Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

"Όλη η αλήθεια για τα πλευρικά διόδια Πολυκάστρου που αποφασίστηκαν το 2017"

Γράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κιλκίς
Για την ανατροπή της απόφασης ΣΥΡΙΖΑ για τα διόδια Πολυκάστρου αγωνίζεται ο Δήμος Παιονίας. Προκειμένου να ενημερωθούν σωστά οι κάτοικοι της Παιονίας και του Κιλκίς για το ζήτημα της κατασκευής πλευρικών διοδίων στο Πολύκαστρο, οφείλουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω, τα οποία μάλιστα προκύπτουν από δημόσια έγγραφα:

Η Ελληνική Λύση στο Δήμαρχο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησαν τα στελέχη της Ελληνικής Λύσης Παρθένα Σαββίδου και Ιωάννης Κεμεντσεντζίδης.

Συµπληρώνονται φέτος 75 χρόνια από την µάχη του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Συµπληρώνονται φέτος 75 χρόνια από την µάχη του Κιλκίς, που έγινε στις 4 Νοέµβρη 1944. Η µάχη του Κιλκίς ήταν µια από τις µεγαλύτερες και πιο σφοδρές που έγινε ανάµεσα στον ηρωικό Ελληνικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό (ΕΛΑΣ) και στα ποικιλώνυµα Τάγµατα Ασφαλείας της Βόρειας Ελλάδας, τα οποία ήταν εξοπλισµένα από του Άγγλους.

Ξεχωριστές εικόνες στον φετινό Ημιμαραθώνιο Πάικου

Για την οργανωτική επιτροπή υπογράφει ο Μακρίδης Χαράλαμπος
(Φωτογραφίες του goumenissa.eu)
Ξεχωριστές εικόνες χάρισε φέτος στους συμμετέχοντες ο Ημιμαραθώνιος Πάικου και ο μικρότερος αγώνας «Καστανόδασος Πάίκου» στους συμμετέχοντες καθώς ο φθινοπωρινός καιρός έντυσε με εντυπωσιακά χρώματα το βουνό. Το «βαρύ» τερέν δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στους αθλητές που έτρεξαν μια διαφορετική εκδοχή του αγώνα και απόλαυσαν τις δύο διαδρομές.

(Video) 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, Νοέμβριος 2019


3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, Νοέμβριος 2019

(Video) Παιδικό Πρωτάθλημα Ε.Π. Σ. Κιλκίς, στο γήπεδο της Πλαγιάς


Παιδικό Πρωτάθλημα Ε.Π. Σ. Κιλκίς, στο γήπεδο της Πλαγιάς, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019.

Η ψυχολόγος-ποιήτρια Έλλη Φρεγγίδου στο 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς

Γράφει η Σοφία Γ. Μεσίγκου*
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ψυχολόγου-ποιήτριας Έλλης Φρεγγίδου με την ομάδα μαθητών/τριών της Λέσχης Ανάγνωσης του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο των συναντήσεων που κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα στο σχολείο μας.

Εβδομαδιαία πρόγραμμα της νέας δομής ΚΔΑΠ Kinesis kids athletics

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα αθλητικών, εκπαιδευτικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων της νέας μας δομής ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Κιλκίς, Εθνικής Αντιστάσεως 27 και στεγάζεται σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ.

(Video) Κιλκίς: Συναυλία - αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα


Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς στο πλαίσιο εορτασμού των Πολιούχων Κιλκίς, Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, πραγματοποίησε συναυλία-αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα “Μάλιστα κύριε” το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Συμμετείχαν, η χορωδία του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κιλκίς και η λαϊκή ορχήστρα του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς.