Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ι. Στουρνάρας: Δεν έχω να σας πω τίποτα για αυτό

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Δημοσιογράφος: Έχετε καταλήξει στο πακέτο μέτρων;
Ι. Στουρνάρας: Έχουμε καταλήξει στο πακέτο αλλά απόψε η σύσκεψη είχε να κάνει με συντονισμό και με χρονοδιαγράμματα δράσεων.
Δημοσιογράφος: Δηλαδή;
Ι. Στουρνάρας: Συντονισμό οικονομικής πολιτικής και κυβερνητικού έργου.
Δημοσιογράφος: Θα κάνετε κλιμακωτές μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια;
Ι. Στουρνάρας: Δεν έχω να σας πω τίποτα για αυτό.

Άρης Παντελεήμονα: "Συνεπής για 25η συνεχόμενη χρονιά"

Ένα τέταρτο αιώνα συμπληρώνει ανελλιπώς ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα αγωνιζόμενος και την προσεχή περίοδο 2012-13 στην Β' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς. Από μόνο του αποτελεί ένα μοναδικό, στο χώρο του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, επίτευγμα μιας και είναι η ομάδα που τα τελευταία τριάντα περίπου χρόνια είναι σταθερά στην Β' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς με εξαίρεση μια αγωνιστική περίοδο όπου αγωνίστηκε στην Α' κατηγορία.

Παράταση και... ανάσα για τον Άρη Θεσσαλονίκης

Αναβολή δόθηκε σε όλες τις υποθέσεις των προσφυγών που είχαν κατατεθεί κατά της ΠΑΕ Αρης, δίνοντας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, βαθιά χρονική ανάσα.Πρόκειται για τις υποθέσεις του Τόχα, του Κουλουχέρη, του Γκαρσία, του Σηφάκη, του Οδυσσέα Αναγέννησης για τον Βασίλη Τριανταφυλάκο και των Φατί και Σανκαρέ για τις νόμιμες προμήθειες των εκπροσώπων τους.

2η Γιορτή Καλοκαιριού στην Πλατανιά Παιονίας την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012


Τον τρίτο χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει η Ακαδημία Μπάσκετ "Ατρόμητοι"

Η ακαδημία ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ φέτος συμπληρώνει τον τρίτο χρόνο λειτουργίας της, ιδρύθηκε το 2010 και πέρυσι για πρώτη φορά συμμετείχε στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Στον σύλλογο υπάρχει και ομάδα Ανδρών που συμμετέχει στην Β κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ, έχει φυσική έδρα τον Παντελεήμονα και την Νέα Σάντα και αγωνιστική έδρα το κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη της Δημοτικής ενότητας Γαλλικού του Δήμου Κιλκίς.

Συλλαλητήριο ενάντια στα μεταλλεία του Κιλκίς στις 30 Αυγούστου 2012


Μεγάλο συλλαλητήριο για τα μεταλλεία την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 7μμ στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 7μμ στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς, το Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια – Πάικο σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, διοργανώνει μεγάλο συλλαλητήριο αντιδρώντας στην άδεια που έχει δοθεί στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ για εξορύξεις χρυσού η οποία καθίσταται ιδιαίτερα επίκινδυνη για την δημόσια υγεία δεδομένου ότι στην περιοχή των Κρουσίων έχει διαπιστωθεί η ύπαρξη ουρανίου.

Εκδηλώσεις στα 34α Αξιουπολίτικα

Με τεράστια επιτυχία διοργανώθηκαν και φέτος τα 34α Αξιουπολίτικα, με πολλές εκδηλώσεις και παρουσία πολύ κόσμου. Με μεγάλη κατάνυξη και πλήθος πιστών έγινε η Περιφορά της Ιεράς Εικόνας και ο Μέγας Εσπερινός στο ξωκλήσι του Αγίου Φανουρίου χοροστατούντως του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γουμενίσσης – Αξιουπόλεως – Πολυκάστρου και Γεφύρης κκ Δημήτριο. Στις 27-8-2012 έγινε ομιλία από τον Αξιουπολίτη δημοσιογράφο κ.Παντελή Σαββίδη στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Παιονίας στο πρώην Δημαρχείο Αξιούπολης .

Από 5 έως 9 Σεπτεμβρίου 2012 η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Από την Τετάρτη 5 έως και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 θα διαρκέσει η φετινή Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς. Η δημοτική αρχή Κιλκίς ακολουθώντας το περσινό επιτυχημένο παράδειγμα φρόντισε και φέτος να διαμορφώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους, επεκτείνοντας και πάλι τη διεξαγωγή των δράσεων σε όλο το κέντρο της πόλης και διατηρώντας φυσικά τον εορταστικό και εμπορικό χαρακτήρα της.

Ερώτηση "Χρυσής Αυγής" με θέμα "Απαράδεκτα προνόμια εισαγωγής μουσουλμάνων μαθητών στα ΤΕΙ και ΑΕΙ της χώρας"

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά την 27η Αυγούστου 2012, το μέγιστο μέρος των Ελλήνων πολιτών, είμαστε αναγκασμένοι να ανεχτούμε για άλλη μια χρονιά το εξοργιστικό φαινόμενο της προκλητικά προνομιακής μεταχείρισης των μουσουλμάνων μαθητών ως προς την εισαγωγή τους στα παραπάνω εκπαιδευτικά ιδρύματα.

ΠΟΕ_ΟΤΑ: "Πριν μας τελειώσουν, να τελειώνουμε μαζί τους"


Συγχαρητήρια δήμου Κιλκίς στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας

Τους επιτυχόντες του Δήμου Κιλκίς στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας συγχαίρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: “Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις νέες και τους νέους του Δήμου μας για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Με σκληρή δουλειά, καθημερινό αγώνα, αλλά και αφοσίωση, πέτυχαν έναν δύσκολο στόχο και έφεραν εις πέρας μια από τις πολλές ακόμη δοκιμασίες που θα ακολουθήσουν στη ζωή τους.

