Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

«Μνηστηροφονία»: Εικαστική έκθεση του Φώτη Μισόπουλου στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς - Video



Τα “ΤΟΣΟΔΟΥΛΙΚΑ” για τους μικρούς φίλους στο θερινό Σινεμά Κιλκίς “Δημήτριος Ζωηρός”

Το θερινό σινεμαδάκι μας “Δημήτριος Ζωηρός” δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τους μικρούς του φίλους τα όμορφα βράδια του καλοκαιριού. Τα “ΤΟΣΟΔΟΥΛΙΚΑ” λοιπόν σας περιμένουν το βράδυ του Σαββάτου 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ώρα 9.30 για απίστευτες περιπέτειες και διασκέδαση!

"Μιχάλη Βασιλειάδη σ' ευχαριστούμε θερμά"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς
Στην λαϊκοποντιακή βραδιά του Καφέ Νιρβάνα Κιλκίς μοίρασαν λαχεία οι εθελοντές του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας για οικονομική ενίσχυση.

Γιατρός κατηγορείται ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες (08-07-2016) στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δυνάμει σχετικού Εντάλματος Σύλληψης του 1ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, 39χρονος ημεδαπός, για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο.

Ιούλιος 2016: Το ημερολόγιο των hotspot

Του Πάνου Μόλλια
Θεσσαλονίκη
Σε ένα πρόσφατο δημοσίευμα διάβασα ότι μετατρέπονται σε παράδεισοι ναρκωτικών, πορνείας και ανομίας τα Hot spots της Θεσσαλονίκης (www.thestival.gr). Φαινόμενα που δεν είναι πρωτόγνωρα σε μας, αλλά τα συναντήσαμε στο τότε παράνομο καταυλισμό στην Ειδομένη, σε καθημερινή βάση. 

Χαμόγελο του Παιδιού: «Μη μας στερήσετε το σπίτι που μεγαλώνουμε»



«Μη μας στερήσετε το σπίτι που μεγαλώνουμε» Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν τα 40 παιδιά και οι 30 εργαζόμενοι στο Σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο

Ραγάδα Δακτυλίου: Συμπτώματα και θεραπεία

Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός
Η ραγάδα του πρωκτικού δακτυλίου είναι μια γραμμοειδής επιμήκης εξέλκωση του βλεννογόνου στο κατώτερο τριτημόριο του πρωκτικού σωλήνα, η οποία συνήθως εντοπίζεται στην μέση γραμμή. 

Στις Σέρρες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με Παπανικολάου και Νοταρά του Αίαντα Κιλκίς

Στις Σέρρες θα βρίσκεται σήμερα και αύριο Κυριακή ο Αίαντας για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων.

Ποντιακό γλέντι στον Διπόταμο Κιλκίς το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016


1st Fitness and day art απο το Kinesis-Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του μέχρι και σήμερα το γυμναστήριο μας Kinesis-Gym πρωτοπορεί σε μορφές άσκησης και σύγχρονες παροχές, συγκεντρώνοντας όλες τις καινοτόμες υπηρεσίας Fitness και Wellness δημιουργώντας νέες τάσεις.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (9/7/2016)

Οδηγός - Κιλκίς
Ζητείται: ΟΔΗΓΟΣ με απαραίτητη επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ’, Δ΄ Κατηγορίας. Απόφοιτος Λυκείου, με υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΑΦΕΙΟΥ
Η ΚΕΒΕ ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο των δομικών υλικών, ενδιαφέρεται να προσλάβει Βαφέα, για το βαφείο κεραμιδιών του εργοστάσιου, στη Νέα Σάντα Κιλκίς.
ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Η ΚΕΒΕ ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο των δομικών υλικών, ενδιαφέρεται να προσλάβει Εργοδηγό Παραγωγής, για το εργοστάσιό της στη Νέα Σάντα Κιλκίς.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Η ΚΕΒΕ ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο των δομικών υλικών, ενδιαφέρεται να προσλάβει Μηχανικό συντήρησης οχημάτων, για το εργοστάσιό της στη Νέα Σάντα.

Ενθουσίασε ο Στέλιος Κοτίδης και η μπάντα του (Video)



Ενθουσίασε ο Στέλιος Κοτίδης και η μπάντα του, στο 1st School Summer Party στο Γαλλικό Κιλκίς, την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016.