Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΠΑΣΟΚ: Δεν ψηφίζουμε νέα δημοσιονομικά μέτρα και ας πέσει η κυβέρνηση...

Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσει «νέα δημοσιονομικά μέτρα» και «αν έρθουν, ετοιμαστείτε να τα λάβετε εσείς, με όποιους συγκυβερνήσετε», είπε απευθυνόμενος στη ΝΔ ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος για να προσθέσει εμφατικά «και να ετοιμαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει να τα πάρει»...

Λήστεψαν 79χρονη στην Ακροποταμιά Κιλκίς

Στις 06.08.2013 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ακροποταμιά Κιλκίς, δύο άγνωστοι δράστες που φορούσαν γάντια και κουκούλες, αφού παραβίασαν την είσοδο διώροφης οικίας ιδιοκτησίας 79χρονης ημεδαπής, εισήλθαν εντός και με την χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν, την έδεσαν με μονωτική ταινία και της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά κοσμήματα. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Συνελήφθησαν 14 άτομα στους σημερινούς ελέγχους της Αστυνομίας στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές περιοχές της χώρας, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, της ανασφάλιστης και αδήλωτης εργασίας και των διατάξεων που αφορούν γενικότερα στα θέματα του τουρισμού. 

Τον συνέλαβαν γιατί είχε δεμένα 8 άλογα σε πασσάλους

Συνελήφθη σήμερα (06.08.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ένας ημεδαπός 54 ετών, για κακοποίηση ζώων. Ειδικότερα, στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Πιερίας, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος και συνελήφθη διότι είχε τοποθετήσει οκτώ άλογα εντός περιφραγμένου αγροτεμαχίου δεμένα σε πασσάλους, χωρίς να παρέχεται σε αυτά κατάλληλο κατάλυμα.  

"Σ’ έχω τελείως γραμμένη, κάνε μου καταγγελία" είπε ο γιατρός στην ασθενή!

Παρέμβαση της αναγνώστριας της ΓΝΩΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Ανατολής Βελισσαρίδου
"Καλησπέρα σας φίλοι και φίλες μου!
Θα ήθελα ν απευθύνω κάποια ερωτήματα στους φίλους γιατρούς:

- Ένα ιατρικό περιστατικό μπορεί να παρουσιάσει οποιαδήποτε μεταβολή στο διάστημα μιας μέρας η μιας εβδομάδας;

"Η ανύπαρκτη κυβέρνηση αφήνει τη χώρα στο έλεος των εμπρηστών" λέει η Χρυσή Αυγή

"Οι εμπρηστές έκαψαν και πάλι την Πάρνηθα, κανένας δε συνελήφθη και η κοιμισμένη κυβέρνηση συνεχίζει τις θερινές διακοπές της. Οι άθλιοι παράγοντες του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ για να εμποδίσουν τους εθελοντές της Χρυσής Αυγής να συμμετέχουν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης. Μετά το θέρος η ανθελληνική εξουσία θα ολοκληρώσει το έργο της, νομιμοποιώντας τα παράνομα οικόπεδα στις καμένες δασικές εκτάσεις."

"Ο Τζιτζικώστας δεν παρέλαβε καμμένη γη" λέει ο Ψωμιάδης

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα έργα που εγκαινιάστηκαν πρόσφατα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Για πρώτη φορά εντάσσεται η αμπελοκαλλιέργεια στην αντιβρόχινη προστασία

- Ικανοποιείται πάγιο αίτημα των αμπελοκαλλιεργητών
- Δημιουργούνται νέα δεδομένα στον αμπελοοινικό τομέα
- Επιτυγχάνεται εξοικονόμηση πόρων του ΕΛΓΑ

Εξαπάτησαν 85χρονο και του άρπαξαν 700 ευρώ

Συνελήφθησαν χθες (05.08.2013) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, δύο ημεδαποί 26 και 28 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα), για απάτη και κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου.

Ψήφισμα της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ)

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ) συνήλθε έκτακτα σήμερα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του μέλους του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ (73 ετών), συνιδιοκτήτη και Διευθυντή Σύνταξης της εφημερίδας «Η ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» που εκδίδεται στο Αίγιο και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής: 

Ευχαριστήριο Δήμου Κιλκίς σε “Ηλεκτραγορά Πατσιούρα”

Ο Δήμος Κιλκίς και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ) ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση του καταστήματος “Ηλεκτραγορά Πατσιούρα” για τη δωρεά ενός ανεμιστήρα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, για τις ανάγκες λειτουργίας του.

Τσάκωσαν 49χρονο για καλλιέργεια δενδρυλλίων χασίς σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (05.08.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 49 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Σκοτώθηκε 40χρονη σε τροχαίο

Στις 05.08.2013 το βράδυ, στο 32ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών (περιοχή Λάκκωμα), το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτες δύο ημεδαπούς συγκρούστηκε νωτομετωπικά με το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός και επέβαινε μία 40χρονη ημεδαπή και ένας 5χρονος ημεδαπός, το οποίο συνεπεία της σύγκρουσης προσέκρουσε – συγκρούστηκε με τρίτο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 55χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτες τρεις ημεδαπούς, το οποίο κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 40χρονης επιβάτιδας του δεύτερου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Ο Δήμος Παιονίας συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα GRUNDTVIG-LEARNING PARTNERSHIPS

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ έλαβε την έγκριση συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα GRUNDTVIG-LEARNING PARTNERSHIPS με τίτλο “Open Government in Europe”. Συντονιστής του σχεδίου είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Euro-Net από την Ιταλία, ενώ ο Δήμος Παιονίας συμμετέχει ως εταίρος οργανισμός μαζί με άλλους 16 φορείς της ευρωπαϊκής κοινότητας. Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ υποστήριξε το Δήμο στη συνεργασία με τον φορέα Eur-Net και θα έχει την εκπαιδευτική υποστήριξη του προγράμματος.

Μας ψεκάζουν αλλά αυτή τη φορά για κουνούπια

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Κιλκίς σας ενημερώνει ότι υλοποιείται στο νομό μας και τη φετινή χρόνια το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών 2013 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίγειους ψεκασμούς στο περιαστικό και αστικό σύστημα σε διάφορες περιοχές του νομού και επιπλέον τοποθέτηση παγίδων σύλληψης ακμαίων κουνουπιών και παγίδων ωοαπόθεσης σε διάφορες θέσεις στις περιοχές εφαρμογής του έργου. 

Πλησιάζει η ώρα της «τελικής λύσης» για την Ελλάδα

Του Δημήτρη Καζάκη
Έχουμε μπει σε μια περίοδο που μπορεί να αποτυπωθεί μόνο με τον στρατιωτικό όρο «προετοιμασία εδάφους». Ο κόσμος της βιοπάλης βομβαρδίζεται καθημερινά με πληροφορίες για νέα ακόμη πιο σκληρά μέτρα, με ανακοινώσεις μαζικών απολύσεων στο δημόσιο τομέα, με νέες απειλές από την τρόικα, με νέα νομοσχέδια φοροεπιδρομής και οριζόντιων περικοπών, κοκ.

Πεντάλοφος ν. Κιλκίς: Πόλος έλξης προσκυνητών