Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ανδρουλάκης από Κιλκίς: "Είμαι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατικής Παράταξης" (Video)


Νίκος Ανδρουλάκης από Κιλκίς: "Είμαι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατικής Παράταξης". Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Τα νέα του Κιλκισιακού (20/9/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στις προπονήσεις επανήλθαν το απόγευμα της Τετάρτης οι παίκτες του Κιλκισιακού, με τον Λεωνίδα Υφαντίδη να τους κρατά αρκετή ώρα στο γήπεδο, μιας και υπήρχε μεγάλη διάθεση από όλους.

†Ο Γουμενίσσης Δημήτριος για την νέα σχολική χρονιά

Με νηφάλιο βλέμμα στοργής
† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Άρχισε η νέα σχολική χρονιά. Μετά τη σχόλη των διακοπών η δυσκολία της μάθησης, μα και η καταξίωση της μορφωσης μέσα από την αλληλοπροσφορά της σχολικής πραγματικότητας.

«Έκτρωση-οι γυναίκες αποφασίζουν» – ευρωπαϊκή καμπάνια

Καμπάνια «Έκτρωση-οι γυναίκες αποφασίζουν»
«Έκτρωση-οι γυναίκες αποφασίζουν» αυτό είναι το σύνθημα της ευρωπαϊκής καμπάνιας που ξεκινά στις 28 του Σεπτέμβρη του 2017, διεθνή ημέρα για το Δικαίωμα στην έκτρωση παντού στον κόσμο!

"Ο Μητσάρας"


Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης 
Εκπαιδευτικός
Ο Μητσάρας, γεροδεμένος τριαντάρης, μένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε ένα διαμερισματάκι (ο Θεός να το κάνει…). Ένα μικρό δωμάτιο, μια κουζινίτσα και μια στενή τουαλέτα όλοι του οι χώροι. Υπόγειο, ανήλιαγο, μέσα στην υγρασία, με σαρακοφαγωμένα κουφώματα αποτελεί βασίλειο για τις κατσαρίδες που σουλατσάρουν παντού. Τι να κάνεις όμως; Πού να βρεις φθηνό διαμέρισμα στο κέντρο;

"Αφήνουμε τις εικόνες να μιλούν μόνες τους"


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ιδρύθηκε το 1999 και διευθύνεται τεχνικά από τον κ. Μιχάλη Αναστασιάδη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και κάτοχο διπλώματος προπονητικής UEFA A’, ενώ την αγωνιστική καθοδήγηση και διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών έχουν αναλάβει οι πλήρως καταρτισμένοι, επίσης καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κ.κ Βασίλης Παμπορίδης, (κάτοχος πτυχίου UEFA Α'), Κώστας Ντουντούκης (κάτοχος UEFA C'), Κώστας Τσακιρίδης (κάτοχος UEFA B'), ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλης Ορμανίδης και ο κ. Παναγιώτης Γιαξής (πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής), Αλέξης Δούγιας και Ιασωνίδης Γιάννης (καθηγητές Φυσικής Αγωγής) . 

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την «Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer»

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την «Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer» όπως έχει καθιερωθεί η 21η Σεπτεμβρίου.

Σέρρες: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης χασισιού (Φωτογραφίες)

Εξαρθρώθηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούταν στην εισαγωγή και διακίνηση κάνναβης σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κιλκίς: Συνελήφθη 58χρονος για κατοχή χασισιού και όπλων

Συνελήφθη χθες (19-9-2017) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 58χρονος ημεδαπός, για κατοχή κάνναβης και όπλων.

Τι είπε ο Γ. Γεωργαντάς στη Βουλή για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων


Βουλή: Ομιλία Γ. Γεωργαντά στη συζήτηση της τροπολογίας για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς: «85 χρόνια δίνουμε Παλμό»

Δελτίο τύπου Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς
«85 χρόνια δίνουμε Παλμό» ... στην προσωπικότητα ... στην ομαδική ζωή ... στη φύση ... στον τόπο ... στην πρωτοβουλία ... στη σκέψη ... στην άποψη ... στην κίνηση ... στο διαφορετικό

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία: Ιωάννα Γεωργαντά από την Νεανική Σκηνή «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Νεάπολης - Συκεών την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)