Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Δείτε Video από την ξαφνική χαλαζόπτωση στην Γουμένισσα


Ξαφνική χαλαζόπτωση στην Κεντρική Πλατεία Γουμένισσας, την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, στις 3:00 μ.μ.

Ειδοποιήστε αμέσως την αστυνομία, εάν λάβετε αυτό το μήνυμα

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς σας ενημερώνουν
Η Αστυνομία συνεχίζει να λαμβάνει παράπονα για νέα μορφή απάτης με παραπλανητικά e-mails που στόχο έχουν την άντληση χρημάτων.

Η πραγματικότητα της παγκοσμιοποίησης

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η έννοια “παγκοσμιοποίηση” έχει εισβάλλει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας. Δεν υπάρχει πολιτική συζήτηση ή συζήτηση που να αφορά ζητήματα της οικονομίας και η λέξη αυτή να μην κυριαρχεί στο δημόσιο λόγο. Η παγκοσμιοποίηση προβάλλεται ως ένα γεγονός πρωτόγνωρο, ως μια τομή στην οικονομική ιστορία του καπιταλιστικού συστήματος. 

Η παιδική ταινία “Οι φύλακες του Χρυσού Αυγού”, στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Η εβδομάδα των προβολών στον Δημοτικό Κινηματογράφο Κιλκίς ξεκινάει με την παιδική ταινία “Οι φύλακες του Χρυσού Αυγού”. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Ιουλίου, στις 21.30 στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”.

Άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ατέρμονα Κιλκίς


Αλέρου και Νάνος στην Κύπρο, για τη διεθνή συνάντηση στίβου Παίδων- Κορασίδων

Αναχωρεί σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου για τη Λευκωσία, η αποστολή των αθλητών και των αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδας- Κύπρου. 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 20/2018) που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018:

Όταν εσύ κάνεις check in στις διακοπές σου, κάποιος άλλος μπορεί να κάνει "check in" στο σπίτι σου

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, συμβουλεύουν
Πριν φύγετε για διακοπές βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι καλά ασφαλισμένα.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από αύριο Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 έως την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, στο οδικό τμήμα από τον κόμβο Βούλγαρη έως τον κόμβο Σχολαρίου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Παλιό Γυναικόκαστρο Κιλκίς

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε οδούς του Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος σε μέρος των οδών της πόλης του Κιλκίς, Αγ. Τρύφωνα, Στενημάχου, Φιλιππουπόλεως και Αν. Ρωμυλίας από τις 8:00 έως τις 14:00 εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.