Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Συνέντευξη Κιλτίδη στη ΓΝΩΜΗ: ¨Σήμερα γίνεται γενοκτονία του Ελληνισμού"

"Μύθοι και αλήθειες γύρω από το Pilates & τη Yoga"

Την Παρασκευή 29/11/2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο γυμναστήριο Kinesis-Gym, τρίωρο σεμινάριο με θέμα τους "Μύθους και τις Αλήθειες γύρω από το Pilates και τη Yoga", το οποίο επιμελήθηκε η κ. Ελπίδα Τσίντσιφα, MSc., PhD, ACSM, Επιστημονική συνεργάτης ΤΕΦΑΑ, Α.Π.Θ. Pilates Master Trainer και ιδιοκτήτρια του North Academy of Fitness & Fitness Lifestyle Club.

Συγκέντρωση τροφίμων για οικογένειες ανέργων και αναξιοπαθούντων

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, στην τραγική κατάστασή που μας έχουν φέρει οι κρατούντες και στα πλαίσια της αλληλεγγύης καλεί όλους τους συνταξιούχους καθώς και όλο τον κόσμο, όσοι μπορούν και θέλουν για ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (όσπρια, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, παιδικά γάλατα σε σκόνη, καφέ, ζάχαρη, λάδι και άλλα)

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τουρισμού Υπαίθρου – Αγροτουρισμού 2013 στη Βεργίνα Ημαθίας



Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τουρισμού Υπαίθρου – Αγροτουρισμού 2013 διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ημαθίας τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 στο Αμφιθέατρο του τ. Δημαρχείου στη Βεργίνα Ημαθίας.

Διημερίδα με θέμα “Fashion Design και Μετάξι” Σουφλί, 22-23 Νοεμβρίου 2013

Το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε το παρόν στη διημερίδα “Fashion Design και Μετάξι”, που έλαβε χώρα στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2013 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σουφλίου.
1. Ο Καθηγητής Εφαρμογών του Τμήματος Ευάγγελος Δημητρακόπουλος πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα: «Η Ψηφιακή Εκτύπωση στην κατασκευή Δειγμάτων – Δυνατότητες του Σχεδιαστή – Σύγκριση με τις παραδοσιακές Μεθόδους Τυπωμάτων». 

Δήλωση Γκουντενούδη για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

"Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από το 1985 ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Την ημέρα αυτή τιμούμε τους εθελοντές όλης τη γης οι οποίοι τασσόμενοι στην υπηρεσία του ανθρώπου συχνά θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή. Ο εθελοντισμός είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα ανθρωπιάς, προσφοράς και αγάπης και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούμε όλοι και να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση των συνανθρώπων μας και να προσφέρουμε ότι μπορούμε. 

Στην Potenza της Ιταλίας ταξίδεψαν εκπρόσωποι του δήμου Παιονίας

Για τις ανάγκες της 1ης διακρατικής συνάντησης του ευρωπαϊκού προγράμματος GRUNDTVIG-Partnerships στο οποίο συμμετέχει ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ, ταξίδεψαν στην Potenza της Ιταλίας οι κκ Κωνσταντίνος Σιωνίδης (Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών) και Απόστολος Καραγιαννόπουλος (Προϊστάμενος Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας).

Οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού, Κώστας Χαραλαμπίδης και Γιώργος Χοτζούδης μιλούν στη Γνώμη

Kukkiwon Special Promotion Test In Europe, στο Sindelfingen Γερμανίας

Η παγκόσμια ακαδημία Kukkiwon στο πλαίσιο της προώθησης για ομογενοποίηση των κατόχων DAN και την πιστοποίηση με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει, διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στο Sindelfingen Γερμανίας στις 22-23-24 Νοεμβρίου 2013, σε συνεργασία με την ETU, σεμινάριο και εξετάσεις DAN στον ανάλογο βαθμό που ανήκε ο κάθε ένας πριν το 2012, με πλήρη πρωτόκολλο Kukkiwon και κάμερα για ταυτοποίηση.