Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Κιλκίς: Ταχύτερη πρόσβαση στο διαδίκτυο

Στην αναβάθμιση των δικτύων ηλεκτρονικής επικοινωνίας σε περιφερειακά σημεία της πόλης του Κιλκίς προχωρά ο ΟΤΕ. Ο Οργανισμός είχε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κιλκίς οι οποίες έκαναν αποδεκτή την εγκεκριμένη του μελέτη.

Νέες παιδικές χαρές στην πόλη και σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς

Τα υπαίθρια κουκλόσπιτα του Δήμου Κιλκίς, οι παιδικές χαρές, γεμίζουν ζωντάνια και κίνηση τα πρωινά και τις απογευματινές ώρες του καλοκαιριού, όπου ξεχύνονται οι μικροί δημότες για να παίξουν και να διασκεδάσουν στις κούνιες, στις τσουλήθρες, στις τραμπάλες.

Η ταινία “Το μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα” στο δημοτικό θερινό σινεμά Κιλκίς

Με την υπέροχη ταινία “Το μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα” συνεχίζονται οι προβολές για τους μικρούς μας φίλους στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” στις 26 και 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ώρα 9.30 το βράδυ.

Υποδοχή της τίμιας κάρας του Αγίου Κυπριανού στο Δήμο Παιονίας

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και ευλάβεια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουλίου η υποδοχή της ιεράς και σεβάσμιας κάρας του Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού προκειμένου να τεθεί σε προσκύνηση στη Μητρόπολη Γουμενίσσης και συγκεκριμένα στην ενορία του Προφήτη Ηλία στον οικισμό της Ποντοηράκλειας του Δήμου Παιονίας.

Το Κιλκίς τίμησε τον Προφήτη Ηλία - Φωτογραφίες

Με θρησκευτική κατάνυξη και πνευματική χαρά εκατοντάδες Κιλκισιώτες τίμησαν τον Άγιο ένδοξο Προφήτη Ηλία, παραμονή της εορτής του, στο μικρό και όμορφο καθώς και προσφάτως ανακαινισμένο Παρεκκλήσιο του λίγο έξω από την πόλη του Κιλκίς. Του Αρχιερατικού πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της Ι. Μητροπόλεως.

Ερώτηση ΚΚΕ για θανάσιμο τραυματισμό εργαζομένου

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ολοένα και μεγαλώνει ο αριθμός των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων στους χώρους εργασίας, εξαιτίας της εντατικοποίησης της εργασίας, των ελαστικών σχέσεων εργασίας, τη μείωση του προσωπικού, την ελλιπή συντήρηση μηχανημάτων και εργαλείων, αλλά και την παντελή έλλειψη μέτρων υγιεινής, προστασίας και ασφάλειας, που επικρατούν σε αυτούς, με σοβαρές συνέπειες για τους εργαζόμενους.

Κάνει καλό στην υγεία ο καφές ή όχι; Πόσο πρέπει να πίνω;

Ως φυτικής προέλευσης ρόφημα, ο καφές αποτελείται ουσιαστικά από ένα μείγμα χημικών ουσιών, όπως είναι οι πολυφαινόλες (π.χ. χλωρογενικά οξέα και άλλες φαινολικές ενώσεις), η καφεΐνη, η καφεόλη, η καφεστόλη και οι μελανοϊδίνες, με πληθώρα βιολογικών δράσεων (π.χ. αντιοξειδωτικής, αντικαρκινικής, αντι-μεταλλαξιογόνου).

Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στο Λειψύδριο Κιλκίς


Χορεύει ο Ποντιακός Αγίου Χαραλάμπους Κιλκίς