Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Σκουριές: Συνεχίζεται η επένδυση της Ελληνικός Χρυσός - ''Βράζουν'' οι κάτοικοι με την απόφαση!

Την αναστολή των ασφαλιστικών μέτρων για τις εργασίες της Ελληνικός Χρυσός στο ρέμα του Καρατζά στις Σκουριές, αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Πολυγύρου πριν από λίγο προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια των κατοίκων που αντιδρούν στο έργο της εξόρυξης . Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday, οι κάτοικοι εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να προσφύγουν κατά της δικαστού που εξέδωσε την απόφαση, με δεδομένο, όπως επισημαίνουν, ότι είναι η ίδια η οποία πριν από λίγες μέρες είχε διατάξει την προφυλάκιση των συλληφθέντων συγχωριανών τους για την επίθεση στο εργοτάξιο των Σκουριών.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο είχε διατάξει στις 27/6 την προσωρινή αναστολή των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός στο ρέμα του Καρατζά, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έγινε σήμερα. Την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων είχαν καταθέσει οι κάτοικοι της Χαλκδικής επικαλούμενοι την παράνομη υλοτόμηση και τις χωματουργικές εργασίες στις οποίες προβαίνει η εταιρεία, χωρίς να έχει γίνει η οριοθέτηση των ρεμάτων που υπάρχουν στην περιοχή από την πολιτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.