίς

Με αφορμή την επίσκεψη του σημερινού υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη στο Κιλκίς, ο Πολιτικός Όμιλος Πολιτεία 2021 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ορισμένοι από τους σημερινούς κυβερνώντες θα πρέπει, όταν περιδιαβαίνουν την Ελλάδα, να είναι καλύτερα διαβασμένοι για το έργο που επιτέλεσαν οι κυβερνήσεις του κόμματος στο οποίο βρίσκονται σήμερα.

H Ν.Τ.Π. είναι εδώ!

Του Λευτέρη Παυλίδη
Τον Ιούνιο του 2012, στον επίλογο του άρθρου για το μνημόνιο (ή μνημόσυνο) είχα αναφερθεί στη Παγκοσμιοποίηση. Τώρα, σχεδόν 2 χρόνια μετά, επανέρχομαι σ’ αυτό το θέμα που είναι πάντα επίκαιρο, αφού βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη.

Ρωμαίηκα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Του Θεόφιλου Κυριακίδη

Τι Προκρούστης τι κρεμάλα
Τι Αντώνης τι Βαγγέλης
τι Προκρούστης τι κρεμάλα
τι να ψάξεις και τι θέλεις
θα κοιτούν «παίζοντας μ’ άλλα».

Κρίμα.. δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο... Λυπάμαι ...

Υπογράφει ο αναγνώστης της Γνώμης, Βασίλης Ιακωβίδης
Κύριοι
Επειδή αντιπροσωπεύω την γνώμη 500 περίπου αποδήμων Ελλήνων της Γερμανίας και γινόμαστε μέρα με την μέρα περισσότεροι, οι οποίοι κατάγονται από τον Νομό μας. Θέλω να σας πω στα ίσια όπως λέμε και με καθαρές κουβέντες ότι δεν είσαστε ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ αντικειμενικοί και εντάξει, σε ότι αφορά το αθλητικό ρεπορτάζ.

Πέθανε σήμερα τα ξημερώματα ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος


Πέθανε σήμερα τα ξημερώματα από καρδιακή ανεπάρκεια ο γνωστός επιχειρηματίας και π. δήμαρχος Κρουσσών Νεόφυτος Παπαδόπουλος. 
Η κηδεία του έγινε σήμερα το απόγευμα στις 4:30 στο Χειμαδιό Κιλκίς.

Χαρίζονται υγιέστατα ημίαιμα κουτάβια GOLDEN RETREIVER μεσαίου μεγέθους

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 693 690 52 66

Στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Detrop Boutique Show Athens 2014” η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Detrop Boutique Show Athens 2014” η οποία διοργανώνεται από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2014 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για 46 αστυνομικούς, 2 στελέχη του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και 4 στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής

- Πρόκειται να αναλάβουν καθήκοντα εκπαιδευτών σε θέματα αστυνομικής αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, οπλοτεχνικής - αμυντικής σκοποβολής, δίκυκλης αστυνόμευσης, μεταγωγών κρατουμένων και φρούρησης στόχων
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2014 η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, σαράντα έξι (46) αστυνομικών, δύο (2) στελεχών του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και τεσσάρων (4) στελεχών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συλλυπητήρια Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς για το θάνατο του Νεόφυτου Παπαδόπουλου

"Με αισθήματα βαθύτατης λύπης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην κ. Παπαδοπούλου Μαρία και την οικογένεια της –μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς -για τον εκλιπόντα σύζυγο της και συνάδελφο μας Παπαδόπουλο Νεόφυτο,  σημαντικού προσώπου με ξεχωριστή προσωπικότητα και παρουσία στην εμπορική και κοινωνική ζωή του τόπου μας.
Είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή αυτού!"

Ευχαριστήριο Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας ευχαριστούν θερμά τα μέλη , τους φίλους και τους εκλεκτούς κυβερνητικούς και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της παράταξης που τίμησαν με την παρουσία τους την πολιτική μας εκδήλωση το Σάββατο 22-2-2014.

Επαφές Α. Μανουσαρίδη με δήμο Καλαμαριάς

Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Καθαριότητας δήμου Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν προσωπικών επαφών του Εντεταλμένου Σύμβουλου Καθαριότητας κ. Μανουσαρίδη Αντώνιου με τον Δήμαρχο κ. Μπακογλίδη Θεοδόσιο και Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Φωτόπουλο Στυλιανό του Δήμου Καλαμαριάς, συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας των δύο Δήμων.

Ο Τσιόνκης υποψήφιος της ΑΡΣΥ για το δήμο Παιονίας

Ο Στέφανος Τσιόνκης θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας ως επικεφαλής του συνδυασμού της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Παιονίας (ΑΡΣΥ).

Η Ελληνική μαθηματική εταιρεία (Παράρτημα Κιλκίς) συγχαίρει

Η Ελληνική μαθηματική εταιρεία (Παράρτημα Κιλκίς) συγχαίρει τους μαθητές:
1. Τσικαλά Γεώργιο, του Ενιαίου Λυκείου Χέρσου
2. Βουζίνα Φοίβο –Γεώργιο, του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς,
οι οποίοι μετά από τους προκριματικούς διαγωνισμούς «ΘΑΛΗ» και «ΕΥΚΛΕΙΔΗ», πήραν μέρος στον τελικό Πανελλήνιο διαγωνισμό «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» και κέρδισαν το τρίτο βραβείο.

Επισκέψεις Τονικίδη σε εκδηλώσεις και οικισμούς του δήμου Κιλκίς

O υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, παραβρέθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Πολυτέκνων ν. Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Θέατρο». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν τα μέλη των τμημάτων του συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2013.

Ικανοποιητική η συμμετοχή του ΓΑΣ Κιλκίς - Στο Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου 24ος ο Μαβίδης στα 6000 Εφήβων

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 2014 διεξήχθη την Κυριακή στην Πηγή Τρικάλων με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών, των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σε αυτό συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό οι καλές καιρικές συνθήκες, που βοήθησαν την προσπάθεια των αθλητών.

Σε τροχαίο 43χρονος παρέσυρε 42χρονη πεζή και την σκότωσε

Στις 23.02.2014 το βράδυ, στο 258χλμ της Εγνατίας Οδού (ύψος Κόμβου Κουλούρας), το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός παρέσυρε 42χρονη ημεδαπή πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 42χρονης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Αποτελέσματα εκλογών στο Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς

Κατά τις εκλογές που διενεργήθηκαν στο Κιλκίς για την ανάδειξη Προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, ψήφισαν εβδομήντα έξι (76) μέλη, από τα εκατόν ένα (101) μέλη, που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Τώρα μέσα σε 3 μέρες γίνεσαι ιδιοκτήτης Λέσχης Καπνιστών. Απίστευτο;

Υπογράφει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης
Απαγορεύτηκε το κάπνισμα στους κλειστούς και Δημόσιους χώρους και έτσι πλέον όλοι θα πεθάνουμε, άκαπνοι αλλά… υγιείς!

ΔΗΜ.ΑΡ.: "Τριπλές οι εκλογές, τριπλή και η ευθύνη"

Υπογράφει η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ. ν. Κιλκίς
Αυτή η περίοδος είναι «προεκλογική», καθώς έχουμε μπροστά μας, τόσο τις ευρωεκλογές, όσο και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι ευρωεκλογές έχουν μεγάλη πολιτική σημασία για την εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων της χώρας. Διεξάγονται σε μια κρίσιμη φάση για τις οικονομίες και τις κοινωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι κυρίαρχες πολιτικές της λιτότητας αναπαράγουν την κρίση, αυξάνουν τον ευρωσκεπτικισμό και ενισχύουν τις εθνικιστικές και φυγόκεντρες τάσεις.

Μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Μεγάλη επιτυχία της ακαδημίας του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ με την κλήση τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών στη περιφερειακή ομάδα προεπιλογής ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
Να σημειωθεί ότι από πέντε (5) κλήσεις ποδοσφαιριστών του νομού Κιλκίς οι τέσσερις (4) προέρχονται από την ακαδημία του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ.

Αναβίωση του εθίμου του Καλόγερου στο Βαπτιστή Κιλκίς