Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Επ’ Αρωγή» ο σύλλογος «ΒηματίΖΩ»

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» κ. Ευθυμία Καράμπαγλη και η Διευθύντρια του ΚΑΑΔΗΦ «ΒηματίΖΩ» κ. Αγγελική Μωυσίδου, συμμετείχαν ενεργά στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Επ’ Αρωγή» των Μονάδων Κοινωνικής Πρόνοιας υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 3 - 4 Ιουλίου 2014 στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου.

Στο Βερολίνο οι παγκόσμιοι πρωταθλητές

Η Γερμανία υποδέχεται την εθνική της ομάδα που αναδείχθηκε για τέταρτη φορά Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ποδοσφαίρου. 400.000 εκατομμύρια τους περιμένουν στην Πύλη του Βρανδεμβούργου.

39χρονος μετέφερε λαθρομετανάστη σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (14.07.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σάντας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 39 ετών, που μετέφερε εντός της ελληνικής επικράτειας έναν μη νόμιμο μετανάστη.

Παραβίασαν στους Ευζώνους τον τελωνειακό κώδικα

Συνελήφθησαν χθες (14.07.2014) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας υπήκοος FYROM ηλικίας 46 ετών και μία ημεδαπή ηλικίας 46 ετών, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Δύο ακόμη χρόνια πρόωρη σύνταξη στους ψαράδες

Επεκτείνεται για δύο χρόνια η χορήγηση πρόωρης σύνταξης στους ψαράδες, που έχουν ενταχθεί στο κοινοτικό πρόγραμμα πρόωρης συνταξιοδότησης αλιέων (ΕΠΑΛ 2000-2006), με απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Καρασμάνης.

Ξεκινούν οι αιτήσεις για δύο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ

Ξεκινά, αύριο, Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή σε δύο Προγράμματα Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, με συνολική δαπάνη 7.500.000 εκ. €.

Ο Σπύρος Ξενίδης στο "τιμόνι" του Απόλλωνα Μαυρονερίου Κιλκίς

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ποδοσφαίρου Απόλλωνας Μαυρονερίου Κιλκίς με πρόεδρο τον  Σπύρο Ξενίδη. Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος πρόεδρος δήλωσε στη Γνώμη: "Η νέα διοίκηση αποτελείται από έμπειρα στελέχη τα οποία διακρίνονται για τη διάθεση και την όρεξή τους να οδηγήσουν ψηλά την ομάδα του Απόλλωνα Μαυρονερίου Κιλκίς μαζί πάντα με τους παίκτες και τη στήριξη των φιλάθλων."

Nέες προσκλήσεις για ένταξη σε προγράμματα Υδατοκαλλιεργειών

Τρεις νέες προσκλήσεις για ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να καταθέσουν πρόταση για να ενταχθούν στα προγράμματα των Υδατοκαλλιεργειών, της Μεταποίησης και Εμπορίας αλιευτικών προϊόντων και Μόνιμης Παύσης Αλιευτικών Δραστηριοτήτων, του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013, υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Καρασμάνης.

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το Δ.Σ., οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν θερμά τον κ.Προκόπη Χατζή για τη δωρεά του ποσού των #550#ευρώ εις μνήμην του αδελφού του Ιωάννη Χατζή. Επιπλέον θέλουν να ευχαριστήσουν την βιομηχανία τροφίμων και παγωτού TORRE για την προσφορά τους σε προϊόντα τα οποία θα σερβιριστούν στο πρωινό γεύμα των ωφελουμένων.

Μείωση στα τιμολόγια ΟΣΔΕ για τους αγρότες

Μειώνονται, με παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα τιμολόγια με τα ποσά που καταβάλλουν οι αγρότες για τη διεκπεραίωση των φετινών τους δηλώσεων του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ) κοινοτικών ενισχύσεων και επιδοτήσεων.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί την Μητρόπολη Κιλκίς

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ, οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν θερμά τον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου, Σεβασμιότατο κ.κ Εμμανουήλ, για τη δωρεά παραχώρηση του αύλειου χώρου στο παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Κιλκίς. Πρόκειται για μια έκταση στην οποία το ΚΚΣ θα λειτουργήσει το εργαστήρι φυτικής παραγωγής καλλιεργώντας διάφορα κηπευτικά.

"Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Μανόλη Γκαράνη"

Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Μανόλη Γκαράνη, ενός από τα παλαιότερα μέλη του, ενός ακούραστου ανθρώπου του πνεύματος που προσέφερε σημαντικό και πολύτιμο έργο στον φορέα.