Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς σας ενημερώνει ότι στα έντυπα και λοιπά μέσα μαζικής ενημέρωσης εκπροσωπείται μόνο από την Πρόεδρο ΤΣΕΛΕΚΗ Γεωργία (τηλ. 6974602200) από τον Α΄ Αντιπρόεδρο ΣΙΔΕΡΙΔΗ Δημήτριο (τηλ. 6932293221) και το Γενικό Γραμματέα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ηλία (τηλ.6974357767) σύμφωνα με το καταστατικό.

Μόνο οι απόψεις - θέσεις των ανωτέρω για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τον κλάδο μας εκφράζουν το διοικητικό συμβούλιο την Ένωσή μας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία μας.

Οποιαδήποτε θέση - άποψη άλλου μέλους του διοικητικού συμβουλίου αποτελεί προσωπική του εκτίμηση και όχι απαραίτητα θέση της Ένωσής μας.

Επιδίωξη της Ένωσής μας είναι η αγαστή συνεργασία με τα Μ.Μ.Ε. και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα αγωνιστικότητας και συνεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.