Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Θεατρικό παιχνίδι στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η ΤΕΧΝΗ καλεί τους μικρούς της φίλους να γνωρίσουν το θεατρικό παιχνίδι, να συμμετάσχουν στη διαδικασία του, να αναλάβουν ρόλους και να βιώσουν τη θεατρική πράξη. 

Τι λέει το ΚΚΕ για τα προβλήματα των Προσφύγων στη Δομή Φιλοξενίας της Νέας Καβάλας εξαιτίας της κακοκαιρίας

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Σοβαρά προβλήματα στη διαβίωση των προσφύγων και μεταναστών προκλήθηκαν (όπως η πτώση σκηνών και άλλων κατασκευών από τον αέρα) με την πρώτη κακοκαιρία στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στη Νέα Καβάλα, κάτι το οποίο είχε επισημάνει η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου, με το βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Στολτίδη, στελέχη του Κόμματος και δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Η Τόλμη Κιλκίς, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo WT European Under 21 Championship στη Σουηδία

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo WT European Under 21 Championship διεξήχθη στην πόλη Helsingborg της Σουηδίας από τις 5 έως 8 Σεπτεμβρίου 2019. 

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (20/9/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη
Ποδοσφαιρική πανδαισία το σαββατοκύριακο για τα Τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς. Το Σάββατο η Ακαδημία μας θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις Planet FC με έξι ομάδες.

Μαθήματα υποκριτικής στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ένας νέος κύκλος θεατρικής, υποκριτικής και σκηνοθετικής προσέγγισης ξεκινά στην ΤΕΧΝΗ. Νέος δάσκαλος μας ο Γιώργος Κιουρτσίδης με πολυετή εμπειρία στο χώρο του θεάτρου, θα πραγματοποιήσει τα μαθήματα υποκριτικής με στόχο και σκοπό να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να μυηθούν στην θεατρική τέχνη, να αποκτήσουν ένα κοινό θεατρικό κώδικα επικοινωνίας , να ασκηθούν στα εκφραστικά και επικοινωνιακά τους μέσα, στον συναισθηματικό και αισθητικό τους κόσμο, ενώ παράλληλα διαβάζοντας θεατρικά έργα να αποκτήσουν την τεχνογνωσία της δραματουργικής ανάλυσης που είναι βασικό στοιχείο μιας παράστασης.

Ο Γιάννης Γρόσης από την Δοϊράνη Κιλκίς στο Χ Factor


Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε. Δ.
Εντυπωσίασε ο Γιάννης Γρόσης από την Δοϊράνη Κιλκίς στην παρθενική του εμφάνιση χθες στο X-Factor. Μάλιστα έκανε μεγάλη αναφορά στον τόπο καταγωγής του την Δοϊράνη Κιλκίς.

Η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Κιλκίς απαιτεί αξιοπρεπείς μισθούς για τους εκπαιδευτικούς

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Για μία ακόμη χρονιά, η έκθεση του ΟΟΣΑ για την εκπαίδευση, καταγράφει αυτό που οι Έλληνες εκπαιδευτικοί βιώνουν ως μία σκληρή πραγματικότητα στην καθημερινή τους ζωή. Ότι είναι δηλαδή, από τους χειρότερα αμειβόμενους εκπαιδευτικούς μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ.

Υποδοχή Α. Τζιτζικώστα στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας

Δελτίο τύπου Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας
Με επισημότητα οι αδελφοί του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου υποδέχθηκαν τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Φθάνοντας στον Ναό, αφού εψάλη δέηση, τον προσφώνησε με αγάπη και συγκίνηση ο Καθηγούμενος της Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος. 

Αστυνομικός σκύλος εντόπισε πάνω από 7 κιλά κάνναβη σε ποιμνιοστάσιο

Συνελήφθησαν χθες (19 Σεπτεμβρίου 2019) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 54 και 37 ετών, για - κατά περίπτωση - παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Κιλκίς: Ευθύνες για την μη λειτουργία των κυλικείων στα σχολεία

Υπογράφει ο Δ. Αγαθόπουλος
«ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη
Από καιρό είχαμε διαπιστώσει την ανυπαρξία συνοχής στην παράταξη που διοικούσε τον Δήμο την προηγούμενη πενταετία. Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και πολύ περισσότερο μετεκλογικά η κατάσταση χειροτέρεψε και άρχισαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση, φτάνοντας και σε προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των συμβούλων, με αποτέλεσμα να αποδιοργανωθούν διάφοροι τομείς του Δήμου.

Κιλκίς: Ημερίδες για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής, υγιεινής διατροφής και κοινωνικοποίησης των παιδιών των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ

➤ Ο Δήμος Κιλκίς και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Κιλκίς. Επιπρόσθετα, θα υπάρχει κινητή μονάδα (VAN), εξοπλισμένη και στελεχωμένη με ειδικούς επιστήμονες ανοιχτή προς όποιον θέλει να ενημερωθεί ατομικά. Επίσης, θα δοθούν εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Στιγμές αιωνιότητας σε ένα ακόμη ‘‘πανηγύρι ζωής’’


Γράφει ο Σπύρος Νικ. Καρτσώνης
● Ήταν Σεπτέμβρης του 2014*, όταν, προσκυνητής στο Λεοντάρι Αρκαδίας -στα χώματα δηλαδή πάνω στα οποία άφησαν τα χνάρια τους τα πρώτα μου βήματα- βρέθηκα σε ένα ‘’πανηγύρι ζωής’’, όταν έζησα στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή μου, στιγμές αιωνιότητας, απ’ αυτές που σε κάνουν να νιώθεις πως δεν χάθηκε από τον κόσμο η ανθρωπιά, δεν πέθανε η ελπίδα, στιγμές που δικάζουν και δοκιμάζουν και ελέγχουν την ταυτότητα της δικής σου προσφοράς!

«ΝΗΡΕΑΣ» Κιλκίς: Βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς Ε' και ΣΤ' τάξης στο υλικό Ομαδομαζέματα-Θαλασσομαντέματα

Δελτίο τύπου Κέντρου  Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ»
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ», στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, θα υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι για τους εκπαιδευτικούς Ε' και ΣΤ' τάξης στο υλικό «Ομαδομαζέματα - Θαλασσομαντέματα».

Δράση ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς για θέματα λειτουργίας σχολείων και εκπαίδευσης

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποίησε συνάντηση για τα θέματα λειτουργίας των σχολείων και της εκπαίδευσης, με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς κ. Αθανασόπουλο Κωνσταντίνο.

(Video) Αχ αυτός ο αργαλειός σου, με τρελαίνει πω, πω, πω...


Υφαίνουμε με παραδοσιακό αργαλειό στο Πεδινό Κιλκίς, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019.