Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Δύο νέες μετεγγραφές για τον Κιλκισιακό

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση των Ιωάννη Βαχανελίδη και Θεόδωρου Πολύζου. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Φοίνικα Πολίχνης.

Φιλικά παιχνίδια για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς στην Θεσσαλονίκη

Στην Ακαδημία των Κανονιέρηδων φιλοξενήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. 

Από εθνικούς πόρους θα πληρωθούν έργα του ΕΣΠΑ που δεν ολοκληρώθηκαν το 2015

Από τον κρατικό προϋπολογισμό θα πληρωθούν έργα του ΕΣΠΑ 2007-2013 που δεν ολοκληρώθηκαν έως το τέλος του 2015. Πρόκειται για τα 14 ονομαζόμενα “έργα σε κίνδυνο”, συνολικού ποσού 1 δισεκατομμυρίου, μεταξύ των οποίων είναι το κτηματολόγιο, το ψηφιακό σχολείο και το “Σύζευξις”.

Η παραβατικότητα σε θέματα τροχαίας στην Κεντρική Μακεδονία, τον Ιανουάριο 2016

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που έλαβαν χώρα κατά τον μήνα Ιανουάριο του έτους 2016, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.  

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Ιανουάριο 2016

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιανουαρίου του έτους 2016, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -479- άτομα και ειδικότερα:

Συνάντηση Αποστόλου με Λούκα Κατσέλη για την «κάρτα του αγρότη»

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησε σήμερα τις απαραίτητες διαδικασίες για την κατοχύρωση του ονόματος «κάρτα του αγρότη».
Στόχος είναι η χρηματοδότηση της παραγωγικής διαδικασίας και η παροχή ρευστότητας στην αγροτική οικονομία.

Σεμινάρια για μελλοντικούς αγρότες από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών

Σεμινάρια πάνω σε αγροτικά θέματα (Μελισσοκομίας, Ελαιοκομίας, Αμπελουργίας – Οινολογίας, Σαλιγκαροτροφίας, Αρωματικών Φυτών, Φυτικών Καλλυντικών, Αγροβιοτεχνίας και για 36 ακόμα εξειδικευμένα θέματα) πραγματοποιεί στις εγκαταστάσεις του στο κτήμα Συγγρού το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών.

Προσλήψεις στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (προκηρύξεις)

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ένας από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς και εμπορικούς Ομίλους στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονικης, Ασπροπύργου και Ελευσίνας.

Ο Δημήτρης Παρίδης στον εορτασμό της επετείου 15 χρόνων του ΛΑ.Ο.Σ

Δελτίο τύπου Δ. Παρίδη
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός γιορτάζει την Κυριακή στις 14 Φεβρουαρίου 2016, τα 15 χρόνια από την ίδρυσή του σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης παράλληλα θα κάνει και την κοπή της πίττας, αλλά το σημαντικότερο που αποτελεί και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τόσο για το κόμμα και τους ψηφοφόρους, όσο και για τον ελληνικό λαό, είναι η αναγγελία της νέας, μεγάλης και δυναμικής επανεκκίνησης του κόμματος .

Παραστατίδης: Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, η οριστική διευθέτηση του θέματος του ΤΕΙ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Μετά από επικοινωνία του Θ. Παραστατίδη με την αρμόδια Υπουργό Παιδείας κ. Σία Αναγνωστοπούλου σχετικά με το ΤΕΙ Κιλκίς, αποφασίστηκε με πρωτοβουλία της Υπουργού, συνάντηση για την Τρίτη 16/2/2016 παρουσία και των Προέδρων των ΤΕΙ, προκειμένου να διευθετηθεί οριστικά το διοικητικό καθεστώς του ΤΕΙ Κιλκίς.

Δήμος Κιλκίς: Υπογραφή μισθωτηρίων συμβολαίων στέγασης για τους δικαιούχους του προγράμματος ''Στέγαση και Επανένταξη''

Άνθρωποι και οικογένειες που είτε εξαιτίας της οικονομικής κρίσης είτε για διάφορους άλλους λόγους αντιμετώπισαν το φάσμα της ανεργίας και βρέθηκαν σε κατάσταση αστεγίας αποκτούν ένα ουσιαστικό στήριγμα για να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Άρση από την FYROM της αντικείμενης στις Ευρωπαϊκές διατάξεις απαγόρευσης για εισαγωγή τυροκομικών από Μακεδονία – Θράκη

Σε άρση, της αντίθετης με τις Εκτελεστικές Αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απαγόρευσης εισαγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων από περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης, προέβη η Κυβέρνηση της FYROM. Η απαγόρευση είχε επιβληθεί πριν από ένα μήνα αυθαίρετα και μονομερώς. 

