Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Περίπατος Κιλκισιακού με 6-0 στο Πολύπετρο

Ακόμη μια όμορφη παράσταση έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Κιλκισιακός που δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 6-0 του Πολυπέτρου. Ο ΑΟΚ έφτασε στους 56 βαθμούς έχοντας σε 20 αγώνες 18 νίκες και 2 ισοπαλίες, και ανέβασε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 15 πόντους, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Γερμανία: Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω φτώχειας σε 331.000 ανθρώπους

Πηγή: Deutsche Welle
Η φτώχεια στη Γερμανία έχει πολλά πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι η ζωή στο απόλυτο σκοτάδι ή με το φως κεριού. Σε 331.000 ανθρώπους κόπηκε το ρεύμα μέσα σε έξι μήνες. Άλλοι δεν διαθέτουν χρήματα για τα απολύτως απαραίτητα.

Συνελήφθη 24χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Επιστρέφει δυναμικά για 9η χρονιά το Education Festival

Το EDUCATION FESTIVAL, η αγαπημένη εκπαιδευτική συνήθεια της νεολαίας που έγινε λατρεία, επιστρέφει φέτος, πιο δυναμικά από ποτέ!

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για θέσεις σε ΟΣΕ, ΕΛΣΤΑΤ, Εθνικό Τυπογραφείο, ΕΑΑ

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η προκήρυξη 3Κ/2017 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον ΟΣΕ, το Εθνικό Τυπογραφείο, την Εθνική Αναλογιστική Αρχή και την ΕΛΣΤΑΤ. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 24 Απριλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 8 Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα.
Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ


Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 5η Μαρτίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Πολύκαστρο: Εκδήλωση βράβευσης "Έργων διάκρισις" Παιονία 2017

Ο Δήμος Παιονίας όπως κάθε χρόνο διοργανώνει και φέτος ειδική εκδήλωση βράβευσης διακεκριμένων προσώπων, φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων με τίτλο «ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ» ΠΑΙΟΝΙΑ 2017».

Ημαθία: 18χρονος οδηγός παρέσυρε 14χρονη πεζή και την σκότωσε

Χθες (3-3-2017) το βράδυ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός, παρέσυρε μία 14χρονη ημεδαπή που κινούταν πεζή με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της και την διακομιδή της στο νοσοκομείο όπου κατέληξε. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο δικούς μας για 11 γραμμάρια χασίσι

Συνελήφθησαν χθες (3-3-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 49 και 38 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Οι εικόνες και τα ιερά σκεύη των προσφύγων του 1922

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Μία από τις πρώτες πράξεις ταυτόχρονα και έσχατες πριν οι πρόγονοί μας φύγουν από τις πατρίδες της καθ΄ ημάς Ανατολής, πριν εγκαταλείψουν, λόγω του σχεδίου εξόντωσης των Νεότουρκων και των Κεμαλικών, την Ιωνία, τη Θράκη, τον Πόντο, την Καππαδοκία, ήταν να πάρουν τις εικόνες και τα ιερά σκεύη.

Γεύσεις από όλη την Ελλάδα που μαγεύουν

Την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα 6 Μαρτίου έως και Τετάρτη 8 Μαρτίου) 2017 θα πραγματοποιηθεί η 18η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Ανοιξιάτικη προσφορά γυμναστηρίου Kinesis-Gym Kilkis

Βάλε την γυμναστική στην ζωή σου...
Για την υγεία σου...
Για το σώμα σου...
Για σένα!!!
Kinesis-Gym

Θέση εργασίας στο Lidl Κιλκίς (4/3/2017)

Από το Lidl Κιλκίς ζητείται πωλητής-τρια/Ταμίας.
Δείτε ΕΔΩ