Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Έγραψε ιστορία ο Αλέξανδρος Αλέρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Παίδων - Κορασίδων

 Σε συνθήκες αφόρητης ζέστης διεξήχθη στα Τρίκαλα ελέω βουλευτικών εκλογών την Πέμπτη και την Παρασκευή, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παίδων – Κορασίδων με πολύ μεγάλη συμμετοχή και υψηλό επίπεδο συναγωνισμού και επιδόσεων. 

Δείτε ζωντανά τα αποτελέσματα των εκλογών της 7/7/2019

Σέρρες: Σκοτώθηκε 64χρονος σε τροχαίο

Χθες (6 Ιουλίου 2019) και ώρα 16.30 περίπου, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ζευγολατιού – Τριάδας Σερρών, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 40χρονο για κλοπή σωλήνων χαλκού

Συνελήφθη χθες (6 Ιουλίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 40χρονος ημεδαπός, καθώς εντοπίστηκε να αφαιρεί χάλκινους σωλήνες από επιχείρηση σε περιοχή του Κιλκίς. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (μαχαίρι, κόφτης μετάλλων, κόφτης καλωδίων κ.α.).

(Video) Ομαλά, ήρεμα και αδιάφορα διεξάγονται οι εθνικές εκλογές στο Κιλκίς


Ομαλά, ήρεμα και αδιάφορα διεξάγονται οι εθνικές εκλογές στο Κιλκίς, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019.

Εκλογές 2019: Σε ποιoν θα πάνε οι έδρες στο Κιλκίς

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης  Σ.Ε.
Εκλογές σήμερα, 7 Ιουλίου 2019  και στο νομό Κιλκίς θα γίνει μεγάλη μάχη για τον καταμερισμό των εδρών.

Ο Κιλκισιώτης Πρωταθλητής Ελλάδος στη Viozoiki Equitation, με την TECNOZOO SRL- Equiplanet


Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Πρωταθλητής Ελλάδος Δημήτριος Μητώνας, μετά από πρόσκληση του Μέγα Χορηγού του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, Viozoiki Equitation, παρευρέθηκε στις εγκαταστάσεις της και φωτογραφήθηκε με αντιπροσώπους της εταιρείας TECNOZOO SRL- Equiplanet. 

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών

Σε μια ξεχωριστή, ξεσηκωτική μουσική εκδήλωση στη Μονή Λαζαριστών, υπό το μοναδικό ηχόχρωμα των Χάλκινων της Γουμένισσας και με την εμφάνιση επί σκηνής μεγάλων καλλιτεχνών, όπως του Διονύση Σαββόπουλου, της Αρετής Κετιμέ και του Νίκου Κουρκούλη, συμμετείχε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 έως την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019.