Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Εμποροπανήγυρη Κιλκίς: Ναι, Όχι ή Αλλού;


Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε ό,τι αφορά την υγιεινή και την ασφάλειά τους, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Κιλκίς, εξέθεσαν για 2η συνεχή χρονιά στο δημοτικό συμβούλιο, κάτοικοι της περιοχής της Γ. Καπέτα.

Η 1η Γιορτή Αιμοδοσίας της "Τέχνης" Κιλκίς, είναι γεγονός


Δελτίο τύπου "Τέχνης" Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη Κιλκίς ευχαριστεί από καρδιάς τους αιμοδότες, τους φίλους και τα μέλη της Τέχνης που βρέθηκαν την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής και μοιράστηκαν μαζί μας την ομορφιά της προσφοράς. 

Γεωργαντάς: "Η Κυβέρνηση, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να στήνει φωτογραφικές προκηρύξεις"

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΚΕΘΙ: "Καταδικάζουμε την επίθεση που δέχτηκαν δύο συνάνθρωποί μας στο Pride της Θεσσαλονίκης"

Δελτίο τύπου
Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας
Είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη, που στοιχειωδώς σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, η καταδίκη της ρατσιστικής και ομοφοβικής επίθεσης που δέχτηκαν δύο συνάνθρωποί μας στο Pride της Θεσσαλονίκης. 

Εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων - Κορασίδων

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Εξαιρετική ήταν εμφάνιση των αθλητών και των αθλητριών της ομάδας Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων - Κορασίδων, που έγινε το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιουνίου στο ΔΑΚ Κατερίνης και στο οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από χίλιοι διακόσιοι αθλητές και αθλήτριες από εκατόν εβδομήντα σωματεία από όλη την χώρα.

Γεωργαντάς: «Στον αέρα» η προστασία δεκάδων ελληνικών προϊόντων γεωγραφικής προέλευσης της Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο βουλευτής νομού Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς συνυπέγραψε ερώτηση με την αρμόδια Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Φ. Αραμπατζή και άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προς τους Υπουργούς Εξωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Στον αέρα» η προστασία δεκάδων ελληνικών προϊόντων γεωγραφικής προέλευσης της Μακεδονίας μας, λόγω της επιζήμιας Συμφωνίας της Ελλάδας με τα Σκόπια στις Πρέσπες.

Έναρξη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Ευρωπού

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Με επίκεντρο την συνέχιση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κολύμβησης, πολλώ δε μάλλον την επίτευξη ομαλής και έγκαιρης εκπαιδευτικής διαδικασίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιονίας γνωστοποιεί ότι, από την Πέμπτη 21 Ιουνίου ξεκίνησε η λειτουργία του Κολυμβητηρίου Ευρωπού.

Τον Ανδρέα Βεργίδη επισκέφτηκε ο Ορχάν Γιολμάν Οκάν

Τον Πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Ορχάν Γιολμάν Οκάν, δέχθηκε στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης. Ο Τούρκος Πρόξενος συνοδευόταν από τον Εμπορικό Ακόλουθο του Προξενείου, κ. Α. Σερτάν.

Κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και των Δημοτικών Συμβουλίων των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, για τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων

Πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη η κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και των Δημοτικών Συμβουλίων των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστα Αγοραστού και του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργου Πατούλη, καθώς και εκπροσώπων της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλης της Μακεδονίας.

21ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης 
Όταν στη φτώχεια, την ανεργία, την εκμετάλλευση που βιώνουμε εδώ και χρόνια, έρχονται να προστεθούν οι απειλές νέων πολέμων, πρέπει να το φωνάξουμε καθαρά: στεκόμαστε ενάντια στον πόλεμο των λίγων. 

Τα Νέα του Αθλητικού Κέντρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (26/6/2018)

Δελτίο τύπου Αθλητικού Κέντρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Mε μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται και φέτος τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος. Χρονιά με τη χρονιά αλλά και μάθημα με το μάθημα, είναι έκδηλη η εξοικείωση των παιδιών με το νερό και κυρίως η τελειοποίηση εκμάθησης και των τεσσάρων στυλ κολύμβησης. 

Η "Σταχτοπούτα" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


"Τα ναρκωτικά δε λύνουν προβλήματα"

Οι αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών η σημερινή και εμείς θέλουμε να δυναμώσουμε μαζί με τόσες άλλες φωνές αυτό το ΟΧΙ στα ναρκωτικά.