Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ) για τα Τμήματα Προσανατολισμού των ΓΕΛ Νέου Αγιονερίου, Σ.Σ. Μουριών, Ευρωπού

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ) 
Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλους της ΟΓΕ) στηρίζουμε απόλυτα τα δίκαια αιτήματα μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών του νομού μας, όπως αυτά εκφράστηκαν και μέσα από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που προχώρησαν οι μαθητές που φοιτούν στα ΓΕΛ Ν. Αγιονερίου, ΣΣ Μουριών και Ευρωπού, για τη λειτουργία των 6 τμημάτων προσανατολισμού της Γ’ Λυκείου.

Σούλης: Έχει περισσέψει δυστυχώς η υποκρισία στο Κιλκίς

Αναστάσιος Μ. Καζαντζίδης
Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού "Μαζί μπορούμε"
Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Αντί οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων – παλιοί και νέοι, εκπρόσωποι των χωριών αλλά κυρίως της πόλης – να προβληματιστούν που το Κιλκίς είναι η τελευταία πόλη στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που δεν έχει δικαστικό μέγαρο και η απονομή της δικαιοσύνης για όσους ξένους έρχονται για πρώτη φορά στο Κιλκίς, μετατρέπεται στη μεγαλύτερη δυσφήμιση για τον τόπο μας για τις άθλιες υλικές υποδομές του, οι μισοί σύμβουλοι του δημοτικού συμβουλίου, προτίμησαν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους και να καταψηφίσουν την πρόταση της δημοτικής αρχής για την δημιουργία του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς στο οικόπεδο ΣΑΜΑΡΑ!

Γιαννιτσά: Σκοτώθηκε 88χρονη σε τροχαίο

Σήμερα (27 Οκτωβρίου 2019) και ώρα 11.10 στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Γιαννιτσών - Αλεξάνδρειας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 88χρονης ημεδαπής επιβάτιδας του πρώτου οχήματος.

ΚουΠα Κιλκίς: Δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της η ομάδα του Κιλκίς


Του Γιάννη Σιταρίδη
Koupa basketball team manager
Με το αριστερό ξεκίνησε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της η ΚουΠα Κιλκίς. Ηττήθηκε από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 59 – 67 ύστερα από ένα παιχνίδι που έμοιαζε με αυτό του κυπέλλου ένα μήνα νωρίτερα όσο αφορά τη διακύμανση και την ανταγωνιστικότητα, αλλά δεν είχε την ίδια κατάληξη. Κάποια κενά διαστήματα σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα, αλλά και οι απουσίες Σιδηρόπουλου, Μπαξεβάνη λύγισαν την ομάδα που μοιραία ηττήθηκε.

79 χρόνια μετά - Σηκώνουμε τις Ελληνικές Σημαίες


Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
"Aι Ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουν από της 5.30 πρωινής σήμερον τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους"

Θέση εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς (27/10/2019)

Ζητείται για εργασία άτομο άνω των 18 ετών, στο Ράντσο Κιλκίς (Για τις δραστηριότητες του χώρου, βόλτες με το άλογο στα παιδιά, τοξοβολία και βόλτα με την άμαξα ως συνοδός, για Σαββατοκύριακα και αργίες).
Πληροφορίες: 6976993221

Συγκλόνισε η "Μαύρη Βίβλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου"


Δελτίο τύπου ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ Κιλκίς
Την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, στην "Αυστροελληνική Καπναποθήκη", οι Αργοναύτες παρουσιάσαμε για δεύτερη φορά στο Κιλκίς, κατάλληλα προσαρμοσμένη για τον χώρο και σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιστορίας και Πολιτισμού, την εκδήλωση μας για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: "Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ" σε κείμενα και επιμέλεια της Γεν. Γραμματέως μας, Λένας Σαββίδου. 

(Video) Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ Α': ΚουΠα Κιλκίς - Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας (59-67)


Το παιχνίδι ΚουΠα Κιλκίς - Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας (59-67), έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ.