Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Οι Λέοντες σε Μονομαχία

Τον προηγούμενο μήνα, από τις 24.10.2014 έως τις 27.10.2014 διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στις μαχητικές τέχνες, το 4th World Martial Arts Festival στο οποίο μπορούσε να παρακολουθήσει κανείς επίσημους αγώνες από διάφορα μαχητικά αθλήματα από όλον τον κόσμο. Στα πλαίσια αυτού του γεγονότος διοργανώθηκε και το 6ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου.
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου συμμετείχαν 21 χώρες, μεταξύ τους και η εθνική ομάδα Ελλάδος η οποία αποτελείται από αθλητές κατηγορίας 18-19 ετών και 20+ ετών από σωματεία όλης της Ελλάδας.

Άξιοι αντιπρόσωποι του Δήμου Παιονίας ήταν ο Σύλλογος Lions με τους αθλητές του Φατεσίδης Νίκος και Τσερνικούδη Μαρία. Ο οποίος πρώτος κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα Παγκρατίου ημιεπαφής κατηγορίας 18-19 ετών, 92+ κιλών και την δε δεύτερη να κατακτά ασημένιο μετάλλιο στον αγώνα Παγκρατίου ημιεπαφής κατηγορίας 20+ ετών, 68 κιλών.

Στα προβλεπόμενα διαλλείματα και στα πλαίσια της εορτής του Αγίου Δημητρίου οι αθλητές της εθνικής ομάδας Παγκρατίου μαζί με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, τα διοικητικά μέλη της Ε.Ο.Π.Α και τους αντιπροσώπους των σωματείων τους, είχαν την ευκαιρία να εκκλησιαστούν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κωνσταντινούπολης στον οποίο χοροστάτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος από τον οποίο έλαβαν και της Πατριαρχικές του ευχές.

Θερμές ευχαριστίες από το Δ.Σ. του Συλλόγου Lions στην Doppler και ειδικότερα στους κ.κ Λιάρτση Σταυροπούλου Αθανασία και Σταυρόπουλο Σταύρο για την ανταπόκριση τους στο αίτημα για οικονομική υποστήριξη της συμμετοχής των αθλητών του και στο κατάστημα Extreme Sports του κ. Καρακασίδη Γιάννη για την προσφορά του σε αθλητικά ενδύματα.

Οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες γενικότερα, έτσι οι έλληνες αθλητές σε αντίθεση με της ξένες χώρες πρέπει πέρα από τις αθλητικές τους υποχρεώσεις να φροντίσουν και το οικονομικό μέρος που συνοδεύει μια τέτοια δραστηριότητα. Έτσι πολλές φορές χάνεται πολύτιμος χρόνος προπόνησης λόγο αυξημένων υποχρεώσεων. Είναι σημαντική η όποια υποστήριξη για να μπορέσει να κρατηθεί ο αθλητισμός ζωντανός και στην Ελλάδα.

Ο προπονητής του Συλλόγου Lions, Ναλμπαντίδης Γιώργος δηλώνει πολύ ευχαριστημένος από την επίδοση των αθλητών του. Τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία τους με πολλές επιτυχίες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.