Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Δείτε Video από την ημερίδα με θέμα «Η Μάχη του Σκρα και το Μακεδονικό Μέτωπο»


Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, στις 5 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα «Η Μάχη του Σκρα και το Μακεδονικό Μέτωπο», στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

Γουμένισσα: Εκδήλωση για την «Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού» και την «Γιορτή της Μητέρας»

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας 
Η Περιφερειακή Επιτροπή Γουμένισσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας του Ερυθρού Σταυρού» και της «Γιορτής της Μητέρας», διοργανώνει εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, ώρα 7.00 μ.μ.

Συνελήφθη 58χρονος για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (27 Απριλίου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών και 11 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

24ωρη γενική απεργία την 1η Μαΐου

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Ν. Κιλκίς απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους Εργαζόμενους, Άνεργους και Συνταξιούχους, και τους καλεί να συμμετέχουν μαζικά στο Συλλαλητήριο και την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς την Τρίτη 1 Μαΐου 2018 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς στις 10:30π.μ.

Εκδήλωση για την Γιορτή της Μητέρας στο Δροσάτο Κιλκίς


"Κρατάμε επαφή με όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων"

Ανακοίνωση Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς
Σε μια εποχή που οι αξίες δοκιμάζονται, η εξωτερική απειλή εκδηλώνεται με προκλητικούς πολλές φορές τρόπους, για τον Σύνδεσμο Έφεδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς στόχος παραμένει η συνεχής και ζωντανή επαφή των μελών του με όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στις έδρες των μονάδων τους.

Κιλκίς: 1ο Φεστιβάλ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης


Σε δημόσια διαβούλευση ο «Κλεισθένης 1» - Όλο το σχέδιο νόμου

Το Υπουργείο Εσωτερικών απέστειλε στην ΕΝΠΕ, την ΚΕΔΕ και στους εκπροσώπους των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης το σχέδιο νόμου με τίτλο:

5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και Let's do it Greece

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Πιστοί στο ραντεβού μας από το 2014, πήραμε και φέτος μέρος στην πανελλαδική εκστρατεία LET'S DO IT GREECE. Για την εβδομάδα Let's do it Greece στα σχολεία, επιλέξαμε την τελευταία μέρα - την Παρασκευή 27-4-2018 - για να υλοποιήσουμε τις δράσεις που οργανώσαμε.