Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Μουσικοθεατρική παράσταση - αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο

Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό σύνολο «η πόλις», θα παρουσιάσει την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «μάθημα σολφέζ».

Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη για τον θάνατο του πιλότου της Π.Α.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για το θάνατο του Σμηναγού μας Γιώργου Μπαλταδώρου.

Τσίπρας: Σήμερα χάσαμε ένα σπουδαίο πιλότο της Πολεμικής μας Αεροπορίας

Συλλυπητήρια Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
"Σήμερα χάσαμε ένα σπουδαίο πιλότο της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που έφυγε την ώρα του καθήκοντος.

Ο Σούλης Καζαντζίδης στο τηλεοπτικό κανάλι ΒΕΡΓΙΝΑ TV


Συνέντευξη Σούλη Καζαντζίδη στο τηλεοπτικό κανάλι ΒΕΡΓΙΝΑ TV της Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή ''Τα Λέμε'' με την Χριστίνα Τσόρμπα.

Οικουμενικός Πατριάρχης: Η Μητέρα Εκκλησία όλων των βαλκανικών λαών είναι η Κωνσταντινούπολη

Δελτίο τύπου Οικουμενικού Πατριαρχείου
Την επισήμανση ότι στις διορθόδοξες σχέσεις θα πρέπει να υπάρχει ευθύτητα, εντιμότητα και ειλικρίνεια έκανε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος απευθυνόμενος σε όμιλο Καθηγητών και τελειοφοίτων σπουδαστών του Σεμιναρίου των Σκοπίων «Άγιος Κλήμης της Αχρίδος», οι οποίοι επισκέφθηκαν την Τετάρτη, 11 Απριλίου, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, στο πλαίσιο προσκηνυματικής εκδρομής τους στην Κωνσταντινούπολη και τη Θεσσαλονίκη.

Επιστολή Γκουντενούδη προς Βίτσα για κέντρο φιλοξενίας Νέας Καβάλας

Ο Δήμαρχος Παιονίας Χ. Γκουντενούδης απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Βίτσα για το Κέντρο Φιλοξενίας Νέας Καβάλας.
Η επιστολή έχει ως εξής:

Θεσσαλονίκη: Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στο club του Μύλου


Μετά την μεγάλη και sold out εμφάνιση τους, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique επιστρέφουν στο club του Μύλου, για μια τελευταία, το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.

Το νέο Δ.Σ. του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Διαχειρίσεως Αδιαιρέτου Δάσους Κούπας

Ανακοινώνεται ότι ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Διαχειρίσεως Αδιαιρέτου Δάσους Κούπας τελεί υπό νέα διοίκηση, την οποία σύμφωνα με τη σχετική από 5-3-2018 συγκρότησή της, αποτελούν:

Κιλκίς: Ομιλία με θέμα, "Για να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε την εφηβεία των παιδιών μας"


Η ποντιακή παράσταση «Ο Γέρων κι η Γραία» στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την παράσταση «Ο Γέρων κι η Γραία» του Γιάννη Κοσμίδη από το Θέατρο Πόντου του Πολιτιστικού Φορέα Ποντίων Καλλιθέας το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στις 8.30 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 27χρονο με λίγη ηρωίνη

Συνελήφθη χθες (11-4-2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς,από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. 

Ποια είναι η σχέση το Κιλκίς με την ανάπτυξη;


Γράφει ο Γρηγόρης Κυριακού
Γραμματέας Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Κιλκίς
Περίπου στις αρχές του έτους η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε το κατά κεφαλήν εισόδημα έτους 2015 ανά περιφερειακή ενότητα. Η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κατατάσσεται τρίτη, μετά τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και σαρακοστή δεύτερη στο σύνολο της χώρας με τις άλλες δύο ενότητες να καταλαμβάνουν την εικοστή και εικοστή έβδομη θέση αντίστοιχα.

Κιλκίς: Δείτε Video από την ημερίδα με θέμα τον νέο κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων


Το Επιμελητήριο Κιλκίς διοργάνωσε ημερίδα με θέμα, «Ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR Compliance 2016/679 Ε.Ε.)», την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων "Βασίλη Σεργιαννίδη", με ομιλητή τον Κων/νο Τζίκα, Δικηγόρο και Διαμεσολαβητή Υ.Δ.Δ.Α.Δ.