Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Γιορτή Ποδοσφαίρου Ε.Π.Σ. Κιλκίς 2015


- Βραδιά αναγνώρισης και διακρίσεων για τους Κιλκισιώτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου
- Αιχμηρός για την ηγεσία της ΕΠΟ ο πρόεδρος Βασίλης Χατζηαποστόλου

Λαμπρή όπως κάθε χρόνο ήταν η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκέδασης "Θέατρο" του Κιλκίς, τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015.

Μια Γιορτή κατά την οποία τιμήθηκαν ομάδες και άνθρωποι που πρόσφεραν και προσφέρουν, που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν για την παρουσία και το ήθος τους.

Στη φετινή γιορτή ξεχώρισε η βράβευση της ομάδας Κορασίδων του 2ου Ενιαίου Λυκείου Κιλκίς για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Λυκείων (την απομονή έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αν. Βεργίδης).

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Βασίλης Χατζηαποστόλου έκοψε την βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμαουήλ, πλασιούμενος από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Χ. Δαμιανίδη, Σ. Αντωνιάδη, Κ. Πάταρα, Άγ. Αρκούδα, Γ. Κιουρτσίδη, Τρ. Τσαρίδη, Β. Ξουπλάκη, Γιωρ. Παρασκευόπουλου, Σ. Κουραλίδη και Παυλ. Πετρίδη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των Ομάδων ο κ. Χατζηαποστόλου ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αντοχές στρέφωντας τα "πυρά" του κατά της ηγεσίας της ΕΠΟ για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει γυρίσει χρόνια πίσω, βλέποντας ομάδες να αποχωρούν από τα πρωταθλήματα. Είπε ότι για αυτήν την κατάντια ευθύνες έχουν πολλοί τονίζοντας χαρακτηριστικά "Υπηρέτησα και εγώ στην ΕΠΟ και είχα ανοχές πολλές αλλά ενοχές δεν είχα και δεν έχω. Συμβαίνουν απαράδεκτα πράγματα και η κατάσταση είναι απελπιστική". Συνεχάρη και ευχαρίστησε τους παράγοντες που με τον αγώνα τους προσπαθούν να κρατήσουν όρθιες τις ομάδες, ευχαριστώντας δε και τους διαιτητές, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και τους ανθρώπους του Τύπου για την προσφορά και την αγαστή συνεργασία τους.

Από τις ομάδες βραβεύτηκε ο Μακεδονικός Πολυπέτρου (την απονομή έκανε ο κ. Χατζηαποστόλου) για την αξιόλογη και πολυετή παρουσία του Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο, από τους παράγοντες ο Χρήστος Δροσαλάκης από τον Μ. Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου (την απονομή έκανε ο Βουλευτής Θ. Παραστατίδης), από τους προπονητές ο Παύλος Μπάπκας (την απομονή έκανε ο Βουλευτής Γ. Γεωργαντάς) και από τους διαιτητές ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης (την απονομή έκανε ο Βουλευτής Χ. Χατζησάββας) για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά τους στο Κιλκισιώτικο Ποδόσφαιρο.

Από τους ποδοσφαιριστές τιμήθηκαν ο Ευριβιάδης Ρούσσος της "Θύελλας" Αγίου Πέτρου για την προσφορά του στο Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο (την απομονή έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Θωμαίδης) και οι Σάββας Παντελιάδης και Τόνι Γκονζάλεζ για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο (τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης και ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς Δ. Τσαντάκης αντίστοιχα).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΚ για άλλη μια χρονιά βράβευσε τους ποδοσφαιριστές των μεικτών ομάδων της Ένωσης που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Πρόκειται για τους Νικόλαο Δαλιανόπουλο (Τεχνολόγων Γεωπόνων - την απονομή έκανε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Π. Τονικίδης), Ιωάννη Κουρτίδη (Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική - την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κιλκίς Λ. Παζαρτζικλής), Αθανάσιο Παπαδόπουλο (Φυσικής αγωγής και αθλητισμού - την απονομή έκανε ο επιτ. γραμματέας της ΕΠΣΚ Οδ. Πιπερίδης), Σωκράτη Παπαδόπουλο (Γεωπονίας - την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ Χ. Δαμιανίδης, Τηλέμαχο Παπαδόπουλο Αγρ. Ανάπτυξης (την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ Σ. Αντωνιάδης) και Γεώργιο Σαμαρά (Λογιστικής - την απονομή έκανε ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣΚ Κων. Πάταρας).

Από τα βασιλοπιτάκια τυχερά αναδείχθηκαν τα σωματεία του Εθνικού Ν. Αγιονερίου, του Κεραυνού Ποντοηράκλειας και του Μ. Αλεξάνδρου Βαφειοχωρίου.

Την Γιορτή Ποδοσφαίρου παρουσίασε ο δημοσιογράφος Χρήστος Καναρόπουλος ενώ τα βίντεο των βραβευθέντων που παρουσιάστηκαν επιμελήθηκε ο Γιώργος Αντωνιάδης.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.