Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ομάδα Υποστήριξης Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού νομού Κιλκίς

Καθορισμός των ειδικότερων καθηκόντων και αρμοδιοτήτων των προϊσταμένων των περιφερειακών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , των διευθυντών και υποδιευθυντών των σχολικών μονάδων και ΣΕΚ και των συλλόγων των διδασκόντων.
Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας. 

Υπογραφή 20 αποφάσεων για έργα της Δράσης «Διατήρηση γενετικών πόρων στην κτηνοτροφία»

Υπεγράφησαν από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη 20 αποφάσεις με τις οποίες τροποποιούνται και επεκτείνονται έργα ενταγμένα στη Δράση 3.4 «Διατήρηση Γενετικών Πόρων στην Κτηνοτροφία», του Μέτρου 214 του ΠΑΑ 2007 – 2013.

Ειδικές αστυνομικές δράσεις κατά του παραεμπορίου και της επαιτείας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, έχει απευθύνει σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες ειδικότερες εντολές και κατευθύνσεις για διαρκή επαγρύπνηση, αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση, καθώς και ενισχυμένη ανάπτυξη όλων των δράσεων τάξης και ασφάλειας, στο σύνολο της χώρας.

Προκήρυξη του Μέτρου «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διαβλέποντας το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον των νέων να ασχοληθούν με τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις προκηρύσσει νέα πρόσκληση για το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» ύψους 140 εκατ. € ώστε να μπορέσουν ενταχθούν άμεσα περισσότερα από 8.000 άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν με τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

«ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ» στην Ελλάδα ο Χρήστος Παναγιωτίδης

Ανακοινώθηκε ο νικητής του διαγωνισμού «Καλύτερος Νέος Αγρότης» στην ημερίδα με τίτλο «Ελληνική γεωργία οι συντελεστές της αλλαγής» που διοργάνωσαν η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ και το ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του Money Show 2013.

To θεατρικό δρώμενο «Οι Μωμό(γ)εροι», στον Άγιο Μάρκο Κιλκίς

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου, «Οι Μωμόγεροι», Αγίου Μάρκου Κιλκίς, πιστό στα ήθη και έθιμα των προγόνων μας, και με σεβασμό στην παράδοση, σας καλεί στο θεατρικό δρώμενο «Οι Μωμό(γ)εροι», στις 1 Ιανουαρίου 2014, στον Άγιο Μάρκο Κιλκίς.

Ανδρέας Κεσίδης: "Ποια κρίση, ποια ακίνητα, ποια περιουσία;"


Ευχές από το γυμναστήριο Kinesis Κιλκίς


Παρελθόν για τη Ν.Δ. ο Χάρης Τομπούλογλου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Με απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».

Έπιασαν Σύριο στους Ευζώνους Κιλκίς για πλαστά έγγραφα

Συνελήφθη σήμερα (24.12.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας υπήκοος Συρίας ηλικίας 24 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών και κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

3η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το μέτρο «Αύξηση της αξίας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων»

Από τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο του Μέτρου 123Α «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 καλεί με την 3η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος τους εν δυνάμει δικαιούχους που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων και επιθυμούν να υλοποιήσουν επενδυτικό σχέδιο, να υποβάλλουν αιτήσεις ενίσχυσης στο ανωτέρω Μέτρο καθ΄ όλη τη διάρκεια ισχύος του Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Δ΄ Προγραμματικής Περιόδου, μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πιστώσεων.

Εγκρίθηκαν από το ΥΜΑΘ επενδύσεις ύψους 9,1 εκατ. ευρώ

Άλλες τρεις επιταγές, συνολικού ύψους 9,1 εκ. ευρώ, σε επιχειρήσεις που κατέθεσαν επενδυτικά σχέδια στο ΥΜΑΘ και τα οποία ελέγχθηκαν, αξιολογήθηκαν και εγκρίθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομίας και Τουριστικής Ανάπτυξης του Υπουργείου θα παραδώσει ο Υπουργός, κ. Θεόδωρος Καράογλου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

"Ο Θεός δεν απογοητεύτηκε ακόμη από τον άνθρωπο"

Μήνυμα Χριστουγέννων 2013 από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Β/θμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς
"Χριστούγεννα! Μουσικές, λαμπιόνια, χρώματα και μυρωδιές. Κάλαντα και παιδικές φωνούλες. Μήπως είναι εικόνες και αισθήσεις του παρελθόντος; Τα Χριστούγεννα αλλά και κάθε μεγάλη πλέον γιορτή προσεγγίζεται από το σύγχρονο άνθρωπο επιφανειακά, εξωτερικά, καταναλωτικά.

