Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Κιλκίς: Χοροεσπερίδα με παραδοσιακή ζωντανή μουσική

Τα εκκλησιαστικό συμβούλιο και το φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων πολιούχων του Κιλκίς, σας προσκαλεί στην χοροεσπερίδα (τσάι) που διοργανώνει με παραδοσιακά συγκροτήματα και παραδοσιακή ζωντανή μουσική την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο κέντρο «Θέατρο».  Η τιμή εισόδου είναι 5€

"Εκδήλωση-συνάντηση με τον Δάσκαλο μας κ. Χρήστο Γκόλιαρη"

Ανακοίνωση πρώην μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου Παντελεήμονα
Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30 οι πρώην μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Παντελεήμονα υποδεχόμαστε με πολύ χαρά, στο σχολείο μας, τον αγαπητό μας Δάσκαλο κ. Χρήστο Γκόλιαρη. 

"Επίδειξη ανικανότητας, αδιαφορίας, ασχετοσύνης και ανευθυνότητας η διασταύρωση του Θανάτου στο Κιλκίς"

Γράφει ο Γιάννης Θεοδ. Τσογγίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στη διασταύρωση της προέκτασης της οδού Βενιζέλου μετά το στρατόπεδο Καμπάνη με τον περιφερειακό προς Μεταλλικό με έκανε να νιώσω πραγματική αγανάκτηση, διότι εδώ διαχρονικά καταγράφεται τεράστια ευθύνη Περιφερειακών, πρώην Νομαρχιακών και φυσικά Δημοτικών Αρχών για την απαράδεκτη κακοτεχνία σε εκείνο το σημείο του δρόμου!

Εθνικός αγώνας ιππικής αντοχής στο Κιλκίς


Η ταινία “Σκλάβοι στα δεσμά τους” στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, ξεκινά τις προβολές ταινιών για όλα τα ρεύματα και σκηνοθέτες του κινηματογράφου, ταινίες- αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς, προβολές ταινιών με ειδικά θέματα, συνεργασίες με φορείς. Και την αρχή κάνουμε με την εξαιρετική ταινία του Τώνη Λυκουρέση “Σκλάβοι στα δεσμά τους” την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 8.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

"Κύριοι Αντιδήμαρχοι Κιλκίς, Αιμίλιε Νικολαϊδη και Ανέστη Πογέλη, σας ευχαριστούμε θερμά..."

Υπογράφει ο Δημήτριος Γιαννουλάκος
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά την Δημαρχία Κιλκίς και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής με το στελεχωμένο δυναμικό Κον Αιμίλιο Νικολαίδη, τον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών Κον Ανέστη Πογέλη και ειδικότερα τους Δημοτικούς υπαλλήλους του τμήματος ελαιοχρωματιστών και του τμήματος των υδραυλικών, για την υποστήριξη και συνεργασία τους με σκοπό την βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες, πιο ευχάριστες και λιγότερο επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης, για την καθημερινότητα των μικρών μαθητών με μόνο στόχο να κάνουμε πιο εύκολη την προσπάθεια των εκπαιδευτικών για πιο σωστή και πολύπλευρη μάθηση.

Πολύκαστρο: Εκδήλωση με θέμα "Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης"

Γρίβα Παιονίας: Ομιλία Γ. Φραγγίδη με θέμα "Γυναίκα και πρόληψη"

Επίσκεψη μελών του Κόμματος "Δημιουργία ξανά" στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κόμματος "Δημιουργία ξανά"
Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, μέλη της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος "Δημιουργία ξανά" από το Κιλκίς θα επισκεφθούν την αγορά και φορείς της πόλης για να ενημερωθούν:

Παίονες αστυνομικοί συνέλαβαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, δύο άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (16 Νοεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 35χρονος ημεδαπός και 26χρονη ημεδαπή, καθώς σε έρευνα της οικίας τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και χασισέλαιου, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 5 ναρκωτικά δισκία και άλλες ναρκωτικές ουσίες. 

Με ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο, επέστρεψε ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) πραγματοποιήθηκε στα Άνω Λιόσια στην Αθήνα στις 14-15/11/2018.

