Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ήρθαν από την Βουλγαρία και λήστεψαν βενζινάδικο

Συνελήφθησαν, χθες (28.03.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα Σερρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, 19 και 26 ετών για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων. 
Ειδικότερα, Σέρρες, οι προαναφερόμενοι με την χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από 57χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων το χρηματικό ποσό των (1.960) Ευρώ και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που είχαν αποκρύψει σε κοντινή απόσταση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και τελικά αυτοί συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα Σερρών λίγη ώρα αργότερα, όπου είχαν μεταβεί προκειμένου να εξέλθουν από την ελληνική επικράτεια.

Σε αστυνομικό έλεγχο των συλληφθέντων και σε αστυνομική έρευνα του χώρου της ληστείας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ολόκληρο το αφαιρεθέν ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του. 

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.