Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Νέος Πρόεδρος του Genesis ο Κιλκισιώτης Γιώργος Φραγγίδης

Ομόφωνα από το 8μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Genesis Θεσσαλονίκης εκλέχτηκε την περασμένη Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 στη  θέση του Προέδρου ο Κιλκισιώτης Γιατρός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Φραγγίδης. Η εκλογή του κ. Φραγγίδη σηματοδοτεί την επιβράβευση της μέχρι τώρα πορείας του στις θέσεις ευθύνης που κατείχε στον τομέα της Υγείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο Genesiς είναι καθαρά ιδιωτικών συμφερόντων με μετόχους την Euromedica καθώς και 150 ιδιώτες γιατρούς.
Εκφράζουμε  τα θερμά μας συγχαρητήρια  στον συμπατριώτη μας Γιώργο Φραγγίδη καθώς και τις ευχές μας για κάθε επιτυχία στο πραγματικά δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.