Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΑΣΕΠ: Παράταση υποβολής αιτήσεων για 2.868 προσλήψεις στην Υγεία

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Υγείας (www.moh.gov.gr) και όλων των Υγειονομικών Περιφερειών η παράταση: 
α) της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 23:59 και 

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 30 θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 11Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 26/4-8-2017/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για 76 θέσεις στον ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 10Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 27/4-8-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ και ΦΕΚ 28/10-8-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα έξι (76) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Από νωρίς με δυνατά φιλικά η Ακαδημία "Aλέξανδρος" Κιλκίς

Πλούσιες εμπειρίες αποκόμισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς στα πρόσφατα φιλικά που διεξήχθησαν στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων. Αν και ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές το ποδόσφαιρο είναι μια βασική προτεραιότητα.

Σημαντικό τεστ του Κιλκισιακού με τον Πιερικό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα έχει ο προπονητής του Κιλκισιακού Λεωνίδας Υφαντίδης, μιας και τη Τετάρτη ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο στις 6 το απόγευμα.

Αύξηση κατά 10.500 τόνους των ροδάκινων προς απόσυρση και δωρεάν διανομή

Μετά από συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες του ΥΠΑΑΤ και επαγγελματικών φορέων του κλάδου, η Κομισιόν δέχτηκε να αυξηθούν κατά 35.000 τόνους οι προς απόσυρση και δωρεάν διανομή ποσότητες για τα πυρηνόκαρπα, (ροδάκινα και νεκταρίνια), που προβλέπονται στον κανονισμό (ΕΕ) 2017/1165 για την Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση  Κιλκισιακού 
Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Διήμερο εκδηλώσεων στην κατασκήνωση "Νηρηίδες" στη Λεπτοκαρυά Πιερίας

Διήμερο εκδηλώσεων στην κατασκήνωση «Νιρηίδες» στην Λεπτοκαριά Πιερίας, διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΚΜ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον δήμο Δίου – Ολύμπου, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017.

Τι ισχύει για τα Capital Controls από την 1η Σεπτεμβρίου 2017

1. Τι ισχύει με τις αναλήψεις μετρητών;
Η ανάληψη μετρητών από τους συναλλασσόμενους από τραπεζικό κατάστημα ή ΑΤΜ δεν μπορεί να υπερβαίνει ημερησίως το ποσό των 60 ευρώ ανά καταθέτη, ανά τράπεζα. Ωστόσο, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς του ημερήσιου ορίου των 60 ευρώ σε επόμενη ημέρα ή ημέρες και πάντως το αργότερο στο τέλος κάθε μήνα, αρχής γενομένης από την 1η Σεπτεμβρίου 2017. 

Πιερία: Αστυνομικοί με ποδήλατα ενημερώνουν αλλοδαπούς τουρίστες

Αστυνομικοί με ποδήλατα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ενημερώνουν τους αλλοδαπούς τουρίστες της παραλιακής ζώνης της Πιερίας με ειδικό έντυπο στην αγγλική γλώσσα, που περιέχει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές, καθώς και κατευθύνσεις σε περίπτωση που χρειασθούν οποιαδήποτε βοήθεια.

Φιλοξενία σπουδαστριών και φοιτητριών από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης

Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών διαθέτει οικοτροφείο το οποίο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί στο ιστορικό οίκημά της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πλησίον του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας, σπουδάστριες και φοιτήτριες με την ελάχιστη συμμετοχή των 100 ευρώ μηνιαίως. 

"Η πατρίδα σας χρειάζεται στην τεράστια προσπάθεια για την ανόρθωσή της"

"Σε όλους τους μαθητές των Λυκείων του νομού που πέτυχαν να κατακτήσουν μία θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, ευχόμενοι την ευόδωση κάθε στόχου τους. Γιατί η μάθηση και η γνώση, ειδικά σήμερα, δεν σταματούν με την επίτευξη ενός στόχου. Η γνώση είναι ταχύτατη, αέναη και κυριολεκτικά "δια βίου".

Διαμαρτυρία Γκουντενούδη για τις εξελίξεις στο προσφυγικό

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γεώργιο Πατούλη, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του για την μη ενημέρωση των Δήμων για τις εξελίξεις στο προσφυγικό και την επαναπροώθηση αιτούντων άσυλο από χώρες της Ε.Ε. προς την Ελλάδα και ζητά την άμεση σύγκλιση της Επιτροπής Μεταναστευτικής Πολιτικής για το σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Work Based Learning 2.0 στο πλαίσιο του Erasmus+

Η Επιμορφωτική Κιλκίς συμμετείχε στη δεύτερη διακρατική συνάντηση του έργου Work Based Learning 2.0 «WBL 2.0» στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις που πραγματοποιήθηκε στο Dundee της Σκωτίας στις 17 και 18 Ιουλίου 2017.

Τα είπανε και τα συμφωνήσανε για την Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της φετινής Εμποροπανήγυρης Κιλκίς εξετάστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς με τη συμμετοχή του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωάννη Ταλαμπίρη, της Διοικήτριας Τροχαίας Κυριακής Μαγνήσαλη, του αναπληρωτή Διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Νικολάου Φωτιάδη και του Πρόδρομου Πεντζερετζή ως εκπροσώπου του Δήμου Κιλκίς και εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για τη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (α.α. 25/2017), το οποίο ισχύει από σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 ως και αύριο Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017:

Άρχισαν οι εγγραφές στη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐα Στεμνίτσας

Η ιστορική Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας στη Στεμνίτσα Αρκαδίας λειτουργεί ως Δημόσιο ΙΕΚ με την ειδικότητα «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος». Εδώ και πολλά χρόνια, η Σχολή παράγει σταθερά μια εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, διδάσκοντας το αντικείμενο του Κοσμήματος σε σπουδαστές από όλη την Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, στη Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Μια μοναδική μουσική εμπειρία θα ζήσουν όσοι βρεθούν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, στις 21.00 στη Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών. Ο Δημήτρης Μυστακίδης, με τα «Ρεμπέτικα της κιθάρας», θα φροντίσει γι αυτό…

Το Kinesis-Gym Κιλκίς, ζητά Γυμναστές - Γυμνάστριες (29/8/2017)

Το Kinesis-Gym στα πλαίσια της νέας χειμερινής σεζόν ζητά Γυμναστές - Γυμνάστριες απόφοιτους Τ.Ε.Φ.Α.Α με διδακτική εμπειρία σε ομαδικά προγράμματα άθλησης ενηλίκων και παιδιών.

Δωρεάν μάθημα Zumba στο Yoga Pilates House Κιλκίς


Παρέμβαση Γεωργαντά στη Βουλή για το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς (Video)

Κιλκίς: Θύελλα αντιδράσεων για την κεραία της Cosmote δίπλα στο 3ο δημοτικό σχολείο


Θύελλα αντιδράσεων για την κεραία της Cosmote δίπλα στο 3ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 στο 3ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς.