Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

"Ευχαριστούμε θερμά την βιομηχανία Φάρμα Κουκάκη"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς 
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς κ. Χριστίνα Κουρουζίδου, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντών του Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά την βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων «Φάρμα Κουκάκη» για την χειρονομία αλληλεγγύης να προσφέρει είδη γαλακτοκομικών προϊόντων, ώστε αυτά στη συνέχεια να διανεμηθούν σε ευπαθή μέλη της τοπικής μας κοινωνίας.

46χρονος πουλούσε μέσω αγγελίας, σπάθες, ξίφη, χαντζάρες, ρόπαλα, αλλά.. (Φωτογραφίες)

Στη σύλληψη ατόμου που κατείχε και διέθετε προς πώληση πλήθος όπλων, οδήγησε η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 14 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Από τον Κιλκισιώτη Σεφ Φιλίστωρα Δεστεμπασίδη: Σούσι το... ποντιακό! (βίντεο)


Πηγή: pontos-news.gr
Ο Πόντιος σεφ Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης (υπεύθυνος του ελληνικού εστιατορίου «Μολών Λαβέ» στη Μόσχα), μαγειρεύει... ποντιακό σούσι στο (και ειδικά για το) pontos-news.gr. Απολαύστε τον!

Κιλκίς: Συνελήφθησαν τρία άτομα για λίγο χασίσι

Συνελήφθησαν χθες (11-11-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 47 και 40 ετών και ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του 47χρονου και του 37χρονου μικροποσότητα κάνναβης, την οποία είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από τον 40χρονο, που εντοπίσθηκε στην ίδια περιοχή. 

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργιάδη

Θερμά συλλυπητήρια απευθύνει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης στους οικείους του δημοσιογράφου και βετεράνου πολεμικού ανταποκριτή Γιώργου Γεωργιάδη, που έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή. Ο κ. Βούτσης, μόλις πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου του, δήλωσε:

Θεόφιλος Γουλτίδης για την υπόθεση στο 2ο Λύκειο Κιλκίς: "Αιδώς Αργείοι"

Υπογράφει ο
Θεόφιλος Γουλτίδης
"Με την υπόθεση της κυρίας που μοίραζε έντυπο ανώνυμο προπαγανδι-στικό φυλλάδιο (γιατί άραγε;) στην είσοδο του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς, ζούμε τις τελευταίες μέρες το απόλυτο παράλογο.

Σήμερα στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς: Αλέξανδρος vs Κρηστώνη

Σήμερα 12 Νοεμβρίου 2016, στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς  αντιμετωπίζει την Κρηστώνη σε έναν αγώνα κρίσιμο για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς. Οι Ελπίδες του Αλέξανδρου δεν αγωνίζονται αύριο, κάνοντας το ρεπό τους.

Τσάκωσαν 58χρονο στο Κιλκίς για 11,5 κιλά χασίσι

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 58χρονου ημεδαπού, για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Κιλκίς: Χοροεσπερίδα (τσάι) με παραδοσιακὴ ζωντανή μουσική και παραδοσιακὰ εδέσματα

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα στο Κέντρο «ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» στο Κιλκὶς, η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διοργανώνει Χοροεσπερίδα (τσάι) με παραδοσιακὴ ζωντανή μουσική και παραδοσιακὰ εδέσματα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται για την συνέχιση των εργασιών κατασκευής του ενοριακού πνευματικού κέντρου.

Ο Κιλκισιώτης Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης στο Κιλκίς με μία διάλεξη για το Άξιον Εστί του Μίκη Θεοδωράκη



Έχοντας στόχος να γίνει το Άξιον Εστί, το τεράστιο αυτό έργο, κατανοητό από όλους τους Έλληνες και όλους τους ακροατές της Ελληνικής Μουσικής, ο Θεόδωρος Ορφανίδης δίνει μία σειρά διαλέξεων ανά την Ελλάδα.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Το θεατρικό έργο «Πες το ψέματα» στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Θεατρικό έργο: ΠΕΣ ΤΟ ΨΕΜΑΤΑ
Παράσταση: Σαββάτο 19 Νοεμβρίου 2016, 19:30
Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς
Το έργο «Πες το ψέματα» είναι θεατρική παραγωγή της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Φιλοξενείται στο Κιλκίς από τον Δήμο Κιλκίς και την ΕΛΜΕ Κιλκίς στη σειρά των εκδηλώσεων υπέρ των πολιούχων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς καλεί τους συναδέλφους και τους εργαζόμενους να παρακολουθήσουν την παράσταση και να βοηθήσουν προσφέροντας, εθελοντικά, σχολικά είδη για τα παιδιά των προσφύγων. Τα είδη μπορούν να δοθούν στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ την βραδιά της παράστασης.

Ετήσιος χορός Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016


30 χρόνια ξενώνας "Δημοσθένης" στη Γουμένισσα (1986-2016) - Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ο ξενώνας Δημοσθένης, πρωτολειτούργησε το 1986, στη θέση του πατρικού του Δημήτρη Μουζούρη, και πήρε το όνομα του από τον πατέρα του Δημοσθένη, ο οποίος μεγάλωσε επίσης σε αυτό το οίκημα και "έφυγε" λίγο πριν από την πρώτη λειτουργία του. Από τότε μέχρι σήμερα, προστέθηκαν άλλες δύο γενιές της οικογένειας, που ζουν και υποστηρίζουν με ενέργεια και ζεστασιά τους ταξιδιώτες στη Γουμένισσα και τις άλλες περιοχές του Πάικου.

Ένα τεμάχιο των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει προς τους ευσεβείς ορθοδόξους χριστιανούς της Μητροπολιτικής της Περιφέρειας ότι θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να υποδεχθούμε ένα τεμάχιο των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού εκ της Ιεράς Μητρόπολεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Η ΑΕΠΙ ζητά συνεργάτη για το νομό Κιλκίς - 12/11/2016


Η ΑΕΠΙ Α.Ε. Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας ζητά:
Συνεργάτη ως Αντιπρόσωπο για το Ν. ΚΙΛΚΙΣ (με επαγγελματική έδρα στην περιοχή). 

Δείτε ΕΔΩ