Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Π. Ψωμιάδης: «Το success story της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται»

Σχετικά με την απόφαση της Ολυμπιακής για διακοπή των δρομολογίων προς Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το …success story της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται. Η ανακοίνωση της Ολυμπιακής για διακοπή των δρομολογίων της εταιρείας από την Αθήνα το φθινόπωρο επεκτείνει τον πρωτοφανή συγκοινωνιακό αποκλεισμό που βιώνει η βόρεια Ελλάδα στο σύνολο της και καταργεί τις όποιες (φιλότιμες κατά τα άλλα) προσπάθειες για τόνωση του τουριστικού ρεύματος στον τόπο μας.

Η πραγματικότητα είναι μία και ζοφερή: η μακεδονική πρωτεύουσα είναι αποκλεισμένη κατ’ ουσία από ξηρά, θάλασσα και αέρα. Ο οδικός άξονας Α10 έχει μείνει ημιτελής, το λιμάνι της πόλης παραμένει στην άγονη γραμμή, οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μειώνονται αντί να αυξηθούν.

Θα επαναλάβω πως αυτή η αντιμετώπιση της Μακεδονίας και της Θράκης από την κεντρική εξουσία μαρτυρά έλλειψη σεβασμού.

Η επανασύσταση του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης έδωσε ελπίδες για μια αποκεντρωμένη προοπτική, για μια καλύτερη, δικαιότερη συμπεριφορά απέναντι στη βόρεια Ελλάδα.

Δυστυχώς, οι εξελίξεις αποδεικνύουν πως η Αναγέννηση της Θεσσαλονίκης αργεί ακόμη. Και το κυριότερο, οι υποσχέσεις που μας έδωσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν υλοποιήθηκαν ποτέ…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.