Κιλκίς-Πολύκαστρο: Βιωματικά Εργαστήρια για τον Ρατσισμό και τη Βία

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων, το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, η Σχολική Σύμβουλος ΠΕ 06 Αλεξάνδρα Αναστασιάδου, οι σχολικές μονάδες του συγκροτήματος 1ο ΕΠΑΛ, Εσπερινό Γυμνάσιο, Εσπερινό ΓΕΛ, 1ο ΓΕΛ Κιλκίς και το Γυμνάσιο Πολυκάστρου σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση “ΑΝΤΙΓΟΝΗ - Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για τον Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη Βία” συνδιοργανώνουν δύο τρίωρα Βιωματικά Εργαστήρια με δραστηριότητες που περιλαμβάνονται σε οδηγούς εκπαίδευσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί...

Ευχαριστήριο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Για το διάστημα από 1/7/2015 έως 31/12/2015 το Δ. Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τοπικού τμήματος Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά για τις χρηματικές τους δωρεές:

Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς: "Άντε και την άλλη φορά όλοι μαζί"

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Δ.Σ Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς συγχαίρει τα καταστήματα που συμμετείχαν στην απεργία παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σκύδρα: Σκοτώθηκε 74χρονος σε τροχαίο

Χθες (07-02-2016) το μεσημέρι στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μαυροβουνίου - Προφήτη Ηλία, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

ΓΑΣ Κιλκίς: Κόβει πίτα και βραβεύει τους κορυφαίους του συλλόγου για το 2015

Την βασιλόπιτα του θα κόψει ο ΓΑΣ Κιλκίς την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο “Κτήμα των Ευχών” Κιλκίς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί και κατά τη διάρκειά της θα τιμηθούν οι κορυφαίοι όλων των αγωνιστικών τμημάτων του για το 2015, όπως επίσης και παράγοντες και φορείς του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Θετικό το τεστ για τον ΓΑΣ Κιλκίς στην ημερίδα κλειστού στίβου της Θεσσαλονίκης

Απόλυτα ικανοποιητικό ήταν και το δεύτερο αγωνιστικό τεστ για τους αθλητές του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς που έλαβαν μέρος στην ημερίδα κλειστού στίβου, που διοργανώθηκε το Σάββατο από τον ΣΕΓΑΣ στο κλειστό του “Παλέ ντε Σπόρ” της Θεσσαλονίκης αλλά και στο κλειστό γυμναστήριο “Τ. Κελεσίδου” των Αμπελοκήπων.

Κοπή Βασιλόπιτας του τμήματος Βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς κόπηκε η βασιλόπιτα του Τμήματος Βόλεϊ του Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Συνεστίαση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας

O Σύλλογος Συνταξιούχων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) Κιλκίς - Παιονίας διοργανώνει συνεστίαση το μεσημέρι της Κυριακής 14 Φλεβάρη από ώρα 11.οο π.μ. έως 15.οο μ.μ.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Στα άκρα και όποιος αντέξει!- Μαίνεται (πλέον) ο «πόλεμος» σε τρία καυτά μέτωπα (αγρότες, στην Κω, συντάξεις)·Έκθεση ντοκουμέντο- «Στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο χωρούν μόνο τέσσερα δίκτυα»·Μέχρι τον Απρίλιο τα δικαιολογητικά για την υπαγωγή στον νόμο Κατσέλη
ΕΘΝΟΣ ·Βαριές ποινές σε όσους δεν δέχονται κάρτες- Τι προβλέπει η νομοθεσία για την χρήση πλαστικού χρήματος·Αγρότες – Αποφάσισαν τριήμερο μπλόκο στο Σύνταγμα·Επίσκεψη στην Άγκυρα- Τι θα ζητήσει η Μέρκελ από τον Ερντογάν