Θέση εργασίας στην Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου (17/11/2018)

Η Εταιρία ΚΟΝΒΑ ΑΕ, με έδρα την ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς, ζητά για πλήρη απασχόληση Τεχνικό Υποστήριξης Μηχανογραφικού εξοπλισμού, δικτύων και εφαρμογών.
Δείτε ΕΔΩ

5ος Μαθητικός Διαγωνισμός με τίτλο "Η Μάχη των Οχυρών"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη 
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η προετοιμασία για τον φετινό 5ο Μαθητικό Διαγωνισμό. Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 οι Φίλοι Οχυρού Ιστίμπεη υποδέχθηκαν τους υπευθύνους σχολικών δραστηριοτήτων και πολιτιστικών των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Νομών Σερρών, Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης.

"Εδώ Πολυτεχνείο"


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Άλλο ένα in memoriam εκείνου του Νοέμβρη ξημερώνει. Η αγωνιστικότητα ξανά θα περιφέρεται ανέντακτη κι οι φοιτητές του σήμερα θα ψάχνουν στα τυφλά το λόγο που θα δώσει φλόγα στους αγώνες τους.

Προκλήσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα στο νομό Κιλκίς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) σας προσκαλούν σε ανοιχτή συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα, "Προκλήσεις & Ευκαιρίες για τους Επιτηδευματίες, Επαγγελματίες, Εμπόρους και ΜΜ Επιχειρήσεις του νομού Κιλκίς", τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 
 17:30 στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Αίθουσα Συνεδριάσεων ΔΣ, 2oς όροφος, Στενημάχου 2, Κιλκίς). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Άδεια μητρότητας: Tι αλλάζει – Τι δικαιούνται πλέον οι μητέρες

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου έκανε αποδεκτή τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αναφορικά με την ειδική άδεια προστασίας της μητρότητας και την ειδική άδεια θηλασμού και φροντίδας παιδιού.

"Έκφραση, δημιουργία και βιωματικές δραστηριότητες στο ΚΔΑΠ Kinesis"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Μία ακόμα εβδομάδα πέρασε για τις δύο δομές του ΚΔΑΠ Kinesis, Kinesis for Kids και Kinesis for Junior, γεμάτη ενέργεια, χαρά και δημιουργικές δραστηριότητες. Με αφορμή την εποχή που διανύουμε, αφιερώσαμε το μάθημα των εικαστικών στη μελέτη της εξέλιξης του σιταριού, από την ώρα της σποράς μέχρι την παραγωγή του ψωμιού. 

Τα νέα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς (17/11/2018)

Δελτίο τύπου
Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Για τρίτη συνεχόμενη κλειδιά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Κιλκίς διένειμε λαχνούς της ΠΟΣΕΑ από τους οποίους όλα τα έσοδα διατέθηκαν προς ενίσχυση του πρατηρίου τροφίμων που διατηρεί το Τμήμα. Οι λαχνοί διανεμήθηκαν από Εθελοντές μέσα στην πόλη του Κιλκίς και μάλιστα ο πρώτος λαχνός δόθηκε σε κάποιον συμπολίτη μας. 

Ετήσιος χορός των Συλλόγων Αγίου Αντωνίου και Μελισσουργιού Κιλκίς


Ανακοίνωση της ΟΛΜΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου 2018

Ανακοίνωση ΟΛΜΕ 
Δίχως τουφέκι και σπαθί, με τον ήλιο στο μέτωπο,
υπήρξατε ήρωες και ποιητές μαζί.
Είστε το Ποίημα.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ 
Μικρός τύμβος 45 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τη 17η Νοέμβρη 1973, την εμβληματική εξέγερση του Πολυτεχνείου. 

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο μνήμης του Πολυτεχνείου

Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
45 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου. 45 χρόνια από τότε που ο ελληνικός λαός αγωνίστηκε και θυσιάστηκε για την δημοκρατία, διεκδικώντας «ψωμί – παιδεία – ελευθερία».

Ανακοίνωση της ΚΝΕ Κιλκίς για το Πολυτεχνείο

Ανακοίνωση ΚΝΕ Κιλκίς
Φέτος συμπληρώνονται 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Από τις μέρες που ο "γίγαντας" λαός βγήκε στο προσκήνιο και σήκωσε το αγωνιστικό του ανάστημα στη χούντα των συνταγματαρχών, στα ντόπια και τα ξένα στηρίγματά της, στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.