Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Αναικοίνωσε ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά δεν τον άφησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος απετράπη άλλη μια περίπτωση εκδήλωσης πρόθεσης αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκε μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΑΜΕ: Πάρτε πίσω το νόμο – λαιμητόμο! Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα !

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Κιλκίς
Με τη σημερινή Γενική ΑΠΕΡΓΙΑ ο εργαζόμενος λαός απαίτησε:
ΩΣ ΕΔΩ! Τέρμα τα ψέματα και οι απάτες!
Πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο!
Συνεχίζουμε κάθε μέρα, κάθε ώρα στο δρόμο του αγώνα!
H EΓ του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς σε όλη τη χώρα!
Εμείς έχουμε τη δύναμη, χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά!

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μυρίζει μπαρούτι- Εκτός ελέγχου οι αντιδράσεις για το Ασφαλιστικό, ενώ αρχίζουν οι συζητήσεις με την τρόικα·Ίμια –Η ντε φάκτο νομιμοποίηση των τουρκικών αξιώσεων στο Αιγαίο-Η μοιραία νύχτα και ο ρόλος του Σημίτη·Φορολογική λαιμητόμος με συνταγή από το ΔΝΤ- Τα 12 σενάρια – φωτιά με συντελεστές που φτάνουν έως και 50%

Κοπή βασιλόπιτας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς και επισκέψεις σχολείων

Την Πέμπτη 28/01/2016 το απόγευμα, στο χώρο της βιβλιοθήκης έγινε η κοπή βασιλόπιτας του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς παρουσία των τακτικών και αναπληρωματικών μελών.

Ενημερωτικές συναντήσεις Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω σχετικά, συνδιοργανώνουν τις Ενημερωτικές Συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Κιλκίς και στον Δήμο Παιονίας αντίστοιχα.

Σκύδρα: Σκοτώθηκε 81χρονος σε τροχαίο

Χθες (03-02-2016) το απόγευμα, στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Σκύδρας – Πετραίας Πέλλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 81χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

Στην Λάρισα βρέθηκαν τα κλεμμένα από βιοτεχνία του Κιλκίς

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε βάρος ενός 48χρονου ημεδαπού καθώς και άγνωστων δραστών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών. 

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από σήμερα Πέμπτη μέχρι και αύριο Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2016

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 04/2016) και ισχύει από σήμερα Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016, μέχρι και αύριο Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2016 αναμένεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού από απόψε το βράδυ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιόνια κυρίως στα ορεινά και θυελλώδεις ανέμους.

Εύζωνοι Κιλκίς: Συνελήφθη 20χρονος Αφγανός για την δολοφονία 49χρονου Πακιστανού

Εξιχνιάσθηκε μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, η ανθρωποκτονία σε βάρος 49χρονου υπηκόου Πακιστάν και ο τραυματισμός 2 ομοεθνών του, που έγινε την 25-01-2016 σε περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς.

Κιλκίς: Επιμορφωτικό σεμινάριο για 80 εκπαιδευτικούς με θέμα «Άνθρωπος, Αειφορία, Περιβάλλον»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς (Κ.Π.Ε. Κιλκίς) στο πλαίσιο του Έργου «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία στις 13 Περιφέρειες» το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους, προτίθεται να διοργανώσει, σε συνεργασία με την Επιτροπή Περιβάλλοντος του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ.), με τους/τις Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, τις Υπευθύνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης και το Σ.Σ.Ν. Κιλκίς, επιμορφωτικό μονοήμερο σεμινάριο με θέμα: «Άνθρωπος, Αειφορία, Περιβάλλον» 

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Χθες, σήμερα, αύριο…

Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών «Ευκράντη» Δήμου Παιονίας, διοργανώνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6:00 μ.μ. μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο: «Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Χθες, σήμερα, αύριο…». 

Αφήνουν την σφυρίχτρα και πιάνουν τον χορό οι διαιτητές του ν. Κιλκίς

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κιλκίς, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον ετήσιο χορό του Συνδέσμου, που θα γίνει το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, στο «ΘΕΑΤΡΟ».

Ξεκινά η προετοιμασία για την 3η έκθεση εικαστικών του «Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου Κιλκίς η πόλις»

Ξεκινά και φέτος η προετοιμασία για την 3η έκθεση εικαστικών Σεπτεμβρίου από το «Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις». Και πάλι θα υφίσταται η έννοια του θεματικού έργου όπως και πέρυσι. Το θέμα της έκθεσης θα είναι το "πρόσωπο".

Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα Επιτήρησης, Ελέγχου και Εξάλειψης των Μεταδοτικών Σπογγωδών Εγκεφαλοπαθειών (ΣΕΒ) στα βοοειδή

Εγκρίθηκε και υπογράφτηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη το Πρόγραμμα Επιτήρησης, Ελέγχου και Εξάλειψης της Σπογγώδους Εγκεφαλοπάθειας των Βοοειδών (ΣΕΒ). Το Πρόγραμμα τίθεται σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2016 σε όλη την Ελληνική Επικράτεια έως την 31η Δεκεμβρίου 2016.