Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Η Τόλμη Κιλκίς στους φιλικούς αγώνες Taekwondo WTF παμπαίδων-πανκορασίδων στη Κρύα Βρύση

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες Taekwondo WTF παμπαίδων-πανκορασίδων, διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας Βρύσης στις 27 Νοεμβρίου 2016 με την έγκριση της Ένωσης Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν γεννηθείς 2005, 2006.2007,2008,2009,2010, 2011, ξεχωριστά κάθε κατηγορία ηλικίας και κιλών.

Στόχος του διοργανωτή Α.Σ. Φίλιππος Γιαννιτσών και της Ολυμπιονίκης Έλλης Μυστακίδου όπως και των συμμετεχόντων συλλόγων και προπονητών ήταν η γνωριμία του αγωνιστικού τομέα ειδικά για τις πολύ μικρές ηλικίες. Ο στόχος δεν ήταν μόνο ο αγώνας αλλά το αθλητικό πνεύμα και τα μηνύματα του, ώστε να γίνει τρόπος ζωής. 

Μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να ενεργοποιήσουμε συναισθήματα στα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας θωρακίζοντας τα ταυτόχρονα από πολλά που μπορούν να προκύψουν. Το taekwondo είναι ένα άθλημα ατομικό και ομαδικό ταυτόχρονα, γιατί υπάρχει πνεύμα ομάδας σε ένα υγιή σύλλογο και έτσι όποιος αθλητής-ρια κάνει την προσπάθεια του στηρίζεται. Σ’ αυτή την όμορφη γιορτή αθλητισμού συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 22 αθλητές-ριες, μεταξύ των 500 αθλητών-ριών συνολικά.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 5 τερέν με τετράδες και κλήρωση με αναμετρήσεις έως και 4 φορές, σε πολλές κατηγορίες χωρίς νικητή-ρια. Στο τέλος του αγώνα δόθηκαν για τη συμμέτοχη αναμνηστικά κυπελλάκια κ μπλουζάκια για την επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλλαν.

Οι αθλητές-ριες που συμμετείχαν είναι οι :

-Μέρμηγκας Νικόλαος, Αθανασιάδου-Λάμπρου Παναγιώτα, Χιωτέλη Μαρία, Νικολαϊδης Ιωάννης, Αθανασιάδης-Λαμπρου Θεόδωρος, Τσαρίδου Ευγενία, Ασμενούδης Γεώργιος, Γιαχασίδης Μάριος, Γιαχασίδου Βαρβάρα, Γιαχασίου Ευτυχία, Τριανταγυλλίδης Κων/νος, Διαμαντής Ηλίας, Κυριαζοπούλου Ευαγελία, Αθανασιάδου-Λαμπρου Ευαγγελία, Αγγελίδης Πρόδρομος, Παντελίδης Βασίλειος, Τσάτσης Αργύριος, Χύτας Ραφαήλ, Κουραλίδης Βασίλειος, Τσαρίδης Στέφανος, Μαναβίδης Αλέξανδρος, Μαναβίδης Ραφαήλ, Χιωτέλη Ευαγγελία, Μωυσίδης Λεωνίδας.

Στο πρόσωπο όλων των παιδιών η χαρά ήταν χαραγμένη μέσα από την προσπάθεια που κατέβαλλαν με τον δικό τους τρόπο αποκομίζοντας ότι μπορούν.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα για τη συμμετοχή πάνω απ όλα και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.