Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

"Μας κάνεις περήφανους Παύλε Παπαδόπουλε"

Το χρονικό διάστημα 8 με 18 Αυγούστου 2019 στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας διεξήχθη το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών και Πυροσβεστών με τη συμμετοχή του Κιλκισιώτη Δοκίμου Αστυφύλακα Παύλου Παπαδόπουλου και την κατάκτηση της 10ης θέσης στα 100 και 6ης στα 200 μέτρα.
Η Γνώμη συγχαίρει θερμά το νεαρό στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. και του εύχεται πάντα επιτυχίες.

Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι εκβιασμοί των νάνων

Γράφει ο Ανδρέας Κεσίδης
Με τίτλο αίτια και αφορμές του πελοποννησιακού πολέμου ο Θουκυδίδης ξεκινάει την ιστορία του και με αφορμή τις αλλαγές του νομοσχεδίου για την τοπική αυτοδιοίκηση, σκέψεις ποικιλόμορφες ρέουν από τον νου καθενός που προβληματίζεται για τα αίτια που εν έτη 2019, Ελλάδα και ανθρωπότητα αναζητούν νόμους για να αντιμετωπίσουν προβλήματα που η «δημοκρατία» παράγει.

Η Μητρόπολη Γουμένισσας στα Θεοτόκεια της Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Μητρόπολης Γουμένισσας
«Έχουμε εθισθεί να “τρέχουμε” τεράστιες αποστάσεις μέσω διαδικτύου και να ταυτίζεται ο ταξιδευτής ψυχισμός μας με τις ηλεκτρονικές εικονικές δυνατότητες. Κάτι που διεκδικούμε με περισσότερη επιπόθηση στην εποχή μας, με τόση στένωση οικονομική και εύλογο περιορισμό των ευκαιριών. 

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (18/8/2019)

Το γυμναστήριο yoga pilates house Kilkis, ζητάει νέους και νέες φοιτητές - φοιτήτριες ΤΕΦΑΑ με ή χωρίς εμπειρία για ομαδικά προγράμματα. Πληροφορίες - βιογραφικά στο yogapilateshouse@hotmail.com