Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Άρης Παντελεήμονα: Απολογισμός και συμπεράσματα αγωνιστικής περιόδου 2015-16

Η αγωνιστική περίοδος 2015-16 είναι πλέον παρελθόν για την ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και ήρθε η ώρα να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε. Έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα, μαζί και η διοίκηση του συλλόγου, κλείνουν έναν κύκλο επιτυχιών πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα. 

Ευχές Πάσχα Σούλη Καζαντζίδη


Ευχές από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κιλκίς

Την Κυριακή 24 Απριλίου 2016, διεξήχθη το εσωτερικό τουρνουά του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς Στο τουρνουά spring time, tennis time, οι αθλητές όλων των κατηγοριών συμμετείχαν προσφέροντας θέαμα και υποδεικνύοντας ήθος.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς εύχεται καλή Ανάσταση σε όλους.

Let's do it Greece 2016 - Let's do it 5o dimotiko Kilkis - Video



Ένα όμορφο Video που ετοίμασαν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, για την ημέρα Let's do it Greece 2016.


Σέρρες: Σκοτώθηκε 60χρονος με μοτοσυκλέτα σε τροχαίο

Χθες (23-04-2016) το απόγευμα στο 10ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιοπνίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 25η Απριλίου 2016 ημέρα Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης :

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, την Μεγάλη Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 25η Απριλίου 2016 ημέρα Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων στο Κιλκίς

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς ανακοινώνεται το ωράριο των καταστημάτων κατά την Πασχαλινή περίοδο.