Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης στο Κιλκίς λόγω βλάβης του αγωγού στο Σταυροχώρι

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς ότι θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης μέχρι το πρωί για να αποκατασταθεί η βλάβη του κεντρικού αγωγού στο Σταυροχώρι. Συνεργεία ήδη εργάζονται και οι εργασίες θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια της νύκτας. Η εναλλακτική υδροδότηση από τον Γαλλικό ποταμό είναι περιορισμένη λόγω θολότητας του νερού. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και την κατανόηση σας για το έκτακτο συμβάν.

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Γιάννης Φαχουρίδη, σε Αντιγόνεια, Γάβρα, Κεντρικό

Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Γιάννη Φαχουρίδη
Περιοδεία στα χωριά Αντιγόνεια, Γάβρα και Κεντρικό πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Φαχουρίδης. Ο Γιάννης Φαχουρίδης τόνισε στις ομιλίες του ότι το ΚΚΕ μπορεί να βγει ακόμα πιο ισχυρό σ’ αυτά τα χωριά των Κρουσίων και με τη στήριξη του λαού του Κιλκίς να ανεβάσει τα ποσοστά του, καταλαμβάνοντας την 3η θέση και διεκδικώντας την εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στο Κιλκίς. ΄

Από το Μουσείο του Κιλκίς στο Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης


Σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, η πρώτη περιοδική επετειακή έκθεση «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ εν καιρώ ΠΟΛΕΜΟΥ στο ΚΙΛΚΙΣ. Από τα χαρακώματα των μαχών... στα σκάμματα των ανασκαφών» ολοκληρώνει τον εν Κιλκίς κύκλο της και μεταφέρεται στο ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ Θεσσαλονίκης (τον πρώτο σταθμό της εκτός Κιλκίς).

Δ. Αγαθόπουλος: Στηρίζουμε την ιστορική ταυτότητα του Κιλκίς

Για τη Δημοτική Παράταξη Κιλκίς "Συμμετέχω", υπογράφει ο Δ. Αγαθόπουλος
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς μεταφέρει την περιοδική επετειακή έκθεση «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ εν καιρώ ΠΟΛΕΜΟΥ στο ΚΙΛΚΙΣ. Από τα χαρακώματα των μαχών... στα σκάμματα των ανασκαφών» από το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς στο Γενί Τζαμί Θεσσαλονίκης.

Καθορίστηκε το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τα ειδικά δικαιώματα των κτηνοτρόφων

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη, η απόφαση που καθορίζει το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα της κτηνοτροφίας για το έτος 2018 και αφορά τα ειδικά δικαιώματα των κτηνοτρόφων.

Εξοπλισμός Τηλεδιάσκεψης - Τηλεκπαίδευσης σε όλα τα ΕΠΑΛ

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς 2019-20 σε όλα τα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας θα εγκατασταθεί εξοπλισμός τηλεδιάσκεψης -τηλεκπαίδευσης στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ με στόχο να συμβάλλει στη δικτύωση των σχολικών μονάδων, αλλά και στην επικοινωνία τους με συνεργαζόμενους φορείς στο πλαίσιο του προγράμματος.

"Στο ΚΙΛκίς... ΚΙΛτίδης": Το νέο προεκλογικό σποτ του Κώστα Κιλτίδη

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 4 άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (24 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 4 ημεδαποί ηλικίας 54, 48, 44 και 40 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα ο 54χρονος προμήθευσε τα υπόλοιπα άτομα με μικροποσότητες ηρωίνης, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε.

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Κιλκίς, στην Πλατεία Ειρήνης, στις 8:00 μ.μ.  Ομιλία θα πραγματοποιηθεί από το Δημήτρη Γόντικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κιλκίς.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Η Παράσταση "Τάβλι" μεταφέρεται στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Η παράσταση "Τάβλι" με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση μεταφέρεται στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Δείτε το προεκλογικό σποτ εθνικών εκλογών 2019 του Γιώργου Φραγγίδη

Συναντήσεις και περιοδεία Ε. Αγαθοπούλου σε Αποστολάρια, Νέα Δήμητρα και Μαυρονέρι

Δελτίο τύπου υποψήφιας βουλεύτριας Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου
Μετά την απογευματινή περιοδεία της Κυριακής σε Αποστολάρια, Νέα Δήμητρα και Μαυρονέρι, καταλήξαμε στην παράσταση "Γόβα Παρθένα", στο προαύλιο του σχολείου του Μαυρονερίου. Εκεί, εκτός από την εξαιρετική παράσταση που παρακολουθήσαμε, είχαμε την τύχη να συναντήσουμε εξέχουσες προσωπικότητες. 

Παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς (ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς) και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Παιονίας (ΔΗΜ.Τ.Ο. Παιονίας ) διοργανώνουν την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 και ώρα: 21:00 την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος με την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών νομού Κιλκίς στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Εξετάσεις για άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, Ιουλίου 2019

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού της εξεταστικής περιόδου Ιουλίου 2019 θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων (κτίριο Βιολογίας-Φαρμακευτικής ΑΠΘ, 2ος όροφος) ως εξής:

Εορτασμός Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 το πρωί ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων», σε Ιερούς Ναούς της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πέλλας, των Σερρών, της Πιερίας και της Χαλκιδικής.

Δείτε Video από την καλοκαιρινή εκδήλωση 2019 του Συλλόγου ΒηματίΖΩ


Η καλοκαιρινή εκδήλωση 2019 του Συλλόγου ΒηματίΖΩ, έγινε στο Ράντσο Κιλκίς, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ.