Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Δείτε Video από την τελετή απονομής πτυχίων της Σχολής Ξένων Γλωσσών "Αποστολίδου"


Η τελετή απονομής πτυχίων της Σχολής Ξένων Γλωσσών "Αποστολίδου", έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00.

Άννα Ριζάκη: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει η Άννα Ριζάκη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητές συνδημότισσες - αγαπητοί συνδημότες,
Γεννήθηκα στη Λάρισα, έζησα για πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και διαμένω από το 2000 στο Κιλκίς. Πήρα το πτυχίο της Γαλλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ και στη συνέχεια σπούδασα στο Φιλολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ. Εργάσθηκα ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και σήμερα υπηρετώ στο 1ο ΓΕΛ Κιλκίς. Είμαι παντρεμένη με τον χημικό Στέφανο Καραγεωργίου και μητέρα δύο παιδιών.

Φ. Παπαδοπούλου, Αν. Σελαλμαζίδης και Αθ. Τριανταφυλλίδης με Π. Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου  Τονικίδη
Η Φωτεινή Παπαδοπούλου με τη δύναμη και την αισιοδοξία της νιότης και οι Αναστάσιος Σελαλμαζίδης και Αθανάσιος Τριανταφυλλίδης με τα χρόνια εμπειρίας τους στα κοινά, συμπορεύονται με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και τον υπ. Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη για έναν φιλικό προς το δημότη Δήμο Κιλκίς, με συνεχή παρουσία στα ζητήματα της καθημερινότητάς του.

"Σέρνουν και το Επιμελητήριο στο παζάρι των αυτοδιοικητικών εκλογών"

Υπογράφει ο
Δημήτρης Αγαθόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Εδώ και καιρό είχαμε καταγγείλει αντιδημοκρατικές και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές από ορισμένους υποψηφίους Δημάρχους, στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών.  
Η άκρατη υποσχεσιολογία για μετεκλογικές προσλήψεις, λες και η Τ.Α είναι τσιφλίκι τους και μπορούν ανά πάσα στιγμή να προσλαμβάνουν προσωπικό, όπως και άλλες περίεργες συμπεριφορές ήταν και είναι στην ημερήσια διάταξη της προεκλογικής περιόδου.

(Video) Πεδινό Κιλκίς: Εκδήλωση Μνήμης της Θρακικής Γενοκτονίας


Η Εκδήλωση Μνήμης της Θρακικής Γενοκτονίας, έγινε στο Πεδινό Κιλκίς την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Ο ηρωικός έφεδρος λοχίας Δημήτριος Ίτσιος - Η πρώτη εν ψυχρώ εκτέλεση των κατακτητών Γερμανών


Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος
Ο Δημήτριος Ίτσιος γεννήθηκε το 1906 στην ακόμα σκλαβωμένη τότε Μακεδονία από Βλάχους γονείς. Με την κήρυξη του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου επιστρατεύθηκε ως έφεδρος λοχίας και υπηρετούσε στο Μπέλες, πάνω από το χωριό του, τα Άνω Πορόια Σερρών.