Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Ιούνιο 2019

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιούνιο του έτους 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Ιούνιο 2019

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουνίου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 532 άτομα και ειδικότερα:

"Καλή επιτυχία Ειρήνη Αγαθοπούλου, Γιώργο Γεωργαντά και Γιώργο Φραγγίδη"

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Εκ μέρους του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς θα θέλαμε να συγχαρούμε τον εκλεγέντα Βουλευτή και Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά, τον βουλευτή κ. Γεώργιο Φραγγίδη και την βουλεύτρια κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου και να τους ευχηθούμε ολόθερμα καλή επιτυχία και δύναμη εν όψει του έργου που αναλαμβάνουν αλλά και των καθηκόντων που εκπορεύονται από το αξίωμα τους.

Κυβερνήσεις ανεβοκατεβαίνουν, αλλά ποιος κάνει κουμάντο;


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Τα μηνύματα που έδωσε το χθεσινό Eurogroup στη νέα ελληνική κυβέρνηση μόνο ευχάριστα δεν είναι και θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο να μην εφαρμοστεί το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και να προκύψει ανάγκη νέων μέτρων εξαιτίας της παροχολογίας που προηγήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης εκδικείται την Θεσσαλονίκη;

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Στην καλύτερη περίπτωση δεν τους πέρασε από το μυαλό, ούτε του ίδιου, ούτε των συνεργατών του. Στη χειρότερη εκφράστηκε η γνωστή εμπάθεια και μνησικακία. Αναφερόμαστε στην απουσία της Θεσσαλονίκης από το σχήμα της νέας κυβέρνησης. 

Δύο αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς στο Open Τριεθνές Πρωτάθλημα των Σερρών

Δύο αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς θα συμμετάσχουν στο Open Τριεθνές Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 14/7 στην πόλη των Σερρών.

Κιλκίς: 2ο Τουρνουά διπλού μεικτού προς τιμήν του Π. Διαλλινά

Για δεύτερη χρονιά φέτος, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργάνωσε διπλό μεικτό τουρνουά στη μνήμη του αγαπητού μέλους και μεγάλου υποστηρικτή εν ζωή του Ομίλου, Παναγιώτη Διαλλινά. Το τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν 40 αθλητές και φίλοι του τένις, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ομίλου προς τον Προφήτη Ηλία, καθ’ όλο το μήνα Ιούνιο με πολλές και ενδιαφέρουσες φιλικές αναμετρήσεις.

Κιλκίς: Και τον συνέλαβαν και του ξερίζωσαν τα 13 δενδρύλλια που καλλιεργούσε...

Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 52χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να καλλιεργεί σε αποθήκη σε περιοχή του Κιλκίς 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 8/09-07-2019), που ισχύει από σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 έως και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019.

Η Χρυσή Αυγή νομού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά

Δελτίο τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή νομού Κιλκίς
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και φίλες του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στον νομό Κιλκίς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για ακόμα μία φορά. 

Έγχρωμες ζώνες για το Kinesis Kilkis στο Brazilian Jiu Jitsu

Δελτίο τύπου Kinesis Kilkis 
Στο αρχηγείο του Gougoulas Team βρέθηκε η αγωνιστική ομάδα του Kinesis για τις καθιερωμένες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Brazilian Jiu Jitsu.

O Άθλος Κιλκίς στις εξετάσεις Ταεκβοντο μαύρων ζωνών – Dan της ΕΛΟΤ

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 23 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις
προαγωγής Μαύρων ζωνών όλων των Σωματείων της βορείου Ελλάδος που
ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛΟΤ) η οποία είναι
αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στο Πανελλήνιο Κ18 ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς με την Αλεβιζάκη

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Το διήμερο 4-5 Ιουλίου, λόγω των εθνικών εκλογών, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στα Τρίκαλα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Μ. Παπαδόπουλος: Η Ελλάδα αλλάζει βηματισμό

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος*
Με το νικηφόρο αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, που έδωσε το γαλάζιο του χρώμα σε όλη την επικράτεια κρατώντας ζωντανή την ελπίδα και την αισιοδοξία του ελληνικού λαού για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας, με το νέο Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, ολοκληρώνονται οι ομόκεντροι κύκλοι μιας εξόχως ενδιαφέρουσας όσο και κοπιώδους εκλογικής αναμέτρησης.

(Video) Στο εκλογικό κέντρο του Γ. Γεωργαντά μετά το αποτέλεσμα των εκλογών


Στο εκλογικό κέντρο του Γ. Γεωργαντά μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.