Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Συμμετοχή του 5ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus

Ανακοίνωση 5ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς 
Το πρόγραμμα «my roots, my country, our Europe” αποτελεί ένα εγκεκριμένο σχέδιο δράσης Erasmus+ KA229 ενταγμένο στις συμπράξεις ανταλλαγών μεταξύ σχολείων. Κυρίαρχοι σκοποί του προγράμματος είναι η συνεργασία σχολείων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η ανταλλαγή καλών πρακτικών, η αντιμετώπιση νέων προκλήσεων και η συμπερίληψη και ανοχή της διαφορετικότητας.

Κατ’ εξαίρεση διευρύνεται η ποσότητα σταφυλιών για την παραγωγή κρασιού ιδιωτικής κατανάλωσης

Ύστερα από την διερεύνηση των προβλημάτων που αναδείχθηκαν από πολλές αμπελουργικές περιοχές της χώρας, διαπιστώνεται από τον ΕΛΓΑ αλλά και από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ότι κατά την τρέχουσα αμπελοοινική περίοδο, προέκυψαν έκτακτες περιστάσεις, oι οποίες επέφεραν επιπτώσεις στην παραγωγική κατάσταση των οιναμπέλων σε όλες τις αμπελουργικές περιοχές της χώρας, επηρεάζοντας τα σταφύλια των ποικιλιών οινοποιίας.

"Αυτή είναι η αλήθεια για το Θεαγένειο, κύριε Συμπιλίδη"

Υπογράφει η Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια του Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης
Το ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης είναι το μοναδικό ειδικό νοσοκομείο στη Βόρεια Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με ογκολογικά περιστατικά. Στα πλαίσια της δράσης του περιλαμβάνεται: 

Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 15η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο θέμα "Ψήφιση προϋπολογισμού και του Ο.Π.Δ. (στοχοθεσία Δήμου Παιονίας & Νομικού Προσώπου) του Δήμου Παιονίας, έτους 2019"

Δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 14 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και απόφαση για το θέμα  "Ψήφιση Προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Κιλκίς, έτους 2019", με εισήγηση από την Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου Κιλκίς.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 14 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, στις 15:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με μοναδικό θέμα την «Έγκριση Απογραφής 31-12-2017 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της σχετικής Έκθεσης που τη συνοδεύει».

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις για την επέτειο υπογραφής της ανακωχής και λήξης του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου

Ανακοίνωση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Στο πλαίσιο της επετείου υπογραφής της ανακωχής και λήξης του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στα Συμμαχικά Νεκροταφεία «Ζέιτενλικ», στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Ειδικότερα, το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής: 

Ένταξη 60 νέων σχολικών μονάδων στο πρόγραμμα Σχολικών Γευμάτων

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει ότι στο πρόγραμμα διανομής καθημερινών ζεστών γευμάτων εντάχθηκαν 762 σχολεία τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, 60 σχολικές μονάδες την Πέμπτη 8/11, ενώ επιπλέον 12 σχολεία εντάσσονται την Δευτέρα 12/11. Το πρόγραμμα απευθύνεται συνολικά σε 153.244 μαθητές, 950 σχολείων όλης τη χώρας.

Από την Καβάλα στη Νέα Καβάλα του Κιλκίς


Παραγωγή 2010
Ένα δραματοποιημένο ντοκυμαντέρ για τη Νέα Καβάλα Κιλκίς που πραγματοποιήθηκε για το Δήμο Πολυκάστρου Κιλκίς και το υπογράφουν: 
Δέσποινα Μοσχούτα: Έρευνα, δημοσιογραφική επιμέλεια, αφήγηση
Νίκος Μοσχούτας: Διεύθυνση φωτογραφίας- Σκηνοθεσία
Δημήτριος Μοσχούτας: Παραγωγή

«Εργατική Ενότητα»-ΠΑΜΕ: "Καταδικάστε τους εργατοπατέρες, που κάθονται στο σβέρκο μας"

Δελτίο τύπου «Εργατικής Ενότητας» Θεσσαλονίκης
Η «Εργατική Ενότητα», παράταξη που στηρίζεται από τις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, και συμμετέχει στις εργασίες του 33ου Συνεδρίου του ΕΚΘ, καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την εξευτελιστική στάση της πλειοψηφίας της απερχόμενης διοίκησης (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΕΑΚ), απέναντι σε μια διαδικασία που θα έπρεπε να στηρίζεται στις παραδόσεις της εργατικής τάξης, του ταξικού κινήματος.

Δείτε Video από τα εγκαίνια της Γερμανικής επιχείρησης "Exciting Hellas ΕΠΕ" στο Κιλκίς


Τα εγκαίνια της Γερμανικής επιχείρησης "Exciting Hellas ΕΠΕ" στο Κιλκίς, έγιναν την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018.