Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Έξυπνα θεματικά βιντεάκια για τουρισμό στο Κιλκίς!


Enjoy Κιλκίς. Τόσο κοντά, τόσα πολλά !
Αν κάποτε λέγαμε αστειευόμενοι: «Αλβανός τουρίστας», σήμερα λέμε με πικρία και αυτοσαρκασμό: «Τουρίστες στο Κιλκίς»..

Στα “Δίια εν Ολύμπω” συμμετείχε ο ΓΑΣ Κιλκίς

- Χρυσό ο Π. Παπαδόπουλος, αργυρό η 4Χ100 Παίδων
Στους ιστορικούς αγώνες στίβου “Δίια εν Ολύμπω” 2015 που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης, συμμετείχε με ομάδα αθλητών του το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.

Στα “6α Ζαχαρειάδεια” συμμετείχε ο ΓΑΣ Κιλκίς

- Μετάλλιο η Καζαντζίδου, εξαιρετικός ο Παπαδόπουλος
Στους αγώνες στίβου “ 6α Ζαχαριάδεια” 2015 τα οποία έγιναν το Σάββατο 30 Μαΐου στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη μνήμη του σπουδαίου προπονητή Νίκου Ζαχαριάδη, συμμετείχε με τρεις αθλητές του το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς. Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΜΑΣ Αετός σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου του Ηρακλή.

Μετάλλιο για Π. Παπαδόπουλο στα 100 μ στο Γκραν πρι στίβου “Αλεξάνδρεια”

- Ξεχώρισαν Σ. Καζαντζίδου, Φ. Αβράμογλου και σκυτάλοδρομίες
Σημαντικές επιτυχίες για το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, επιφύλασσε το 1ο ελληνικό γκραν πρι της σειράς του 2015, που έγινε για 35η χρονιά την Τετάρτη 27 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της Έδεσσας , με διοργανωτές την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας - Κιλκίς το Δήμο Εδεσσας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, με την επωνυμία «Αλεξάνδρεια».

Ημερίδα στο Κιλκίς στις 3 Ιουνίου 2015 με θέμα «Πρόγραμμα ΔΒΜ Ατόμων με Βαριές Αναπηρίες και Πολλαπλές Ανάγκες Εξάρτησης σε Κοινωνικές Δεξιότητες»

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία Α.Π.7,8,9» - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) διοργανώνει Ημερίδα στο Κιλκίς στις 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00-13:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς (Δ/νση Στενημάχου 2, τηλ. 23410-24580).

Κιλκίς: Συνεχίζεται το σίριαλ με την παράνομη διακίνηση μεταναστών

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 54χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

Άθληση και ψυχαγωγία για όλους, στο Alexandros Sports Center Kilkis