Παραδόθηκε βοήθεια σε είδη και χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε εθελοντικά το προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

H Ελληνική Αστυνομία εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Εγκύκλιος Χριστουγέννων 2013 από την Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου

Ἀδελφοί μου, καλοτυχίζω ὅλους σας, πού ἀξιωνόμαστε νά γιορτάσουμε καί πάλι τά Χριστούγεννα! “Χριστός γεννᾶται σήμερον, χαίρεται ἡ κτίσις ὅλη”! “Χριστός γεννέθεν, χαρά σόν κόσμον”!

Τί γιορτή καί χαρές, μᾶς λές, Δέσποτα; (θά μοῦ πεῖτε). Ζοῦμε περίοδο μνημονίων, φτώχειας, ἀνεργίας, κατασχέσεων, διαζυγίων, ἀπελπισίας, ἀποδήμων. Τί νά μᾶς προσφέρουν τά κάλαντα; οἱ… καμπάνες; οἱ… εὐχές; ἡ ἀνάπαυση… μιᾶς ἡμέρας;

Ευχές από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς


Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χ. Γκουντενούδη

Στις συμπατριώτισσες και στους συμπατριώτες μας Κιλκισιώτες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ευχόμαστε Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά.
Το 2014 να είναι η χρονιά της ελπίδας και της αισιοδοξίας.
Να είναι, όμως και η χρονιά της κοινωνικής συνοχής, της αλληλεγγύης και της συστηματικής δουλειάς ώστε σύντομα η σημερινή οδυνηρή συγκυρία να αποτελεί μια ανάμνηση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

Χρήστος Γκουντενούδης
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Ανδρέας Βεργίδης
Παύλος Θωμαϊδης
Χρήστος Ανθρακίδης

Ευχές από την ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ Κιλκίς


Τσάκωσαν 43χρονη Βουλγάρα για λαθρεμπορία τσιγάρων στην Ευκαρπία Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (23.12.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, μία υπήκοος Βουλγαρίας 43 ετών, για λαθρεμπορία τσιγάρων.

Ομιλία Παραστατίδη στη Βουλή για το Σ/Ν του Υπουργείου Ανάπτυξης


Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών από Χριστούγεννα έως Πρωτοχρονιά του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονία

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών από Χριστούγεννα έως Πρωτοχρονιά του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας.
Δείτε ΕΔΩ

Ευχές από την Ultravision Κιλκίς


Παραστατίδης: "Το πολιτικό σύστημα και οι θεσμοί καταρρέουν"

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Κιλκίς και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής ομάδας των «ΑΝΕΞ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ» Θεόδωρου Παραστατίδη και σε συνεργασία με τα μέλη της Κοιν. Ομάδας, συντάχθηκε επιστολή προς το Προεδρείο της Βουλής για άμεση ανάληψη πρωτοβουλίας για θέματα που αφορούν την ηθική και πολιτική κατάπτωση του πολιτικού συστήματος και των θεσμών.

Θεσσαλονίκη και ΜΜΕ: Η ενημέρωση σε κρίση;

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η θεματολογία: Καλούμαστε να ασχοληθούμε με ένα εκτεταμένο πεδίο επισκόπησης, αναζήτησης και προβληματισμού. Θεσσαλονίκη, Μέσα μαζικής επικοινωνίας, ενημέρωση, κρίση: κάθε λέξη είναι ένα αυτοτελές αλλά και χαώδες θέμα από μόνο του.

Δράσεις της Σχολής Γονέων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς


Η Σχολή Γονέων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ), συγχαίρει θερμά τα παιδιά, τους γονείς, καθώς και τους παιδαγωγούς και το προσωπικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία για την ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους στις 23 Δεκεμβρίου.

Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Υπογράφει το Λ.Ε.Κ.
"Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2013, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τόσο τα μέλη και τους χορευτές του όσο και τους φίλους του Λ.Ε.Κ. Με την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του Λ.ΕΚ. πραγματοποιήσαμε με απόλυτη επιτυχία διήμερη εκδρομή στην Οχρίδα (30 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου), ομιλία με θέμα «Ορθοδοξία και οικογένεια» με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Θεοδωρίδη (4 Δεκεμβρίου), χριστουγεννιάτικο bazaar στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς (14 & 15 Δεκεμβρίου) και ημερήσια εκδρομή στα Τρίκαλα στο Μύλο των ξωτικών (15 Δεκεμβρίου).

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονιού και παγετού, 24 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 07:30

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονοπτώσεων και παγετών
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α. Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Επ.Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 28ο χλμ.
Α. Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Επ.Ο. Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 30ο χλμ.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α. Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Επ.Ο. Αμφίκλειας – Παρνασσού, από 12ο χλμ. έως Χ/Κ.