Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Πρόγραμμα προώθησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών

Σύμβαση με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, για την υλοποίηση προγράμματος με τίτλο «Δράσεις ενημέρωσης φρέσκων φρούτων και λαχανικών σε σχολεία στην Ελλάδα».

Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του ν. Κιλκίς

Παρεμβάσεις με σκοπό την αναβάθμιση του οδοστρώματος πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία του Εθνικού Οδικού Δικτύου στο Νομό. Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την ευθύνη της Διεύθυνσης τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Ομιλία Γεωργαντά στη Βουλή για το Ν/Σ του Υπουργείου Δικαιοσύνης


Σειρά προβλημάτων έθεσε στο ΥΠΑΑΝ ο Παραστατίδης

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Σε επικοινωνία του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θ. Παραστατίδη με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τέθηκαν μία σειρά προβλημάτων:
1. Πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης τις περιπτώσεις εκείνες όπου αγρότες δεν έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τις εκτάσεις που παραμένουν πλημμυρισμένες ακόμη και σήμερα. Στην περίπτωση αυτή αν θα έχουν επιπτώσεις σχετικά με την δήλωση ΟΣΔΕ και αν υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν δικαιώματα.

Απεργιακή Συγκέντρωση Πρωτομαγιάς του ΠΑΜΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Γραμματείας Κιλκίς 
Η Γραμματεία Κιλκίς του ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αγρότες και επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τη νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, να πάρουν μαζικά, μαχητικά και αποφασιστικά μέρος στην Απεργία της 1η Μάη και στην Απεργιακή Συγκέντρωση που διοργανώνει στην Πλατεία Ειρήνης, στις 10:30 το πρωί.
Αγώνας – Ρήξη – Ανατροπή
Ο δικός μας δρόμος χωρίς φτώχεια, ανεργία και μνημόνια!

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΑΥΓΗ ·4 πολιτικές διαφωνίες- Κόκκινη γραμμή Τσίπρα προς δανειστές·Δημοκρατική μεταρρύθμιση στην εκπαίδευση- Παρουσιάστηκε το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία·Χώρους για τη φιλοξενία των προσφύγων ζήτησε από τους δήμους η Τ. Χριστοδουλοπουλου
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Η Παιδεία εκτροχιάζεται – Αψυχολόγητες σαρωτικές παρεμβάσεις σε όλες τις βαθμίδες από τον Μπαλτά·Προσλαμβάνουν (άρον- άρον) 356 Λιμενικούς·Η αλήθεια για τους μισθούς των στρατιωτικών-Χωρίς έξοδα μετακίνησης οι ειδικοί φρουροί!