Οι Πέρσες του Αισχύλου την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012 στην Αξιούπολη

Ο Αναπλ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Διονύσης Ψωμιάδης, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης  και ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την παράσταση  «ΠΕΡΣΕΣ» του Αισχύλου, από το Θέατρο ΑΙΧΜΗ την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012 ώρα 9.00 μ.μ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης. Η παράσταση είναι ενταγμένη στο θεσμό «ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ 2011-2014» του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!

Στου Όθωνα τα χρόνια…

Μία ιστορική αποτίμηση των ελληνοβαυαρικών σχέσεων μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά χωρίς προκαταλήψεις, επιχειρεί σήμερα η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine.

Το «κόστος ανεργίας» στην οικονομία και το εμπόριο. Εκτιμήσεις του ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ.

Η εκτίμηση του κόστους της ανεργίας χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά δύσκολο ή ακόμα και ως αδύνατο εγχείρημα. Και τούτο διότι στην πραγματικότητα, το κόστος της ανεργίας διακρίνεται σε μετρήσιμο, δηλαδή στην κατάληξη κάποιου μεγέθους το οποίο μπορεί με τον έναν ή άλλον τρόπο να προσδιοριστεί ποσοτικά και σε μη μετρήσιμο.

Συγχαρητήριο ΓΑΣΚ Κιλκίς για τους επιτυχόντες αθλητές του στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Το Τμήμα Κλασσικού Αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς, συγχαίρει θερμά τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες του τμήματος που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία:

Από το Χαμόγελο του Παιδιού: Πανελλαδική συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μία ακόμα χρονιά, καλεί όλους να συμμετέχουμε στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες αυτές. Φέτος, η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική με δεδομένη την απόλυτη φτώχεια που βιώνουν χιλιάδες παιδιά στη χώρα μας!

Πήγαν να κλέψουν κέρματα από κερματοδέκτη παιδικού μηχανήματος

Συνελήφθησαν σήμερα (28.08.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, τέσσερις ημεδαποί 15 έως 17 ετών, διότι αφού έσπασαν τον κερματοδέκτη ηλεκτρικού παιδικού μηχανήματος καταστήματος επιχείρησαν να αφαιρέσουν τα κέρματα που υπήρχαν στο εσωτερικό του. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Τον έπιασαν με όπλα στην Κολχίδα Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (27.08.2012) το μεσημέρι στην Κολχίδα Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 46 ετών, διότι σε αστυνομική έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) πιστόλι, (1) γεμιστήρα με (1) φυσίγγιο και (1) ξίφος συνολικού μήκους 91 εκατοστών. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του δήμου Παιονίας

Με επιτυχία και συμμετοχή πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Παιονίας σε συνεργασία με φορείς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας.

Μήνυμα Γεωργαντά προς τους νέους και τις νέες του Κιλκίς

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας απευθύνομαι στους νέους και τις νέες του Κιλκίς που πέτυχαν να εκπληρώσουν το όνειρό τους για να τους συγχαρώ από βάθους καρδιάς και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στις σπουδές και στη ζωή τους μετέπειτα.
Είναι αυτή μια πρώτη και καθοριστική νίκη που οι ίδιοι ξέρουν πως την πέτυχαν με την αξία τους, με τον κόπο τους και επομένως γνωρίζουν τη συνταγή για ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Αίτηση διορισμού εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2012-2013


Από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι, σε εφαρμογή των αρ. 96583/Δ2/24-8-2012 και 96580/Δ2/24-8-2012 σχετικών εγκυκλίων του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α., καλούνται να υποβάλουν αίτηση διορισμού για το σχολικό έτος 2012-2013 από 27-8-2012 έως 29-8-2012 οι εγγεγραμμένοι:

Δέσμευση 110.000 φιαλών φυσικού μεταλλικού νερού από τον ΕΦΕΤ

Οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου του ΕΦΕΤ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και σε συνέχεια περαιτέρω διερεύνησης κοινοποίησης μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προέβησαν σε έλεγχο της επιχείρησης «Ν. ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε.» (ΒΙ.ΠΕ. Λουτρακίου), η οποία

ΕΟΦ: Προσοχή-Επικίνδυνα συμπληρώματα διατροφής στην αγορά με DMAA!

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων με επείγπυσα ανακοίνωσή του ενημερώνει τους καταναλωτές να μην αγοράζουν και να μην καταναλώνουν προϊόντα (συμπληρώματα διατροφής ή προϊόντα ειδικής διατροφής που προορίζονται για αθλητές) τα οποία περιέχουν την ουσία DMAA (1,3- dimethylamylamine), μετά από την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών σε σημαντικό αριθμό ατόμων διεθνώς, που έχουν συνδεθεί με τη χρήση τους.

Τριγμοί στο Βερολίνο λόγω Ελλάδας

Νέες εντάσεις στον κυβερνητικό συνασπισμό του Βερολίνου πυροδότησαν το Σαββατοκύριακο οι δηλώσεις του Α. Ντόμπριντ, Γ.Γ. των Χριστιανοκοινωνιστών για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ το 2013.

Αύριο Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 το πρώτο φιλικό του Κιλκισιακού

Με την ομάδα του Πανσερραϊκού θα αναμετρηθεί ο Κιλκισιακός σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, στις 6 το απόγευμα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα ενώ ο Κιλκισιακός στο προσεχές διάστημα θα δώσει άλλα δύο φιλικά με τον Άρη και την Δόξα Δράμας.

Τα 4α "Αργοναυτικά" στο Κιλκίς 30 και 31 Αυγούστου 2012