Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Σε ομαδική εξέταση για AIDS καλούνται οι πελάτες της 21χρονης Ρωσίδας ιερόδουλης

Το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ζητά, με επείγουσα ανακοίνωση του, να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες οι πελάτες που συνευρέθηκαν με την Ρωσίδα ιερόδουλη στον οίκο ανοχής επί της οδού Αχαρνών και Φωκαίας 22 Β στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος. Αγώνα κάνουν οι υπεύθυνοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων προκειμένου να εντοπίσουν όλους τους «πελάτες» της Ρωσίδας προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει μεταδοθεί ο ιός σε πελάτες του οίκου ανοχής, η πλειοψηφία του οπίου προτιμούσαν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό.

Ο ίδιος ο οίκος ανοχής θα σφραγισθεί και ο ιδιοκτήτης του θα συλληφθεί και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.
Εκεί που ήδη βρίσκεται η 21χρονη πέτρα του σκανδάλου, η οποία συνελήφθη καταρχήν επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας.
Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη εάν η κοπέλα (που εντοπίστηκε κατά την διάρκεια ελέγχου και διαγνώστηκε θετική για τον ιο του Aids μέσω άμεσου τεστ) γνώριζε ή όχι ότι ήταν φορέας του ιού ώστε στην περίπτωση αυτή να κατηγορηθεί για δόλια μεταφορά της νόσου.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ ζητεί από τους πολίτες που είχαν απροφύλακτη σεξουαλική επαφή στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής κατά τους τελευταίους 6 μήνες να επικοινωνήσουν για οδηγίες στην Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222 ή στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210-5212054.

2 σχόλια:

  1. Η βρώμα, το αίσχος, το βδέλυγμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η για να το περιγράψουμε αλλιώς... τα πάθη, οι αδυναμίες, οι αμαρτίες μας ... δεν χρειάζεται "επικριτικότητα" αγαπητέ/αγαπητή... χρειάζεται αγάπη, και σύνεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.