Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση Hand Made Expo 2017 μικρών παραγωγών και χειροτεχνών

Δείτε ΕΔΩ

Σκοτώθηκε 27χρονος σε τροχαίο στην Ημαθία

Χθες (25-2-2017) το μεσημέρι στην Ημαθία, στο 27ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κυψέλης - Βέροιας, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου οδηγού του ενός οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό του 17χρονου επιβάτη του δεύτερου οχήματος.

Αίας Κιλκίς - Πιερικός Κατερίνης: Και πάλι στα 5 σετ

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Από όποια μεριά κι αν έβλεπες αυτόν τον αγώνα του Σαββάτου – θα ‘λεγες πως οι νικητές ήταν 2.  Και πάλι τα κορίτσια του Αίαντα έδωσαν τη σκληρή τους μάχη απέναντι σε έναν πολύ καλό Πιερικό και «έχασαν» 2-3 στα σετ με ένα 5ο σετ σκέτο μαρτύριο – η ισοπαλία στον προ-τελευταίο πόντο ( στο 14) τα λέει όλα!

Όγκοι στοματικής κοιλότητας

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Τρώμε, πίνουμε, μιλάμε, αναπνέουμε… Σε πόσες ακόμα λειτουργίες συμμετέχει το στόμα μας; Εκτελώντας τις λειτουργίες αυτές, το στόμα μας εκτίθεται στην επίδραση διαφόρων παραγόντων, ορισμένοι από αυτούς είναι δυνατόν να προκαλέσουν βλάβες στα τοιχώματά του.

Λήγει η προθεσμία για την καταχώριση επιχειρήσεων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων

Λήγει την 28η Φεβρουαρίου 2017 η προθεσμία για την υποχρεωτική ηλεκτρονική εγγραφή και καταχώριση επιχειρήσεων και οργανισμών στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ). Ταυτόχρονα, παρατείνεται η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή της έκθεσης αποβλήτων για τα έτη 2015 και 2016, μέχρι την 31η Μαϊου 2017.

Η ΕΣΕΕ ενημερώνει τους εμπόρους για τη λειτουργία της αγοράς την Καθαρά Δευτέρα

Δεδομένου ότι πλησιάζει η ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, η ΕΣΕΕ απέστειλε Ενημερωτική Εγκύκλιο στις Ομοσπονδίες και τους Εμπορικούς Συλλόγους, η οποία διευκρινίζει το πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων και το καθεστώς πληρωμής των μισθωτών υπαλλήλων την ημέρα αυτή.

Παραδοσιακά κούλουμα στην Ειδομένη

Ανακοίνωση Μορφωτικού Συλλόγου Ειδομένης
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ειδομένης σας προσκαλεί στις 27/02/2017 Καθαρά Δευτέρα 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του συλλόγου να γιορτάσουμε όλοι μαζί παραδοσιακά τα κούλουμα.

Παραδοσιακό καρναβάλι Βαφειοχωρίου "Τα Μπουμπουχέρια"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Άγιος Γεώργιος Βαφειοχωρίου
Ελάτε την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017, να απολαύσουμε για άλλη μια χρονιά τους κουδουνοφόρους...να παρελάσουμε μαζί τους...να γελάσουμε με τα πειράγματά τους...να σατιρίσουμε την επικαιρότητα...να φάμε...να πιούμε και να χορέψουμε. 

Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το μέτρο «Βιολογικές Καλλιέργειες»

Ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι, για το Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ), μέχρι και την Τρίτη 28.02.2017.

Μεγάλη προσφορά από το Yoga Pilates House Kilkis


Εκδρομή των Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς στο Καρπενήσι

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, πραγματοποιεί διήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι στις 11 και 12 Μαρτίου 2017 (μία διανυκτέρευση).