Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Δείτε Video από τον αγιασμό και την έναρξη της σεζόν, της Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα


Αγιασμός και έναρξη της σεζόν 2018, της Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018.

Εύζωνοι Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο αλλοδαπούς για παράνομη μεταφορά ενός αλλοδαπού

Συνελήφθησαν χθες (12 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 αλλοδαποί ηλικίας 49 και 38 ετών, καθώς όπως διαπιστώθηκε, ο 49χρονος μετέφερε με το όχημα του τον 38χρονο, ο οποίος νωρίτερα είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.195 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα.

SOS κατοίκων: "Να μη γίνει το Κιλκίς σκυλοκρατούμενη πόλη"


Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ρ.Κ.
"Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου 2018, στην διασταύρωση των οδών Χάλκης και Σμύρνης δίπλα στον περιφερειακό δρόμο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Κιλκίς, εντός κατοικημένης περιοχής μία αγέλη σκύλων περίπου 20 στον αριθμό δεν άφηναν τους περαστικούς να πάνε στον προορισμό τους.

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 74χρονης σε περιοχή του Κιλκίς

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 γυναικών
➤Πήγαν στο σπίτι της 74χρονης και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα
Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ληστεία σε βάρος 74χρονης ημεδαπής, που έγινε το πρωί της 29 Σεπτεμβρίου 2018 σε περιοχή του Κιλκίς.

Νέα πρόσωπα στον αυτοδιοικητικό στίβο του δήμου Κιλκίς

Στις 26 Μαΐου 2019, μαζί με τις ευρωεκλογές, θα διεξαχθούν οι πρώτες αυτοδιοικητικές εκλογές με «Κλεισθένη», και ήδη για κάποιους η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει. Ονόματα ακούγονται πολλά. Το σίγουρο είναι όσο περνούν οι ημέρες το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.