Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Πώς να προφυλαχθείτε από τους ληστές όσο θα λείπετε για Πάσχα

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς 
Με ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ., δίνει στους πολίτες μία λίστα με οδηγίες, για το πώς να προφυλαχθούν από… επισκέψεις ληστών στο σπίτι τους, όσο θα λείπουν για την εορτή του Πάσχα.

Υποδοχή του Αγίου Φωτός στην είσοδο του Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου ΧΩΜΑ Κιλκίς
Για 2η συνεχή χρονιά ο σύλλογος ΧΩΜΑ ΚΙΛΚΙΣ θα έχει την τιμή να υποδεχθεί το Άγιο Φως το Μεγάλο Σάββατο περί τις 21:30 στην είσοδο της πόλης μας και να το συνοδεύσει με μηχανοκίνητα οχήματα μέχρι την Μητρόπολη Κιλκίς.

Διαγωνισμός τσουγκρίσματος αυγών στο Κιλκίς

Ανακοίνωση “Sigmaland Multicenter“
Την Τρίτη 10 Απριλίου 2018 και ώρα 17:00, στο πολυχώρο της “Sigmaland Multicenter“ στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς θα διεξαχθεί διαγωνισμός τσουγκρίσματος αυγών με έπαθλο και πολλά άλλα δώρα έκπληξη για τους νικητές.

Η ιδιαίτερη λάμψη της λιτανείας των Επιταφίων στην Ερμούπολη

Από το τελετουργικό της Μεγάλης Εβδομάδας, αυτό το οποίο διαχρονικά ξεχωρίζει στην Σύρο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι η λιτανεία των επιτάφιων το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στο κέντρο της Ερμούπολης.
Δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ

Στο 2o προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
2o προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Ένωσης Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2018.

Συμβουλές για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων τις μέρες του Πάσχα

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς 
Την περίοδο του Πάσχα, οι περισσότεροι από εμάς αφήνουμε τα αστικά κέντρα και κατευθυνόμαστε προς κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς. Αυτές όμως τις γιορτινές μέρες, παρατηρείται πολύ μεγάλη αύξηση στον αριθμό των τροχαίων συμβάντων και τραυματισμών. 

Ευχές Πάσχα από τον βουλευτή Χρήστο Χατζησάββα



Η ημέρα της Λαμπρής
Καθαρώτατον ήλιο επρομηνούσε 
Της αυγής το δροσάτο ύστερο αστέρι, 
Σύγνεφο, καταχνιά, δεν απερνούσε 
Τ’ ουρανού σε κανένα από τα μέρη∙ 
Και από ’κει κινημένο αργοφυσούσε 
Τόσο γλυκό στο πρόσωπο τ’ αέρι, 
Που λες και λέει μες στης καρδιάς τα φύλλα: 
Γλυκειά η ζωή κι ο θάνατος μαυρίλα.

Πρόγραμμα συνεκπαίδευσης Αστυνομικών και Ρομά

Με πλήρη συναίσθηση της συλλογικής ευθύνης των φορέων της Κυβέρνησης, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μέσω του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας υλοποιεί το πρωτοποριακό πιλοτικό πρόγραμμα PROACTIVE, το οποίο αφορά στην εκπαίδευση 378 αστυνομικών «πρώτης γραμμής» σε θέματα κοινωνικής διαμεσολάβησης και προληπτικής ασφάλειας σε πολλαπλά, διαφορετικά σημεία της χώρας.

Ευχές Πάσχα από τον Αίαντα Κιλκίς


"Χάρις Λυδία Τσολακίδου, συγχαρητήρια για την πρόκρισή σου"

Ανακοίνωση Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς
"Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς, Χάρις Λυδία Τσολακίδου η οποία προκρίθηκε στους ημιτελικούς στην κατηγορία yellow την Κυριακή 1 Απριλίου στο Ποσειδώνιο σε αγώνες της Β' Ένωσης."

Θέση εργασίας σε Ελληνική Εταιρία στη Βουλγαρία (6/4/2018)

Η SEPTONA μία από τις μεγαλύτερες 100% Ελληνικές Εταιρείες στο χώρο των προϊόντων προσωπικής φροντίδας, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης της παραγωγικής διαδικασίας αναζητά: