Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Αναγγελία γάμου

Ο Ναζίρογλου Ιωάννης του Γεωργίου και της Κυριακούλας (το γένος Γκουγκούση) που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και η Αμαλίδη Όλια του Κωνσταντίνου και της Τζουλιέτας (Το γένος Ζακαρεϊσβίλι) που γεννήθηκε στη Γεωργία και κατοικεί μόνιμα στο Κιλκίς πρόκειται να παντρευτούν στο Κιλκίς.

Ο χρυσός και η δημοκρατία δεν πάνε μαζί – η Eldorado Gold αντιμετωπίζει αποφασισμένη αντίδραση στην Ελλάδα

Πηγή: antigoldgreece.wordpress.com 
Ενώ η Eldorado Gold οργανώνει σήμερα την ετήσια συνέλευση των μετόχων της στο Βανκούβερ, οι Καναδοί μπορεί να αναρωτηθούν γιατί τα σχέδια της εταιρείας για εξόρυξη χρυσού στη βόρεια Ελλάδα συναντούν τέτοια ισχυρή αντίσταση από τους κατοίκους, ακόμη και από ορισμένες τοπικές αρχές. Υπάρχουν πραγματικά μόνο δύο προβλήματα: αυτό που η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει, και ο τρόπος που το κάνει.

Έκλεψαν δύο τουριστικά λεωφορεία

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δύο περιπτώσεις κλοπών τουριστικών λεωφορείων που έλαβαν χώρα σε περιοχές της Κατερίνης. 

Χρειαζόταν καρότσα και την έκλεψε

Συνελήφθη χθες (02.05.2013) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 30 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος τις πρώτες πρωινές ώρες της 01.05.2013 από θερμοκήπιο σε αγροτική περιοχή στο Παλαίφυτο Πέλλας αφαίρεσε μια αγροτική καρότσα μήκους τεσσάρων μέτρων ιδιοκτησίας ενός 77χρονου ημεδαπού.

Τους έπιασαν με 45 κιλά χασίσι


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας πέτυχαν χθες (02.05.2013) το απόγευμα τη σύλληψη ενός υπηκόου Ιράκ 52 ετών και ενός υπηκόου Αλβανίας 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή. 

Άξιος ο μισθός τους!

Υπογράφει το ΠΑΜΕ
"Όταν η αντι-ΠΑΜΕ τύφλωση τείνει να εξελιχθεί σε προσοδοφόρο επάγγελμα τότε δεν έχεις κανένα δισταγμό να γράφεις με βάση το «σκονάκι» και να ανακαλύπτεις απόφαση για πορεία του ΠΑΜΕ στην αμερικάνικη πρεσβεία, που δήθεν ματαιώθηκε λόγω έλλειψης κόσμου, όπως έκαναν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ της ελευθεροτυπίας και της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας του Βήματος. 
Εμείς τι να πούμε;
Άξιος ο μισθός τους!"

Ο Χριστός ξανασταυρώνεται

Γράφει ο Κώστας Μπούζας
(Διήγημα)
Τσακισμένος καθώς ήταν απʼ την πολύωρη δουλειά δεν τον κρατούσαν τα πόδια του κι έγειρε να ξαποστάσει για λίγο στον καναπέ του σαλονιού. Είχε ακόμη αρκετή ώρα ως την περιφορά του Επιταφίου. Όχι ότι έβρισκε κάποιο ιδιαίτερο νόημα στο να ακολουθήσει και φέτος την πομπή. Το έβλεπε πιο πολύ σαν μια όμορφη συνήθεια, ενταγμένη στο τυπικό της θρησκείας, τίποτε όμως περισσότερο. Βέβαια για μια ακόμα φορά θα έκανε το χατίρι της γυναίκας και των παιδιών του. Άξιζαν στο κάτω κάτω να τους αφιερώσει λίγη ακόμη κούραση.