Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Καθαρά Δευτέρα στην Ευκαρπία Κιλκίς


Αγωνιστικά Sparring από τον ΑΘΛΟ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Με χαρά σας προσκαλούμε στα προπονητικά sparring του Golden Athlos Championship Events τα οποία θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Μαρτίου του 2019, στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium, το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση 21ης Ιουνίου 43 στο Κιλκίς

Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς: Ενωτικά, Δυναμικά για το Κιλκίς

Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς 
με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Σήμερα συμπληρώνεται 1 μήνας που είμαι κομμάτι της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ. Μέλος μιας μεγάλης ζεστής αυτοδιοικητικής οικογένειας! Ακόμη δέχομαι πολύ ζεστά λόγια και θερμή αποδοχή για την επιλογή μου από άτομα που δεν το περίμενα. Φίλες, φίλοι, παλαιοί συμμαθητές και συνοδοιπόροι, συγγενείς και από πολλά νεαρά άτομα, που μου λένε να το τρέξω, να το πάω δυναμικά μέχρι τέλους. Λαμβάνω τόση δύναμη από αυτό, πραγματικά! 

Video από την εκδήλωση με τον δρομέα υπεραποστάσεων Χρήστο Κατσάνο, στο Κιλκίς


Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 στις 18:00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς διοργάνωσε ομιλία –συζήτηση με θέμα: "Απ' το Ultra Running στο ULTRA LIFE - Πως οι υπεραποστάσεις μιμούνται τη ζωή" με ομιλητή το Χρήστο Κατσάνο (Δρομέας Υπεραποστάσεων, διοργανωτής των αγώνων ROUT, ROC κ.α, Γεωπόνος, Brand Strategist και Σύμβουλος Ολικής Διαχείρισης Θερμοκηπίου και Φάρμας).

Τρελό πάρτι μασκέ από τον Άθλο Κιλκίς την Τσικνοπέμπτη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 28 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη) πραγματοποιήθηκε από τον αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς Πάρτι Μασκέ στις εγκαταστάσεις του σωματείου.

Περιοδεία του Τάσου Βασιλακάκη, υποψ. Δημάρχου Παιονίας, στον Άγιο Πέτρο

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Παιονίας Τάσου Βασιλακάκη
Περιοδεία στο χωριό Άγιος Πέτρος, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας, Τάσος Βασιλακάκης, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019.

Περιοδεία του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη, στη ΔΕΗ και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜEΑ «Βηματίζω»

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη
Περιοδεία στη ΔΕΗ του Κιλκίς και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ «Βηματίζω», πραγματοποίησε ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», την Πέμπτη 7 Μαρτίου.

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Φεβρουάριο 2019

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Φεβρουάριο του έτους 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Φεβρουάριο 2019

Κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 426 άτομα και ειδικότερα: